badi Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 (editace) Zdar lidi. Potřebuju poradit. Asi se mi zbláznilo rádio. Když ho zapnu, tak najde náhodně nějakou stanici a tu hraje tak 10-15 vteřin. Pak začne ladit a ladí a ladí a ladí. Vubec nereaguje na tlačítka - akorát TP občas zafunguje a vypne zapne TP. Pak taky dělá někdy to, že náhodně projíždí SETUP. Ale v zásadě vubec nereaguje na tlačítka. Zkoušel jsem ho odpojit od elektriky na týden ale v zásadě to nepomohlo. Navíc nepožádalo po připojení o kód. Nevíte co stím? Hola hola pomoooc. Editováno: 3. Květen 2007, autor: badi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 To že nepožádalo o kod je v pořádku ukládá se do imobilizéru.Kod to bude chtít až se to zapne v jiném autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 ja by som to videl na stále stlačené nejaké tlačítko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badi Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak jsem zkusil ty tlačítka "povytáhnout" a děje se to dál. Zkusím ještě jestli půjde oddělat ten panel jestli není mikrospínáč v háji ale moc tomu nedávám. Jinak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badi Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) To že nepožádalo o kod je v pořádku ukládá se do imobilizéru.Kod to bude chtít až se to zapne v jiném autě Tak jsem autorádio zapojil u kolegy (taky FABIE), a nechtělo taky kóda. Tak mám takový pocit jestli není nadobro v háji. Mytslel jsem že ho rozchodím jinde ale nějak se nedaří. Asi mi nezbyde nic jinýho než nový, ale nechci se loučit s tím jakelegantně zapadá do přístrojovky ;-) A nekamenujte mě za to že se mi to líbí. Editováno: 11. Květen 2007, autor: badi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Dával si ten panel dole ako som písal s tými tlačítkami?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badi Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 No dal jsem to rádio kámošovi (von je to takovej vrták v elektronice) a ten se na ty tlačítka koukal prý nějak z druhý strany zda jsou zamáčklý a nebyly. Myslím že je proměřoval, ale u toho jsem nebyl. Jinak stále nehraje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no ja sa ti vobec nedivim, ze chces radio nechat kvoli desginu na svojom mieste :-)... ved design je vlastne jednou z prednosti toho radia.. ale ak ta netrapia peniaze, kamarat si kupil do Fabie Beckera, a vyzera to, akoby to bolo od vyroby... a to nehovorim o tom, ako to hra.. len ta cena ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Hoy ... svezu se na toto téma ... děje se mi něco podobného s MS 402 ... Rádio hraje v pohodě, co se týče zvuku a kvůli tomu jak vypadá, se ho zbavovat nechci, ale při poslechu rádia se na displayi objeví nápis "PLAY TAPE" a konec .... ticho ... to vydrží třeba dvě sekundy, pak zas na sekundu radio a pak zase "PLAY TAPE" ... a to samé pořád dokola ... dějě se to jen někdy ... někdy v pohodě poslouchám a nemusim nic řešit ... Prosím o radu co s tím ... Kazetu to přehrává v pohodě, ale ta kvalita je mizerná ... jde mi o to radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badi Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Já to vzdal a koupil nový. Badi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekIRL Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 (editace) Zdravíčko, Ve své stařešině mám radio Škoda MS 402. Rád poslouchám MP3 z telefonu a nyní používám takovou tu kazetu s 3,5 jackem abych nahradil absenci AUX vstupu. Ale občas to blbne protože si rádio myslí že došel pásek a přepne na druhou stranu čímž přeruší na chvíli hudbu (někdy to dělá co 20 sekund). Neví někdo jestli třeba v zadu na konektorech není někde nějaký vstup pro externí audio? Nebo jak jinak to propojit s telefonem. Díky Edit: Omlouvám se psal jsem to narychlo dík za doplnění a přeřazení Editováno: 3. Říjen 2013, autor: MarekIRL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.