Únor 4, 201312 r ja mel lak zadniho RS narazniku za 1000 kc ale predni RS sem mel u jinyho lakyry mel za 1900 kc nesedel lak prasacky nastrikany takze sem mu to reklamoval jako jak si to predstavuje,... k zivote uz k nemu nejdu a zadni vraza znova predni naraznik a opravu kol budu aplikovat u predchazejiciho lakyry co mi lakoval zadni RS takze co z toho plyne ? kazdej lakyra - JINA CENA, JINA KVALITA
Únor 4, 201312 r Taky jde o to jakou barvou. Já jsem uvedl cenu za lakování nárazníku v metalíze a cena je max do 3000,-Kč.
Únor 22, 201312 r a co te na nem zajima ? podle pohledu poznas ze to je FRS I a ten je skalpovanej a na to navarenej podnaranik z FRS II nic svetabornyho, ale drahyho ted otazka jestli to neni nejakej paskvil jmenem LAMINAT ani bych se tomu totiz nedivil
Únor 22, 201312 r neviem ale mne osobne sa to pači .. a chce za to na tej inzercii 2999kč .. ja som chcel tiež robiť niečo podobne ..
Březen 6, 201312 r Lidi, chci se zeptat: mám FRS a na zadním nárazníku se mi na bocích odlepil origo překryt. Už je tam mezera mezi naraznikem a prekrytem. Můj dotaz, překryt jen odlepim a uprostřed vycvaknu? Je tam nějakej chytak? A druhá otázka, čím to přilepit, aby to vydrželo? Máte nějaký zaručený pevný lepidlo? Napadl mě Mamut glue, ale to je celkem pružný, ikdyz uschne. U napruzenych spojů se mi neosvedcilo. Díky za jakoukoliv radu
Duben 13, 201312 r Zdravím. Nemáte zkušenost, jestli je reálné nějak solidně spravit tuto díru v nárazníku? Je to zrovna tak blbě v tom vinklu nad RZ vyštípnuté. Ten kousek nemám.
Duben 13, 201312 r presne tak jak pise jozzi,.......... nic jinyho, lepsiho vymyslet ani snad uz nejde jo, vlastne jde ............ koupit rovnou celej novej naraznik
Duben 13, 201312 r to je taky možnost ... a nejhorši řešeni by bylo asi zakytovat , to by hnedka praskalo
Duben 13, 201312 r Mě právě přijde zbytečné kvůli takové dírce kupovat celý nárazník, zase je pravda, že ta díra není na rovné ploše, ale tak blbě v rožku.
Duben 13, 201312 r Pokud dělají kvalitně, tak zas tak daleko to není. Rovnou bych pozdravil bratry za řekou :-)
Duben 13, 201312 r http://www.autolakszmek.cz/ jsou velmi solidni však lakuju jen u nich a to by ses už rovnou mohl stavit u mně
Duben 14, 201312 r No to nevím, to bych si musel doma vyžádat k vycházce ještě povolenku a musel bys zavolat, že nejsem s žádnou ženskou :-D Přes týden to začnu řešit, tak dám potom vědět, jak to probíhá a jak to dopadne.
Říjen 25, 201311 r Lidi, prosím Vás je nějaký rozdíl mezi origo nárazníkama a těma levnýma?Levný např. tento:http://aukro.cz/predni-naraznik-skoda-fabia-fabie-r-v-2000-novy-i3632042422.htmlPotřebuju koupit nárazník, a nevím kde pořádně začít, a za jakou cenu.
Listopad 4, 201311 r Ahoj, chci se zeptat nemáte někdo návod na demontáž zadního nárazníku? Já doma něco mám ale chybí mi tam část jak se rozebírají plasty v kufru. Potřebuju ho sundat a mám strach abych si ty plasty nepolámal A navazující dotaz: Praskl mi na boku úchyt který drží nárazník v lajně s karoserii (Nevím jak to lépe popsat , viz foto) nevíte dá se to někde sehnat? Nebo případně stačí to přilepit třeba patefixem?Foto dodám až v pátek teď budu mimo PC a nemám to ještě pořádně nafocené krom tohohle: http://www.pictu.cz/image.php?di=0ZUD Předem díky za rady a tipy Upraveno Listopad 4, 201311 r od Petr92
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.