mevrik Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Ahoj prosim vás jakou barvu má podsvícení u origo navigace ta moje je modro cervena a ja myslel ze je normálne zelena je to skoda DX typ A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Ahoj prosim vás jakou barvu má podsvícení u origo navigace ta moje je modro cervena a ja myslel ze je normálne zelena je to skoda DX typ A Mám taky typ A a je zelená,nejspíš si u tý tvojí někdo hrál s podsvícením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) nebo je z neceho jinyho :-) vw,audi .. ted nevim ke komu patrej barvy presne Editováno: 5. Květen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 jestli je modro červená, tak někdo měnil podsvícení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Audi cervena a VW modra ne? ale tady ma obe takze treba Seat )) i kdy zten moc podobnej asi neni i kdyz je to stejnej koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Píše že je na ní napsáno Škoda Auto DX,tak nemuže být ze Seatu ani Audi ani VW.Někdo si měnil podsvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mevrik Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 já ji chci mít spátki zelenou je to teskí to zmnenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 zkus se poptat ve forek o podsviceni par jich tuje urcite se dohodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 já ji chci mít spátki zelenou je to teskí to zmnenit počítej, že změna podsvícení tě vyjde ccá na 1000 kč, možná víc... změnit to jde... vyzkoušej třeba FIDELKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.