pentadius Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Kdo chce co prodat, tak ať to šupne sebou do kufru, no ne? Ale ne abyste přijeli ke Globusu s Fabii a přívěsem ND kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... to mas vpohode,ja zimaky nemam a prezouvat nebudu takze to by byl pesek kdyby zasnezilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Kdo chce co prodat, tak ať to šupne sebou do kufru, no ne? Ale ne abyste přijeli ke Globusu s Fabii a přívěsem ND kol1 nechci někomu nic vnucovat....jen kdyby někdo měl o něco mnou nabízených věcí v bazaru zájem,napište SZ a já to vezmu ssebou..slevička možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Jasne zober, vsak sa uvidi Kdo chce co prodat, tak ať to šupne sebou do kufru, no ne? Ale ne abyste přijeli ke Globusu s Fabii a přívěsem ND kol1 nechci někomu nic vnucovat....jen kdyby někdo měl o něco mnou nabízených věcí v bazaru zájem,napište SZ a já to vezmu ssebou..slevička možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Tak dnes se mi stala nepříjemná věc a už jsem myslel, že je moje účast nemožná. Nakonec jsem to protatím vyřešil a určitě dorazím. Prasklo mi lanko otvírání dveří u řidiče. Sice bych mohl vystupovat u spolujezdce, ale není to ono. Snad to bude do neděle O.K. Jinak dnes bylo v Olomouci počasí nádherné a snad to vydrží. Když bysme v neděli nezůstali u Globusu, tak u Olympie, je tam větší plac, ale s blešákem souhlasím, taky mám pár věciček, kterých bych se rád zbavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 S tím přejezdem na parkoviště k Olympii s velkou pravděpodobností počítejte. Byl jsem v sobotu v Glóbu a nebylo tam kde postavit Babetu, natož tak 30 aut vedle sebe! ...lidi nenažraný, čím blíž k vánocům, tím hůř pro nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 S tím přejezdem na parkoviště k Olympii s velkou pravděpodobností počítejte. Byl jsem v sobotu v Glóbu a nebylo tam kde postavit Babetu, natož tak 30 aut vedle sebe! ...lidi nenažraný, čím blíž k vánocům, tím hůř pro nás. No jo, bylo po výplatách a máš pravdu, taky jsem tam o víkendu měl problém zaparkovat. Narvaný až po poslední řadu!!! U Olympie to bylo lepší!!! Tam budem mít klid!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... to mas vpohode,ja zimaky nemam a prezouvat nebudu takze to by byl pesek kdyby zasnezilo Tak opatrně ... Žadné blbnutí s NajmoDajkinama Je důležité se zúčastnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... to mas vpohode,ja zimaky nemam a prezouvat nebudu takze to by byl pesek kdyby zasnezilo Tak opatrně ... Žadné blbnutí s NajmoDajkinama Je důležité se zúčastnit presne tak ja jen ze kdyby fakt byl snih tak to bych neprijel,fabka totiz prezimovava pekne v suchu v garazi a tam ji je nejlip ale neboj ja je vycvicim tady u nas a do olomouce pojedem vklidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... to mas vpohode,ja zimaky nemam a prezouvat nebudu takze to by byl pesek kdyby zasnezilo Tak opatrně ... Žadné blbnutí s NajmoDajkinama Je důležité se zúčastnit presne tak ja jen ze kdyby fakt byl snih tak to bych neprijel,fabka totiz prezimovava pekne v suchu v garazi a tam ji je nejlip ale neboj ja je vycvicim tady u nas a do olomouce pojedem vklidu Už teď jsem zvědavej na jejich reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... to mas vpohode,ja zimaky nemam a prezouvat nebudu takze to by byl pesek kdyby zasnezilo Tak opatrně ... Žadné blbnutí s NajmoDajkinama Je důležité se zúčastnit presne tak ja jen ze kdyby fakt byl snih tak to bych neprijel,fabka totiz prezimovava pekne v suchu v garazi a tam ji je nejlip ale neboj ja je vycvicim tady u nas a do olomouce pojedem vklidu Sníh nenapadne, neboj Hlásí celej týden poměrně slušný počasí a když nechytneme přeháňku nebo tak něco, bude mít sluníčko a teplo Zimáky sice mám, ale dokud není sníh na silnici, tak to přezouvat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak co ?? Co plati Globus alebo Olympia??? Dajte vediet chlapi Aby som nesiel do Globu len na nakup a potom pomaly domov HEH S tím přejezdem na parkoviště k Olympii s velkou pravděpodobností počítejte. Byl jsem v sobotu v Glóbu a nebylo tam kde postavit Babetu, natož tak 30 aut vedle sebe! ...lidi nenažraný, čím blíž k vánocům, tím hůř pro nás. No jo, bylo po výplatách a máš pravdu, taky jsem tam o víkendu měl problém zaparkovat. Narvaný až po poslední řadu!!! U Olympie to bylo lepší!!! Tam budem mít klid!