Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Lak do cca 3000,-Kč.

mě lakoval 1500kč/díl

ja mel lak zadniho RS narazniku za 1000 kc ;)

ale predni RS sem mel u jinyho lakyry mel za 1900 kc nesedel lak prasacky nastrikany takze sem mu to reklamoval jako jak si to predstavuje,... k zivote uz k nemu nejdu a zadni vraza znova predni naraznik a opravu kol budu aplikovat u predchazejiciho lakyry co mi lakoval zadni RS ;)

takze co z toho plyne ? kazdej lakyra - JINA CENA, JINA KVALITA ;)

Taky jde o to jakou barvou. Já jsem uvedl cenu za lakování nárazníku v metalíze a cena je max do 3000,-Kč.

ja samozrejme taky metaliza, zelena natur ;)

• 3 týdny později...

mna by celkom zaujimal tento naraznik ..  :kol-28:

post-80362-0-70577800-1361553051_thumb.j

post-80362-0-54321500-1361553054_thumb.j

a co te na nem zajima ? :D

podle pohledu poznas ze to je FRS I a ten je skalpovanej a na to navarenej podnaranik z FRS II ;)

nic svetabornyho, ale drahyho ;)

ted otazka jestli to neni nejakej paskvil jmenem LAMINAT ani bych se tomu totiz nedivil ;)

neviem ale mne osobne sa to pači .. a chce za to na tej inzercii 2999kč .. ja som chcel tiež robiť niečo podobne .. 

• 2 týdny později...

Lidi, chci se zeptat: mám FRS a na zadním nárazníku se mi na bocích odlepil origo překryt. Už je tam mezera mezi naraznikem a prekrytem.

Můj dotaz, překryt jen odlepim a uprostřed vycvaknu? Je tam nějakej chytak?

A druhá otázka, čím to přilepit, aby to vydrželo? Máte nějaký zaručený pevný lepidlo? Napadl mě Mamut glue, ale to je celkem pružný, ikdyz uschne. U napruzenych spojů se mi neosvedcilo.

Díky za jakoukoliv radu ;)

• 1 měsíc později...

Zdravím. Nemáte zkušenost, jestli je reálné nějak solidně spravit tuto díru v nárazníku? Je to zrovna tak blbě v tom vinklu nad RZ vyštípnuté. Ten kousek nemám.

Zavarit , vybrousit , a pak uz klasika az k laku ;)

presne tak jak pise jozzi,.......... nic jinyho, lepsiho vymyslet ani snad uz nejde ;)

jo, vlastne jde ;) ............ koupit rovnou celej novej naraznik :D

to je taky možnost ;) ... a nejhorši řešeni by bylo asi zakytovat , to by hnedka praskalo ;)

Mě právě přijde zbytečné kvůli takové dírce kupovat celý nárazník, zase je pravda, že ta díra není na rovné ploše, ale tak blbě v rožku.

Skvělé dokonce tip v Ostravě :-) 

Dyt vim odkud jsi , tak jsem hnedka hledal v Ove ;)

A nějaký tip posléze na dobrou lakovnu na Ostravsku?

ja lakuju jedině u nas v Těšíně :D ,ale to maš krapanek z ruky ;)

Pokud dělají kvalitně, tak zas tak daleko to není. Rovnou bych pozdravil bratry za řekou :-)

No to nevím, to bych si musel doma vyžádat k vycházce ještě povolenku a musel bys zavolat, že nejsem s žádnou ženskou :-D

Přes týden to začnu řešit, tak dám potom vědět, jak to probíhá a jak to dopadne.

Ok ;) kdyztak SZ ;)

• 6 měsíců později...
  • 2 týdny později...

Ahoj, 

chci se zeptat nemáte někdo návod na demontáž zadního nárazníku?  :kol-49: Já doma něco mám ale chybí mi tam část jak se rozebírají plasty v kufru. Potřebuju ho sundat a mám strach abych si ty plasty nepolámal   :feve: 

A navazující dotaz: Praskl mi na boku úchyt který drží nárazník v lajně s karoserii (Nevím jak to lépe popsat :D, viz foto) nevíte dá se to někde sehnat? Nebo případně stačí to přilepit třeba patefixem?

Foto dodám až v pátek teď budu mimo PC a nemám to ještě pořádně nafocené krom tohohle:

http://www.pictu.cz/image.php?di=0ZUD

Předem díky za rady a tipy

Upraveno od Petr92

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.