pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 páč teď nejsou love víš potřebuju na Vánoce a ještě chci koupit něco jinýho A co, tak to vybal ... Neboj neřeknu to tvé Fejby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Domluv se s Matys06 nebo MilanII přes PM na tel. číslech a prostě jim zavoláš kam máš jet. Jasná věc! Kluci, vy co jste z daleka a neznáte Olomouc, klidně si mi napište o tel. číslo! V případě nouze vás samozřejmě navedu k cíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Domluv se s Matys06 nebo MilanII přes PM na tel. číslech a prostě jim zavoláš kam máš jet. Jasná věc! Kluci, vy co jste z daleka a neznáte Olomouc, klidně si mi napište o tel. číslo! V případě nouze vás samozřejmě navedu k cíli. Jedno bych si Mildo vzal Sichr je sichr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 JJ Tvoje cislo uz mam. (ovsem jak sa nezmenilo) Milane Urco ti budem volat ked nebudem vediet kam. Diky. Domluv se s Matys06 nebo MilanII přes PM na tel. číslech a prostě jim zavoláš kam máš jet. Jasná věc! Kluci, vy co jste z daleka a neznáte Olomouc, klidně si mi napište o tel. číslo! V případě nouze vás samozřejmě navedu k cíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 jogofogo, Já vím, ty máš můj tel. od minulého srazu Přerov. ...číslo je už 5 let stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Taky nabízím své tel. číslo. Napište SZ a já vám napíšu číslo. Kdyby se třeba stalo, že se někdo ztratí, tak bych ho vyzvednul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. vyhlašuji boj s počasím snad se to trochu umoudří, potvůrka jedna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. No já bych to neviděl až zas tak dramaticky. Každý server má na neděli jinou předpověď. Teplo nebude, to víme, ale sníh???? To asi nééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. No já bych to neviděl až zas tak dramaticky. Každý server má na neděli jinou předpověď. Teplo nebude, to víme, ale sníh???? To asi nééé... Sněžení v Olmouci? No potěš koště, ještě že už zítra přezouvám na zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. No já bych to neviděl až zas tak dramaticky. Každý server má na neděli jinou předpověď. Teplo nebude, to víme, ale sníh???? To asi nééé... Sněžení v Olmouci? No potěš koště, ještě že už zítra přezouvám na zimní Jen ať si sněží, jen škoda, že se asi nepustím do mytí autíčka před jízdou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel Letní gumy jsou letní gumy... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel Letní gumy jsou letní gumy... :-( Pak musíš přijet Víťo otaprně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel Letní gumy jsou letní gumy... :-( Tak to přezuj, není důležité jáká máš kola, ale abys v pořádku dorazil na sraz i domů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel Letní gumy jsou letní gumy... :-( Tak to přezuj, není důležité jáká máš kola, ale abys v pořádku dorazil na sraz i domů!!! Jsem to taky přezouval, ikdyž vím že s tím bohužel nemůžu "honit vodu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Budu na Tebe myslet, yo? Jinak sorry za OT, ale asi půjdu do té žluté masky mr.Talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Budu na Tebe myslet, yo? Jinak sorry za OT, ale asi půjdu do té žluté masky mr.Talker Já kam vlezu tam se omlouváš za OT člověče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) [Já kam vlezu tam se omlouváš za OT člověče ... To nee jen jsem chtěl sdělit v jedné zprávě, dvě různorodé informace Ty přijedeš z Mysyčkama ? Nebo máš taky letní [slajky]? Editováno: 17. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Budu na Tebe myslet, yo? Jinak sorry za OT, ale asi půjdu do té žluté masky mr.Talker Já kam vlezu tam se omlouváš za OT člověče ... Tak to máš asi na něj smůlu, protože se omlouvá poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Budu na Tebe myslet, yo? Jinak sorry za OT, ale asi půjdu do té žluté masky mr.Talker Já kam vlezu tam se omlouváš za OT člověče ... Tak to máš asi na něj smůlu, protože se omlouvá poprvé. Děkuji Maty, že ses mě zastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Budu na Tebe myslet, yo? Jinak sorry za OT, ale asi půjdu do té žluté masky mr.Talker Já kam vlezu tam se omlouváš za OT člověče ... Tak to máš asi na něj smůlu, protože se omlouvá poprvé. Děkuji Maty, že ses mě zastal Však jsem si nevšiml, že by ses omlouval a OT je tady určitě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.