Miressek Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Sežeň si volant, za obšiti volantu se nedoplatiš - je to mr..čka jak c.p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému zkus geltyho, ten to umí, je to ve stabilních nabídkách v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mrkni tady : http://www.apos-auto.cz/article.asp?nArtic...p;nLanguageID=1 Opravdu profesionální práce, špičková kvalita a velmi velmi příznivé ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Docela dobře se tohle téma probírala tady, na fóru octavia, http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...51&hl=potah , myslím že tam jsou i místa, kde to nechat obšít a za kolk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Díky za odpovědi, ale pořád to není to co bych potřeboval. Sehnat volant už hotovej by bylo asi nejlepší, ale zatím sem nikde na předfacelift kůži volant nenarazil. A měnit celej volant i s bagem je zas už pálka... Gelty je z daleka, apos-auto to samý (na jejich nabídku už sem koukal dřív, jestli nevymyslím něco lepšího je to zatím asi nejrozumnější varianta). V tom dredu u oktaviánů se řeší hlavně jakejsi sama-doma koženej potah, taky už sem to pročítal, když sem zkoušel nějaký info prvně pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Díky za odpovědi, ale pořád to není to co bych potřeboval.Sehnat volant už hotovej by bylo asi nejlepší, ale zatím sem nikde na předfacelift kůži volant nenarazil. A měnit celej volant i s bagem je zas už pálka... Gelty je z daleka, apos-auto to samý (na jejich nabídku už sem koukal dřív, jestli nevymyslím něco lepšího je to zatím asi nejrozumnější varianta). V tom dredu u oktaviánů se řeší hlavně jakejsi sama-doma koženej potah, taky už sem to pročítal, když sem zkoušel nějaký info prvně pohledat. jj, bohužel na koženej předfacelift věnec se asi těžko narazí. opravdu zajímavě vypadá ta cena 1260,- bez DPH od Apos Auto u toho "samodomo" obšití se mi nelíbí jak to není přes ty 4 příčky, to předpokládám že v Apos Auto by nenastalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Já kupoval tady na foru cca před 3 měsícema fungl novej koženej předfacelift za 1000,- ale byla o něj tenkrát dost tahanice,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PALOG Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému Jsem z Uh. Hradiště,V jednom místním obchůdku s autodoplňky jsem si koupil kož ený potah na volant(sice z polska,ale je o.k.) .Je to obdélník z černé vepřovice , no konci sešitý v souvislý pás.Ten se nejprv namočí do vody a pak dá na věnec volantu.Je k tomu pevná silná nit a jehla-kúže má po obvodě vyražené díry.Tato sranda mně stála 500,- kč a asi hodinu práce s "našitím".Celkový efekt výborný,volant se velmi dobře drží.doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Můžeš napsat kde přesně jsi to koupil? Stací i SZ... Díky Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému Jsem z Uh. Hradiště,V jednom místním obchůdku s autodoplňky jsem si koupil kož ený potah na volant(sice z polska,ale je o.k.) .Je to obdélník z černé vepřovice , no konci sešitý v souvislý pás.Ten se nejprv namočí do vody a pak dá na věnec volantu.Je k tomu pevná silná nit a jehla-kúže má po obvodě vyražené díry.Tato sranda mně stála 500,- kč a asi hodinu práce s "našitím".Celkový efekt výborný,volant se velmi dobře drží.doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladasek Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému Pokud ještě máš zájem o kožený volant tak budu mít k dispozici za cca.dva týdny čtyřramenný origo včetne bagu za nějaké tři tisícovky!Tel.724126356 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladasek Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému zkus geltyho, ten to umí, je to ve stabilních nabídkách v bazaru Pokud ho ještě nemáš tak budu mít k dispozici origo kožený v četně airbagu za tři tisíce,můžeš se ozvat na tel 724126356 nebo na LASOTAL@SEZNAM.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiol Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Dobří lidé, poraďte, kde v Praze nechat obšít volant? Hodně se o tom mluví, spousta lidí to má, ale ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít odkaz na konkrétní firmu, kde by mi (za rozumnej peníz) pomohli. Nebo mi někdo nabídněte hotovej volant na fábku předfacelift a bude po problému Koukni tady: http://www.volanty.cz/o_nas.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 mám origo zánovní 100pro stav za 2.000kč praha 9 775668906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.