Tomas_ek Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 taky ten zadek řeším už půl roku, plán byl taky koupit Axoňáka a udělat tam te difuzor, kterej se mi strašně líbí, lae vyšlo by to na ranec jako sviňa... v každém případě jsem se rozhodl, že tam něco dám a to co nejdřív... v poledne jsem okukoval zadek RS a není to špatný, jenže já jsem nějak proti koncovce, to bych musel nechat zahladit tu ďouru a jsem tam kde sem byl, zadek RSáckej bez koncovky nikdo nemá a zase by to byl zajíc v pytli... Asi koupím Elis jsem pořád nerozhodnej a jestli se mi to nebude líbit, tak mě to bude moct lewis poblejt a bude mi pořád říkat, že mi to říkal, že to nebude pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 pobliju ti auto... ti řikám snad jasně že na kombíku je krásně kulatej a na krátký je hnusně hranatej... jsme se o tom bavili mockrát... navíc u zadních nárazníků je pěkný když jsou dolů kulatý a z pohledu zezádu lezou kola ven a jde vidět jak dělaj ačka... to tim elisákem nebude... nebudou ty kola vidět jako ted jak se to krásně těma podložkama roztáhlo... jestli to tak počkej do mimoně a tam ti ukážu jak pěkně vypadá RS... i když ten znáš,... a jak vypadá ten elis na krátký...počkej po mimoni... no že by mi přišlo mít kola rozšmajdlý do "áček" nějak pěkný.... ...já vim, závoďáci to tak maj třeba mě se to líbí... ale nevnucuju... každýmu se líbí něco... třeba mě se líbí i když je guma nazutá a je rozlezlá... když je na šířku ráfku úzká a tudle jsem slyšel názor od jednoho kamaráda že v žádném případě se mu to nelíbí a nechal svoje auto přezout aby to tam neměl... takže tak no... ten elis se mi na krátký fakt nelíbí... tot celý řekl jsem i důvod víš... jj, je to o názoru každopáně Fabka není ten typ auta na kterym by to; dle mého!; vypadalo ok - spíš to je dost humorný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdravec, možná bych se zkusil poohlídnout ještě po něčem dalším;-) Co třeba nějakej decentní spoilírek pod origo a zahladit lišty.. Co třeba tohle: http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...odSelected=7403 nebo tohle http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...elected=18967... Nekamenujte mě, vím, že na Fabku je těžký něco sehnat.. Pak leda individual - vzít laminát a zavřít se na měsíc v garáži.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 no auto je z bočního pohledu ve předu hranatý a vzadu je ted kulatý, se zadkem RS to je +- stejný jako se séri´, nehledě na to, že bych s tím nárazníkem chtěl jít níž... pořád se mi chce objednat ten Elisák, líbí se mi na kombajnu, ale na krátký jsem ho viděl live jen s výřezem na SPZ a to dělá úplně jinej dojem, asi ho koupím... lae nevím... nikdo mu tady nefandí... asi právě proto, že by všichni dali zadek RS, tak já budu jinej a dám ELIS... mají ho ve slevě... Přesně takhle jsem uvažoval já, když jsem ještě měl Hráška, komplikovanější to bylo už jen o tažný...tak to nějak vymysli, ať má brácha inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 dej tam elis rs ma uz kazdej ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 elis Rs má fakt každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 k tomu jak mas udelany auto bych jasne volil elis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Jsem taky pro ELIS, šedá stone se zadním RS by vypadala hodně blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Choď určite do ELISU... ten sa veeeelmi pači... a RS už ma každy... tiež chcem isť do ELISu... tak sa rozhodni ty... je to na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 rs nárazník má sice každý, ale je nejlepší a na orig rs autě úplně nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 vidíš... každej tady bude kupovat elis tak bud jinej a kup RS!!! ty woe prostě víš jak jsem řikal to s tím TUN(Z)INGEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 já mám pro tebe návrh já si vezmu bobíka a pujčim ti svojí berušku, ty mi na ní uděláš nějakej hezkej styling a pak si je můžem zase vyměnit, aspon nebudeš mít čas na blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 RS mě se nelíbí ta optika je to jak semafor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 hele šedá stone je sice pěkná a kdyz se podiváš na mustafovo fabku tak tam ten naraznik uplne skvele sedi fakt moc hezky ale ja jesi už tak bych nešel ani do elisu ani do rs .. už mi to docela vadi kdyz vidis rs naraznik vsude je to docela škoda, ted bude kazdej i kupovat pravý rs kdzy klesnou ceny ojetin .. i ted uz je to za peknou cenu (270tic) coz je podle me dobrý, dva tři roky a už to bude za hubičku ne fakt jak chceš ale já bych rs nedal, jesi už tak ten elis když už nic jiného neni ... Nebo překopat ten rs tak jak sem chtěl ja.. Koncovku umistit doprostřed i stím hrdlem nebo ješte dodělat jednu koncovku na druhou stranu nemusí to bejt špatný a myslim si ze tohle ješte nejezdí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 asi bude Elis, jinak právě zadni RS nechci kvůli tý koncovce, se mě nelíběj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Beru z5... dnes jsem jel za Fabií co měla elis... za krátkou... byl kulatější než na fotkách... teda myslim že to byl elis... vypadal celkem obstojně i na krátké fobii... ale měl koncovky na obou stranách difusoru a měl výklenek pro RZ a zavařenej zadek... Bobe mě se to tak líbilo... dej pryč RZ... (ale to nechceš co?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 asi bude Elis, jinak právě zadni RS nechci kvůli tý koncovce, se mě nelíběj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Bobík, strekni nanovo ten čo máš a máš nový nárazník -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Bobík, strekni nanovo ten čo máš a máš nový nárazník -_- asi budou spíš rozvody, těsnění pod hlavou, gufero na klice a lóža na tlumičích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Bobík, strekni nanovo ten čo máš a máš nový nárazník -_- asi budou spíš rozvody, těsnění pod hlavou, gufero na klice a lóža na tlumičích... japato? zmenši si ten ublíženej podpis simtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 no za pár okamžiků bude 77 tkm... o ložiskách vím déle, ale odkládal jsem to... rozvody rachtaj, tak Bobíska ztišíme a chladící kapalina je poněkud tmavší, tak doufám, že tam nezdrhá olej.... chtělo by to taky palivovej filtr, okolo gufera na klice prolíná olej... asi místo nárazníku a podobnejch kravinek bude něco do hnacího ústrojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 no za pár okamžiků bude 77 tkm... o ložiskách vím déle, ale odkládal jsem to... rozvody rachtaj, tak Bobíska ztišíme a chladící kapalina je poněkud tmavší, tak doufám, že tam nezdrhá olej.... chtělo by to taky palivovej filtr, okolo gufera na klice prolíná olej... asi místo nárazníku a podobnejch kravinek bude něco do hnacího ústrojí... jo tak, já už myslel... a zmenši si ten podpis ještě simtě PS: Negr je rasistické označení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 tak Elis je už od minulého měsíce na úpravách a dnes bylo první pasování na autí - je to super, strašně se mi to líbí, ale ještě se tomu musí vychytat drobné mouchy, to bude snad tak do týdne a pak fofrem nalakovat a šup na autííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.