luckyluck Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Protože se pořád v myčce vztekám s těma zaschlejma "mrtvolkama" na nárazníku, kapotě, atd.. tak by mě zajímalo, jestli máte vyzkoušené nějaké přípravky na odstranění hmyzáků z laku. Tyhle přípravky přeci jenom stojej i dost zlaťáků, tak si nechám rád poradit.. Hlavně jak to funguje. Nejradši bych to postříkal timhle sajrajtem a rovnou do myčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Umým auta sám ručo, do myčky nejezdím. Nejlevnější a nejrychlejší je stará silonová punčocha , kterou hmyz za dostatku vody ošudlíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Ja mám dobrú skúsenosť s odhmyzovačom Sheron. Nastriekam na potvorky, nechám 2-3 minúty pôsobiť a potom bez problémov wapkou odstránim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Ja mám dobrú skúsenosť s odhmyzovačom Sheron. Nastriekam na potvorky, nechám 2-3 minúty pôsobiť a potom bez problémov wapkou odstránim tak tak, nastříkám, nechám působi, opláchnu a pak umeju houbou a je to kvásnýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Ja mám dobrú skúsenosť s odhmyzovačom Sheron. Nastriekam na potvorky, nechám 2-3 minúty pôsobiť a potom bez problémov wapkou odstránim tak tak, nastříkám, nechám působi, opláchnu a pak umeju houbou a je to kvásnýýýý Bezva, tak já to testnu. Něco takového potřebuju, abych to uvedl na pravou míru, taky mám raději tlakové mytí, ale už jsem línej něco drhnout, hlavně když to moc nejde Takže větu "nechám působit a pak pak opláchnu" mě naprosto uspokojuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slávek2 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Chlapi co blbnete! Harleyáři si tyhle zaschlý mouchy kupujou ve spreji a sviní si schválně motorku, aby nevypadali trapně. Protože jezdí pomalu a mouchy se stačí vyhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Chlapi co blbnete! Harleyáři si tyhle zaschlý mouchy kupujou ve spreji a sviní si schválně motorku, aby nevypadali trapně. Protože jezdí pomalu a mouchy se stačí vyhnout. Njo, vtípky. Kdybych měl jeepa, taky bych si možná kupoval bahno ve spreji, ale protože mám Fábku, tak nějak tyhle mrtvolky nemusím, mám pak výčitky.. A to přihodím ještě historku, před týdnem jsem jel po dálnici na Boleslav a chytl jsem nějakej přesun čmeláků nebo co, ještě jsem něco takového nezažil, bylo to jako kroupy, fakt.. nekecám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Chlapi co blbnete! Harleyáři si tyhle zaschlý mouchy kupujou ve spreji a sviní si schválně motorku, aby nevypadali trapně. Protože jezdí pomalu a mouchy se stačí vyhnout. Njo, vtípky. Kdybych měl jeepa, taky bych si možná kupoval bahno ve spreji, ale protože mám Fábku, tak nějak tyhle mrtvolky nemusím, mám pak výčitky.. A to přihodím ještě historku, před týdnem jsem jel po dálnici na Boleslav a chytl jsem nějakej přesun čmeláků nebo co, ještě jsem něco takového nezažil, bylo to jako kroupy, fakt.. nekecám.. To mě ani neříkej, to byl můj roj geneticky upravenjch čmeláků, bojovejch a hlavně dělali i med a to s daleko větší nosností nežli líný včely... kde kdo dělá do včel, ale já do čmeláků... a minulej tejden se mi jich právě nevrátila jedna rota leteckého oddílu.... ještě mi zbyl pěší pluk a námořnictvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Hahaha Bobíku ty si trieda pestovateľ... ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Hahaha Bobíku ty si trieda pestovateľ... ))))) pěstuje se mrkev a patizón, nebo sport jako třeba gaučing strečing, ale čmeláky chovám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 ja pouzivam tiez Sheron ... a funguje celkom dobre najprv musky dobre namocim vo dode, ostriekam vodou, potom jemne prebehnem hrubsou hubkou, znova voda a potom necham posobit Sherona a za 15min ide dole cca 90% musiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.