Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
:) dufam ze nieco pozhanas napis mi potom na icq 287 266 357 Editováno: , autor: Reso
Vloženo

Gramatické okienko:

problém je mužského rodu preto nepíšeme na konci U ale V

Čo ťa stál ten nárazník ked si tam nemal výztuhu a od koho si to kúpil????

Chlapci mam jeden velky problem ak to mozem nazvat problemom :( tak mi prosim pomozte :( kupil som RS naraznik vsetko bez problemou ale chybaju mi driaky na nom na dve srubky :( co teraz mam to vymenit zo sttraeho narazniku alebo sa to da kupit? Profor pouzil som tvoje foto tak prepac :)kol119 dakujem :rip::help:
Vloženo (editace)

Vany isiel som do predajne skoda a pytal som sa na odpad :) a zaviedol ma do klampiarskej dielni a tam je toho habadej :) Je pravda ze prednych naraznikou tam bolo cca 2 ale zadnych na tony :) a naraznik mi dali zadara :) a inac viem cislo tej vystuhy ale etku nemam a v etose nic mi nenapise o tom vyrobku tak skuste niekto :) 6Y0 807 242

Editováno: , autor: Reso
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Sa musim zastat Profora.

Slang, skratky, sranda mi nevadia ale okate nedodrziavanie gramatiky mi tiez vadi.

Myslilm si, ze rozumny clovek sa na to nebude urazat ale si z toho zoberie ponaucenie, popripade podakuje...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

čau lidi, namontoval jsem si na fabii faceliftový nárazník ale mezi nárazníkem a blatníkem mi vznikla spára větší než byla před tím.

Je na to nějaký fígl jak to stáhnout k sobě?

dík

Vloženo

Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku.

Jedná se o Fabii 05-06

přední mlhovky

nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou.

díky

post-17139-1205411819_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj,, neprodává se nějaká lišta, která by se umístila na mřížky nárazníků a prodlužovala ho směrem k vozovce??

Jedná so o MR2002

Editováno: , autor: Standis
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravim, muzete mi nekdo napsat k cemu jsou "packy" na předním narazniku RS ?

v tmave barve nejsou videt ale ja mam bilou barvu a trochu to kazi vzhled. Jde mi o ucelnost, k cemu to vlastne je ?

rs_naraznik.jpg

• o 1 měsíc později...
Vloženo

McEver4: k čemu to je fakt netuším, už sem o tom taky přemýšlel.. napadla mě pevnost nárazníku.. nebo spíš jen ochrana nárazníku - nejnižší místo.. já už si tím párkrát škrtnul - hlavně v zimě..

• o 4 týdny později...
Vloženo

přední a zadní RS nárazník je z PLASTU???? :feve:

jo když zž jsem tak smělej co chybí tomuto nárazníku aby byl RS??? je to podle výrobců origo RS zadní nárazník, a ten jsem si představoval trochu jinak. Musí se k tomu ještě dát RS převlek že mám pravdu????

post-13267-1213884439_thumb.jpgpost-13267-1213884422_thumb.jpgpost-13267-1213884406_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...