Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

RS ví každej jak vypadá, série taky a Elis je tu: 4517c662c75d5.JPG

Radsi zadnej, bo to tomu ocklivymu autu stejne nepomuze :p:smich:;)-_-

• Autor
Radsi zadnej, bo to tomu ocklivymu autu stejne nepomuze :p:smich:;)-_-

Nazdáááár :)

no nějakej by to chtělo, předek už je v mrdě a zadeček mám takovej chudej :feve:

nárazník bych nechal..spíš bych vyměnil tu stříšku....opticky to auto u střechy moc zužuje..celkově mi tam nějak nesedí..jakokdyž tam posadíš lavičku...Jen muj názor... ;) Jinak pěkný.. :palec2:

Upraveno od najmis

Dej tam starý dobrý RS nárazníček. Nelámal bych to přes koleno. Rs nárazníkem nic nezkazíš, spíš naopak :palec2::)

Dej tam starý dobrý RS nárazníček. Nelámal bych to přes koleno. Rs nárazníkem nic nezkazíš, spíš naopak :palec2::)

S timhle naprostej souhlas takže máš zahlasováno pro RS

Taky jsem pro standardni RS naraznik -_- ten od Elisu se mi nelibit :( (muj nazor)

na zadex Axon ;)

Upraveno od Fíla

na zadex Axon ;)

EE,předek RS a vzádu Axon????..........jedině RS však on si Bob poradí jak ho zlepšit!

já sem pro elis komplet :palec2: , předek RS dát do hajzlu lol:p

já sem pro elis komplet :palec2: , předek RS dát do hajzlu lol:p

Jsem čekal kdo s tím příjde.... :D:D:D:D

Upraveno od mobb77

RS!!!!

Na kratkou je Elis hnusnej, tak RS. :palec2:

dal bych přední RS dozadu... :plol;)

...to nikdo nemá :D

dal bych přední RS dozadu... :plol;)

...to nikdo nemá :D

:smich::smich::palec2:

taky jsem pro RS, je decentní a skutečně s ním nejde niz zkazit...

• Autor

no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... lol

tady fandí každej RS (nevim proč) hlavně si vyber podle toho co se líbí tobě..

no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... lol

hlasoval jsem pro něj

pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni...

Dal bych jenom znáček VRS a nechal to tak být, horší už to nebude :p

pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni...

no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... :kuk:

...já vim, závoďáci to tak maj ;)-_-

Dal bych jenom znáček VRS a nechal to tak být, horší už to nebude :p

ještě by to šlo zkazit víc - dát to do tvý barvy lol:p

;)-_-

no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... :kuk:

...já vim, závoďáci to tak maj ;)-_-

třeba mě se to líbí... ale nevnucuju... každýmu se líbí něco... třeba mě se líbí i když je guma nazutá a je rozlezlá... když je na šířku ráfku úzká a tudle jsem slyšel názor od jednoho kamaráda že v žádném případě se mu to nelíbí a nechal svoje auto přezout aby to tam neměl... takže tak no...

ten elis se mi na krátký fakt nelíbí... tot celý řekl jsem i důvod víš...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.