Blacky Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Vorlik mlci, Vrbic je buhvi kde, asi to odpiskame. Skoda skoda. ja potahy nemam. Nelibej se mi. Ty origo jsou prima. Snazim se na ne davat pozor. Pokud budes vozit psa v kufru, tak existuje takova ochrana vystelka. Je to orig prislusenstvi. Editováno: 30. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 V kufru prave, zkus mi sem hodit odkaz ja to nmuzu na jejich strankach najit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nejak se zmenil sortiment. plastova vana je tady http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...px?c=0000000174 , ta vystelka je v katalogu http://new.skoda-auto.com/cze/Documents/Ca...essories_CZ.pdf strana 27. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 dobry mam to, tek gumovej koberec tam asi koupim nebo tu vodeodolnou vystelku, uvidim aby to netrhal hajzlik malej. Jinak je prdel kdyz jdu do garaze sam tak aby nezdrhnul tak ho nechavam privazanyho za milanovu kouli, pruser je kdyz ji tam nema Diky Milane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 To spis do DC on je porad v DC a do jeho nove otevírany kavarny začínám pochybovat o tom, že DC je vhodné místo muj drahý spolumajiteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak tam uděláme párty, ať se to dostane do podvědomí ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) ještě nemáme prostor ani, protože se Octavian nechce vzdát měsičního kapesného ve prospěch nového podniku Editováno: 31. leden 2009, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak to nebyla dobrá volba zaplést se s Octavianem - je to držgrešle , která mi ani nezaplatila za pronájem mého tažného zařízení ..... . Jen doufám, že naučil hafana pořádně běhat - až si ho jednou nevšimnu a vezmu nedobrovolně na projížď ku přívázaného za kouli ... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Vzdyt mas Turboniet, tak to se ten pes moc neunavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Taky bych zvolil jinou taktiku - výlet do Brna .... . No stejně bych to hafanovi nikdy neudělal, ale asi tam brzo přivážu Octaviana a vezmu na malou projížďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 a ja bych chtel jenom rict, ze mam prvni prispevek na strance 100 heč., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak to nebyla dobrá volba zaplést se s Octavianem - je to držgrešle , která mi ani nezaplatila za pronájem mého tažného zařízení ..... . Jen doufám, že naučil hafana pořádně běhat - až si ho jednou nevšimnu a vezmu nedobrovolně na projížď ku přívázaného za kouli ... . Hafanek je hodnej ale stenatko to vis vsechno okusuje, tak kdyby bylo neco s pneumatikama nebo lakem tak my to nebyli to byli sousedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dotazek. Taky vam to posledno dobou na silnicich tak klouze? Je to takovy nasmrkany, zbytky soli a prachu, teplota kolem 2-4°C Je to desny, neda se poradne jezdit porad to podklouzava. Z.L.O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Chce to dobrý gumy a je to celkem v pohodě. Včera ve 21.35 hod. byla Octávka u " Skleníku" mimo silnici zabržděná o značku a na ostrůvku nad Shelkou se nějaká tuning kára prala se sloupem pro trolejbusy . Já jel jako vždy předpisově na poslední chvíli do práce a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 mnoo dostal sem od skodofky, krisalpy, tak je jezdim. Docela jdou, zadnej zazrak, ale to klouzani sem zaznamenal az ted, od te doby co slezl snih. Tu bouracku na JET (lukoil) na strekove jsem objizdel. ovecky., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Vzdyt mas Turboniet, tak to se ten pes moc neunavy... máš pravdu, že se ani, cituji: "neunavy"... on se totiž UNAVÍ!!! s měkkým na koncíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 btw. dneska bych si jedno dal... co vy na to zlatíčka moje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ja uz mel tri, kdyz jsem skladal masinu¨ jinak toho klouzani jsem si taky vsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jj... klouže to jak cip... hlavně na novým mostě! rozjezdy v pohdoě, ale zatáčky musí jezdit opatrněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 presne. chvilku sem mel pocit, ze to schvalne postrikali nejakym volejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj, ja jsem z Usti nad Labem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Nazdarek. Prima prima. Tak az se junior (Vorlajz) konecne rozhoupe, tak s nama skoc na pifko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 njn, ale to byste museli jít o víkendu, on tady adam přes týden nenííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no jestli o víkendu, tak jsem ochoten akceptovat nějaký pátek... ale sobotu eeé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Nazdarek. Prima prima. Tak az se junior (Vorlajz) konecne rozhoupe, tak s nama skoc na pifko. ty děláš jak kdyby to záleželo na mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.