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Sníh nenapadne, neboj Hlásí celej týden poměrně slušný počasí a když nechytneme přeháňku nebo tak něco, bude mít sluníčko a teplo Zimáky sice mám, ale dokud není sníh na silnici, tak to přezouvat nebudu Možná máš Tane pravdu, ale já čekat na sníh nemíním. Vždyť víme, že zimáky nejsou jen o sněhu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak co ?? Co plati Globus alebo Olympia??? Dajte vediet chlapi Aby som nesiel do Globu len na nakup a potom pomaly domov HEH S tím přejezdem na parkoviště k Olympii s velkou pravděpodobností počítejte. Byl jsem v sobotu v Glóbu a nebylo tam kde postavit Babetu, natož tak 30 aut vedle sebe! ...lidi nenažraný, čím blíž k vánocům, tím hůř pro nás. No jo, bylo po výplatách a máš pravdu, taky jsem tam o víkendu měl problém zaparkovat. Narvaný až po poslední řadu!!! U Olympie to bylo lepší!!! Tam budem mít klid!!! Domluv se s Matys06 nebo MilanII přes PM na tel. číslech a prostě jim zavoláš kam máš jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak co ?? Co plati Globus alebo Olympia??? Dajte vediet chlapi Aby som nesiel do Globu len na nakup a potom pomaly domov HEH S tím přejezdem na parkoviště k Olympii s velkou pravděpodobností počítejte. Byl jsem v sobotu v Glóbu a nebylo tam kde postavit Babetu, natož tak 30 aut vedle sebe! ...lidi nenažraný, čím blíž k vánocům, tím hůř pro nás. No jo, bylo po výplatách a máš pravdu, taky jsem tam o víkendu měl problém zaparkovat. Narvaný až po poslední řadu!!! U Olympie to bylo lepší!!! Tam budem mít klid!!! Domluv se s Matys06 nebo MilanII přes PM na tel. číslech a prostě jim zavoláš kam máš jet. Já počítám, že u toho Globusu se asi jen slezem a pak celý den strávíme v té Olympii. Ke Globusu totiž vedou všechny hlavní cesty, ale k Olympii je větší problém se dostat. Asi ve čtvrtek se sejdem s Milanem a doladíme poslední nedostatky. Myslím, že ve čtvrtek tady bude přesný čas a místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nevím jak v Olomouci, ale u nás 50km severně bylo dnes v 9 ráno 1,4 stupně. Už se těším na příští neděli... Brno hlasí -1 stupeň a škrabání oken ale je přezuto, tak ať si ... to mas vpohode,ja zimaky nemam a prezouvat nebudu takze to by byl pesek kdyby zasnezilo Tak opatrně ... Žadné blbnutí s NajmoDajkinama Je důležité se zúčastnit jaký blbnutí, šak my jezdíme vofafrně týjo, jinak dobrá přezdívka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Sníh nenapadne, neboj Hlásí celej týden poměrně slušný počasí a když nechytneme přeháňku nebo tak něco, bude mít sluníčko a teplo Zimáky sice mám, ale dokud není sníh na silnici, tak to přezouvat nebudu Možná máš Tane pravdu, ale já čekat na sníh nemíním. Vždyť víme, že zimáky nejsou jen o sněhu .... tak já taky ještě nebudu mít přezuto, ale přezouvám hned ten tejden jak se vrátím z Olomouce přece se vám nepojede Fejby ukázat na 14kách plechách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 jaký blbnutí, šak my jezdíme vofafrně týjo, jinak dobrá přezdívka Jj, opatrně ... Už vidím ty červený výfuky po příjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Přece se vám nepojede Fejby ukázat na 14kách plechách? To je jasný, o tom ani nepiš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Přece se vám nepojede Fejby ukázat na 14kách plechách? To je jasný, o tom ani nepiš ... no jo, jenže ty už máš přezuto a máš aspoň pěkný hlíny, to je pak jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 no jo, jenže ty už máš přezuto a máš aspoň pěkný hlíny, to je pak jiná... Do dneška jsem jim nějak nepřišel na chuť, pořád mám pocit, že by ty Bandy vypadaly líp. Ale v neděli zhodnotíte, to vrzání je příšerné ... Začíná mi to lézt na mozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 no jo, jenže ty už máš přezuto a máš aspoň pěkný hlíny, to je pak jiná... Do dneška jsem jim nějak nepřišel na chuť, pořád mám pocit, že by ty Bandy vypadaly líp. Ale v neděli zhodnotíte, to vrzání je příšerné ... Začíná mi to lézt na mozek no tyhle sou taky pěkný, ale teď sem koukal na stránku Škody pro srovnání a Bandy sou hezčí... Mě se stejně líbí ty Charme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 no jo, jenže ty už máš přezuto a máš aspoň pěkný hlíny, to je pak jiná... Do dneška jsem jim nějak nepřišel na chuť, pořád mám pocit, že by ty Bandy vypadaly líp. Ale v neděli zhodnotíte, to vrzání je příšerné ... Začíná mi to lézt na mozek no tyhle sou taky pěkný, ale teď sem koukal na stránku Škody pro srovnání a Bandy sou hezčí... Mě se stejně líbí ty Charme Tak proč je nevezmeš od autiška Haničty Zagolový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 no jo, jenže ty už máš přezuto a máš aspoň pěkný hlíny, to je pak jiná... Do dneška jsem jim nějak nepřišel na chuť, pořád mám pocit, že by ty Bandy vypadaly líp. Ale v neděli zhodnotíte, to vrzání je příšerné ... Začíná mi to lézt na mozek no tyhle sou taky pěkný, ale teď sem koukal na stránku Škody pro srovnání a Bandy sou hezčí... Mě se stejně líbí ty Charme Tak proč je nevezmeš od autiška Haničty Zagolový? páč teď nejsou love víš potřebuju na Vánoce a ještě chci koupit něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.