Milan II Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nálepku určitě vezmu taky!! a s tím potvrzuji účast No to by bylo, kdyby jsi chyběl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 trosku jina barva pisma... zkousel sem i vymenit fabku ale nenasel sem nejakou ktera by tam viuc sedela Možná budu vypadat, že se opičím po Dakie ale moje pořadí samolepek je následující: 1. S-talker 2. VíťaP 3. Matys A jednu beru taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 trosku jina barva pisma... zkousel sem i vymenit fabku ale nenasel sem nejakou ktera by tam viuc sedela Možná budu vypadat, že se opičím po Dakie ale moje pořadí samolepek je následující: 1. S-talker 2. VíťaP 3. Matys A jednu beru taky ... cááájk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cau chlapi, moze prist aj slovac? Ak nebudem prave v praci tak velmi rad dorazim na pokec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cau chlapi, moze prist aj slovac? Ak nebudem prave v praci tak velmi rad dorazim na pokec . Zahraniční účastníci jsou vítáni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cau chlapi, moze prist aj slovac? Ak nebudem prave v praci tak velmi rad dorazim na pokec . Zahraniční účastníci jsou vítáni!!! víme už kolik tam cca bude lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 vemte me taky. já si vezmu řidiče můžem na jinak 1. S-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cau chlapi, moze prist aj slovac? Ak nebudem prave v praci tak velmi rad dorazim na pokec . Zahraniční účastníci jsou vítáni!!! víme už kolik tam cca bude lidí? Počet účastníků budu odvíjet dle počtu hlasujících. Doufám, že si při hlasování vybral každý jen jednu možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 tak třeba mě nejde hlasovat víckrát za sebou tak to tak funguje všem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 vemte me taky. já si vezmu řidiče můžem na jinak 1. S-talker taky snad budu mít řidičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 tak třeba mě nejde hlasovat víckrát za sebou tak to tak funguje všem ne? To sice nejde, ale při hlasování můžeš zaškrtnout více možností a každá možnost je jeden hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 aha, to sem nevěděl ale stejně bych to nepoužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 aha, to sem nevěděl ale stejně bych to nepoužil Jednou ses to dozvědět musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Takže nálepka je vybraná a teď už stačí dolaďovat ostatní věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Datum? Máme! Místo? Máme! Nálepku? Máme! A v kolik hodin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Datum? Máme!Místo? Máme! Nálepku? Máme! A v kolik hodin? Já bych byl pro někdy ráno až dopoledne, protože bude neděle a většina jde v pondělí do práce a budou chtít jet včas domů. Asi 9-10h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 sem pro 9. hodinu a místo je teda u toho Globusu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 kde je v olmiku globus? dojedu od přerova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 za městem směr Mohelnice,Hradec Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 jojo vím u kruháču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Zdravím taky bych se tam ukázal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 jojo vím u kruháču Přesně tam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 (editace) A jak to bude s tím jídlem? Mám se nacpat před odjezdem a nebo se organizovaně někam pojede na guláš s pětima knedlama? Editováno: 8. Říjen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Sakryš... zrovna tady mlátím dveřma, že bych něco schlamstl! Nebýt té cibule, tak bych ti ten gulášek omlaskl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 A jak to bude s tím jídlem? Mám se nacpat před odjezdem a nebo se organizovaně někam pojede na guláš s pětima knedlama? Tak podle počtu hlasování k samolepce by se nás mělo sjet 24 aut, tzn, když bude spolujezdec to máš třeba 40 lidí + auta, která přijedou "neohlášeně". Všichni by na dlabanec nejspíš nejeli, ale i tak by to vypadalo jak malý zájezd někde v hospodě Pro jistotu si vezmu radši něco do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.