Publikováno Duben 26, 200718 r Zdravim kluci, koupil jsem Octu z Deutschlandu a ta má v předním nárazníku (v mřížce) zásuvku na 220. Dostal jsem k tomu i šnůru, která se píchne přímo do klasické zásuvky. Nesetkal se s tím někdo z vás už někdy? Fakt by mně zajímalo k čemu to může sloužit. Napadlo mně třeba dobíjení, nebo přídavné napájení pro spotřebiče např. při kempování. Nevíte někdo?
Duben 26, 200718 r Pokid je to na připojení na 220 V tak by se mohlo jednat o předehřev- zásuvka,spínací hodiny, auto, v zimě příjdeš do garáže a máš vodu na 70 stupních a perfektně stertuješ, už jsem to viděl, ale nemusí to být, mrkni po drátech kam vedou a k čemu...
Duben 26, 200718 r Autor Pokid je to na připojení na 220 V tak by se mohlo jednat o předehřev- zásuvka,spínací hodiny, auto, v zimě příjdeš do garáže a máš vodu na 70 stupních a perfektně stertuješ, už jsem to viděl, ale nemusí to být, mrkni po drátech kam vedou a k čemu... Budu muset sundat nárazník, ale špatný by to nebylo
Duben 26, 200718 r mely to auta na vyvoz do severnich zemi,finsko,norsko atd,je to predehrev,mela by tam byt spirala s termostatem ve spodni hadici
Duben 26, 200718 r Zdravim kluci, koupil jsem Octu z Deutschlandu a ta má v předním nárazníku (v mřížce) zásuvku na 220. Dostal jsem k tomu i šnůru, která se píchne přímo do klasické zásuvky. Nesetkal se s tím někdo z vás už někdy? Fakt by mně zajímalo k čemu to může sloužit. Napadlo mně třeba dobíjení, nebo přídavné napájení pro spotřebiče např. při kempování. Nevíte někdo? Jo to bude předehřev motoru. Mám to taky . Dával jsem si to tam sám. Mám firmu DEFA z molpiru. Na stránkách Molpiru si o tom můžeš přečíst. http://www.molpir.cz/CZ/VSETKO.htm Klikni vlevo na Elektrický předehřev. Nebo hledej tady na foru tema předehřev motoru tak asi z konce roku 2005.
Duben 26, 200718 r Mám pocit, že u toho výhřevu je i malé čerpadýlko na oběh, aby se prohřál motor s radiatorem topení. Když jsme byly v Norsku, tak tam na skoro každém parkovišti byla možnost si dát auto do zásuvky a známý si tu sadu na ohřev koupil a libuje si. Já to mám v rolbě a když to při mínus 20 dáš na 45min do zásuvky, tak se ti to prohřeje úplně libově. Všem vřele doporučuji.
Duben 27, 200718 r Autor Vyfoť nám to . Asi ti prodali auto na prodlužovačku No počkej, až dojde ropa Abych ti pak nedělal rozdvojku. Vyfotim, jen co bude chvilka času.
Duben 27, 200718 r Autor Jo to bude předehřev motoru. Mám to taky . Dával jsem si to tam sám. Mám firmu DEFA z molpiru. Na stránkách Molpiru si o tom můžeš přečíst. http://www.molpir.cz/CZ/VSETKO.htmKlikni vlevo na Elektrický předehřev. Nebo hledej tady na foru tema předehřev motoru tak asi z konce roku 2005. Diky všem, měli jste pravdu, je to předehřev. A je to přesně ten, co máš ty, Pepo. Na víčku zásuvky je nápis DEFA,kterého jsem si předtím nevšimnul.
Duben 28, 200718 r Jo to bude předehřev motoru. Mám to taky . Dával jsem si to tam sám. Mám firmu DEFA z molpiru. Na stránkách Molpiru si o tom můžeš přečíst. http://www.molpir.cz/CZ/VSETKO.htmKlikni vlevo na Elektrický předehřev. Nebo hledej tady na foru tema předehřev motoru tak asi z konce roku 2005. Diky všem, měli jste pravdu, je to předehřev. A je to přesně ten, co máš ty, Pepo. Na víčku zásuvky je nápis DEFA,kterého jsem si předtím nevšimnul. Tady jsem našel původní téma z r. 2005. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=předehřev Odkud jsi . Celkem bych se rád podíval jak to máš zapojeno.
Duben 29, 200718 r silne nad tim uvazuji,ale co vybrat?Bud elektriku nebo nezavisle,tak nevim,mam garaz,ale nekdy stavam i venku.....montoval si nekdo doma nezavisle topeni?Nebo kdo ma elektriku uz delsi dobu a jak to facha.........?
Duben 29, 200718 r silne nad tim uvazuji,ale co vybrat?Bud elektriku nebo nezavisle,tak nevim,mam garaz,ale nekdy stavam i venku.....montoval si nekdo doma nezavisle topeni?Nebo kdo ma elektriku uz delsi dobu a jak to facha.........? ted jsem se dival na normanse/elektrika/ a tam pisou zivotnost jen 5let..............
Duben 30, 200718 r Měl jsem předehřev na Golfu a nemohl jsem si ho vynachválit. Ty chvíle tahání s kabelem vyvážil teplý vzduch z topení po nastartování motoru. Když jsem věděl, že pojedu pryč, natáhl jsem kablík a za chvilku jsem měl na teploměru krásných 40 st. Fakt libůstka a hlavně ty šetrné zimní starty....
Květen 30, 200718 r jen aby to někdy mladá nezapomněla vyndat ze zdi a neujela i se zásuvkou na baráku
Květen 30, 200718 r jen aby to někdy mladá nezapomněla vyndat ze zdi a neujela i se zásuvkou na baráku No to není problém . Borec z molpiru co mi to prodával mi říkal, že najede předem k baráku a zapojí do zásuvky v nárazníku , ráno před odjezdem mu to sepne časový spínač, skočí do káry zařadí zpatečku, kabel má upevněný , tak se samovolně vyvleče ze zásuvky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.