Přejít na obsah

anry

Uživatel
  • Počet příspěvků

    670
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem anry

  1. Neměnil jste někdo doraz předních dveří? Myslel jsem že to bude šup šup, povolím 3 šroubky a je to, ale asi jsem se spletl. POdle všeho budou muset dveře dolů, abych ten starý vytáhl průchodkou v A sloupku.. Máte někdo s tímto skušenosti?
  2. Jestli myslíš jak se po zapnutí klíčku pohnou čočky nahoru a dolů, jak u jiných aut, tak toto mi nikdy fabka nedělala. A ještě jsem to na žádné neviděl.
  3. jj ty 256 z OI rs tam jdou bez problému. Chtěl jsem je tam dat, ale nějak z toho sešlo. Mám tam jen ty 312 vepředu. Smysl to má určitě vzhledový, origoše vypadají za 17" směšně malé.
  4. Mám ten samý problém. taky se mi nezapnou, nebo se samy vypnou. Myslím že ve vypinači to není. Spíš nějaké relé. Nemá někdo schéma, at nestahuji celou dp?
  5. pojistka vyměněna, vyzkoušena na prave straně kde funguje jak má, ale leva strana nesvítí. je tam někde krpa za pojistkou. nemáte to schéma, někdo? z pojistky do vede do relátka, nebo kam??
  6. Přestaly mi svítit na RS levé parkovačky, v předu i v zadu, pojistka je ok a žárovky taky ok. Nemáte někdo schéma zapojení, nebo nevíte kde hledat chybu?
  7. anry

    Fabia RS biela

    vyjela i bílá, ale měla 1.8 t a byly tuším jen 2 ks. byla určená do soukromých rukou a na testování.
  8. Já jsem si esp dodělával. potřebuješ, jednotku abs/esp, kroužek pod volant, čidlo příčného a podélného zrychlení, kabeláž a chut rozdělat celou palubovku.
  9. anry

    Fabia 1,9 TDI

    Když to víš ,tak proč se ptáš? jinou 96 jak RS nekoupiš. MOžná nějakou předělávku. A kdo chtěl 74 v bílé barvě, tak si ju objednal
  10. anry

    3x zapipa

    dolej si brzdovku
  11. kdyby byla vadná, tak ti to bude svítit hned od začátku. Viděl bych to na špatný kontakt na štekru. zkus přihnout piny.
  12. Nevíte někdo jaký je rozdíl u sedaček OII RS a OII rs newface? Konkrétně zadních?
  13. anry

    Dovoz auta z CH

    Nevíte někdo jestli se dá z CH do CZ dovézt auto starší 8 let a přihlásit ho? Nebo bude jen na ND? Nemá někdo zkušenosti jak je to s dovozem starších aut ze švýcarska? Dík za info
  14. 3800 mh a 150 tis km. auto mám od nova a servo měněné nebylo
  15. 1J1 614 019, nesmí to byt na esp. Musí mít jen 2 vývody na trubky! Dávalo se to na mnoho modelů octavek.od 1,6 až po 1,8T.
  16. JJ to jsem byl já. Je to z octy 1,8, auto bez esp, průmět pístku musí být 23,81 a válec musí mít 2 vývody na boku.
  17. anry

    FABIA RS

    proč by to nešlo? úplně s přehledem. Stačí FMIC a turbo z arl a jsi na 200hp.
  18. anry

    Pro motorkare

    Vy co chcete Creckovy ledviny a játra a podobné se podívejte jinde. Když se rozpleští motorkář, tak z něho většinou nic nezbude. Mrkněte po kolistoch ti mají větší šanci že zůstanou celí. to Creck: máš to pěkné chlape, vypadá že je v dobrém stavu. Taky mám Kawu. Zx9r. Přeju hodně km bez nehod a poruch.
  19. zadky přehodíš uplně stajně jak předky. jen musíš ještě vyměnit krycí plechy. Ale 256 neseženeš :wallbash: Dokonce když seženeš celou nápravu z octy RS I tak ji můžeš přehodit za tu z fabky. je to stejné
  20. anry

    převodovka

    to co ti klepe je ložisko v převodovce a ne spojkové. To by ti hučelo po šlápnutí na spojku. Dělá mi to taky a pravděpodobně je tam velká vůle na ložisku na hlavní řídeli. Pravděpodobně to pujde jěště vymezit podložkama.Když ne, tak výměna.
  21. znám taky jsem to dostal. zajímavé počtení a možná na tom něco bude.
  22. je to tak, těhlice jsi měl nechat z FRS.
  23. na obyčejnou 1,4 tsi nemáš a kolik si myslíš že dáš do předělávky 20, 30, 50 tis??? prober se, tam to jde do statisíců.
×
×
  • Vytvořit nový...