Publikováno Květen 1, 200718 r Zdravim, u starsich aut se vzdycky doporucovalo nechat jednou za par let vystrikat dutiny a cely podvozek, aby se zabranilo korozi. Ma to cenu i u Octavky? Nekde v manualu nebo knizce Jak na to (ted nevim) jsem cet, ze Octavka uz ma podvozek nejakym bazmekem napusteny a tudiz uz neni potreba tyhle veci delat. Jak jste na tom vy - nechali jste si dutiny/podvozek nastrikat nebo je to blbost? Diky Upraveno Květen 1, 200718 r od mmerlin
Květen 1, 200718 r Taky jsem o tom přemyšlel ale nevím čím aby se nepoškodil puvodní nastřik a nebylo to horší. Mate někdo tip čím udělat dutiny ? Pravda je že Skodovka píše že to není třeba obnovovat. Tak nevím
Květen 1, 200718 r Mám 98 rok a dutiny jsou jako nové včetně podvozku, nikde nic nerezne, takže originální ochrana je opravdu dokonalá. Osobně bych nástřik provedl až při zjištění rzi a i po tom bych dělal jenom lokální. Oproti feliciím z toho samého roku je ta ochrana nesrovnatelná a patří jí poklona.
Květen 1, 200718 r mame v doma tri auta,feldu98,fabku a koktu a delal jsem dutiny jen u feldy,od nova,kazde dva roky,ale vubec nerezne a najeto uz 130tis,u fabky jsem to nedelal a ted u fabky jsem objevil malinkej puchyrek pod zadnim oknem na patych dverich,tak to pujde na zaruku a u kokty jsem strikl jen klasicke mista u prednich a zadnich podbehu,nadrze paliva a patych dverich,ale to uz bylo nad ramec snahy...........ten,kdo bude mit auto po me,si muze piskat
Květen 1, 200718 r mame v doma tri auta,feldu98,fabku a koktu a delal jsem dutiny jen u feldy,od nova,kazde dva roky,ale vubec nerezne a najeto uz 130tis,u fabky jsem to nedelal a ted u fabky jsem objevil malinkej puchyrek pod zadnim oknem na patych dverich,tak to pujde na zaruku a u kokty jsem strikl jen klasicke mista u prednich a zadnich podbehu,nadrze paliva a patych dverich,ale to uz bylo nad ramec snahy...........ten,kdo bude mit auto po me,si muze piskat A čím si to tedy stříkal. Jetsli se nepletu, tak ve škodovce se používá do dutin vosk, nebo něco takového, ne?
Květen 2, 200718 r no ja mam pripravky od BERNERA,ale mi to berem ve velkem,tak mame slevu,jinak je to hrozne drahe,dutiny a vse zevnitr voskem,na ostatni takovej pologumovej sajrajt......,staci v ceskych podminkach do butin rezistin ml a na ostatni normal rezistin,ale na ty dutiny je spesl takovej tlak. stroj s malinko hadickou a konci s sesti tryskami,na octave ani nemusis,je n fakt ty mista u pr zasterek,lemu blatniku zevnitr a kolem nadrze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.