VRBIC Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 S tou obětí a záchranou to myšlený na tebe Milošu, jen Octavian se sem zase vecpal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Hmno...., tak tedy jo. Já se polepším a něco vymyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 S tou obětí a záchranou to myšlený na tebe Milošu, jen Octavian se sem zase vecpal . Ze ty nechces uz vystupovat ani levou stranou, asi reknu tomu sousedovi aby ti to blokovali z druhy strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Zajeď si do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No tak chlapci..... světem vládne láska, mír a vy takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 beru jedu s Octavianem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No tak chlapci..... světem vládne láska, mír a vy takhle Panove nechci Vam tu do toho nejak zvlast kafrat, ale zajimalo by me co tehle chlapec huliii. Bezpecnost provozu predevsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ten je naprosto mimo, chvílemi ho podezřívám, že má nějakou chybu v prohlížeči a jeho odpovědi se hází do úplně jiného tématu než na jaké vlastně odpovídá...anebo maj v Jedličkárně net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 .... chudák Miloš ... Miloš je jeden z nás... je naprosto v pohodě! myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Díky Pavle......... Alespoň někdo, kdo se v tom vyzná.......(snad)!!! To Ol@f: nehulím, ale život už je takový To mischicka: snažím se, ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 (editace) Ok OK OK - plně tě chápu, ale takhle asi zůstanu na Kofole i já. Přeci jenom do Mostu pro mne zajede žena, ale do Ústí. To asi ne!!! Dáme to na Hněvíně, aspoň poznáme Milošovu choť.. jestli se vožerete tak se jenom bojím aby blbě nezafoukal vítr a nebyl poblitej celej Most.. Já nepiju, takže vezmu všechny co maj na Jarouška averzi... teda všechny.. Vrbiče a Vorlika, víc urostlých námořníků se mi do auta nevejde. to Olaf a Mischizka: nechte našeho Milouše bejt.. Editováno: 12. Listopad 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Vrbic urco pojede rad se mnou ty si aspon bude moct vybit zlost na me v aute vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Milan by jel nejradši svým, ale nemůže... páč do něj nemůže nastoupit!!! ... jinak Octavianku, já osobně, bych si vybil zlost na tobě, tak tvoje Oktule za to nemůže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Milan by jel nejradši svým, ale nemůže... páč do něj nemůže nastoupit!!! ... jinak Octavianku, já osobně, bych si vybil zlost na tobě, tak tvoje Oktule za to nemůže! Vzdyt to pisu nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Tak co bando námořnická , co budeme podnikat ? Ideální by bylo Octaviana poslat někam daleko , aby se nestihl vrátit a my bychom si mohli dát v klídku tu Plzeň né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Tak co bando námořnická , co budeme podnikat ? Ideální by bylo Octaviana poslat někam daleko , aby se nestihl vrátit a my bychom si mohli dát v klídku tu Plzeň né ? TY me nemas raaaaaad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 By ma zajímalo , estli to pivo stihneme do konce roku bando námořnická ........ . Co na to náš velkej organizatoro don Pavrrrro Vorlajzo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 a ty se mu divíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Pivo Pivo, dám si pivo, pak další, ještě jedno, pak si dám zase pivo. Pivo, pivo, pivo... Pivo bylo, je a bude. To pivo, která si dám. Dám si ho sám, pivo si vychutnám. To pivo, který já si dám, si ho dám s Milanem to pivo, pivo z Prahy, pivo z Plzně, to si dám, ti povídám. tak můžem nějaký to pivko dát! já s tím nemám probém námořník Kryštof Vorlajzbus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 jsem myslel, že je to citace z protialkoholický léčebny ..... . Jinak konec listopadu , začátek prosince je ideální - pak už budou všichni blbnout s vánocema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 a ty se mu divíš??? To je jasny ze jo, jsem hodnej, milej, pratelskej a nechavam hodne prostoru pro parkovani : Chete mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 běžný případ šílenství - to vypadá Koudelko, že máš zase kritický den ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Neber uplatky neber uplatky nebo se z toho zblaznis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Chtél jsem tě jen upozornit, aby ses koncem listopadu a začátkem prosince vzdálil ze severočeského kraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) Chtél jsem tě jen upozornit, aby ses koncem listopadu a začátkem prosince vzdálil ze severočeského kraje Tve upozorneni bude vyslyseno mozna Musim ale rict ze na ty srazy stejne jezdim jen kvuli tobe ty muj kvitku medovy Editováno: 13. Listopad 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.