Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj, mam problem se startovanim. pokud je motor studeny, startuje OK. jakmile motor jizdou zahreju a zastavim na chvilku nekde...napr. na pumpe, tak mi motor spatne startuje. trvato to nekolik vterin nez se chytne. hruza des...cim by to mohlo byt?

ahoj, mam problem se startovanim. pokud je motor studeny, startuje OK. jakmile motor jizdou zahreju a zastavim na chvilku nekde...napr. na pumpe, tak mi motor spatne startuje. trvato to nekolik vterin nez se chytne. hruza des...cim by to mohlo byt?

Kolik má naběháno?

Pomalu odchazi cerpadlo.Zmer predvstrikjestli je ok a da se to trochu doladit ze zvednes startovaci davku vagem.Login 12233 a pak kanal tusim 4 nebo 5.

• Autor
Pomalu odchazi cerpadlo.Zmer predvstrikjestli je ok a da se to trochu doladit ze zvednes startovaci davku vagem.Login 12233 a pak kanal tusim 4 nebo 5.

mam na ni nalitano poctivejch 185t ;)

vstriky jsou v poradku, to uz mi zkouseli delat, a startovaci davku mam na maximum. nemuze to byt prave tim ze startovaci davka je na maximu?

To asi neee.Tak ted uz jen cerpadlo,bohuzel :-((

A co náš oblíbený startér?

za kolik se da sehnat to cerpadlo nemam vubec prehled..... taky mi to obcas blbe startuje pri zahratym motoru :/

Starter myslim ze nee.cerpadlo tak cca nove 10 000 ale to musis mit hodne dobre zname nekde kde se daji sehnat.

nestras je cerpadlem,bude to opravdu uz tolikrat zminovany a probirany starter

Najdi si to ve staších tematach . Pořád se to tu dokola probírá Na vině je na 99% S T A R T E R !!!!!!!!!!!! (pokud máš dobrý akumulátor)

Je to i moje vlastní zkušenost. Koupil jsem tu na foru nové Valeo za 3000,- nasadil a od té doby na drc, ať teplý nebo studený.

Upraveno od Pepa007

No tak to mam asi jine zkusenosti.Ale je to porad levnejsi alternativa nez cerpadlo.Tak snad to stoji za to nechat ho zrenovovat alespon, myslim ten starter. ;)

• Autor

cili myslite chlapy starter???...no tak se v okoli optam za kolik se da splasit....

ja pro brachu sehnal v Praze na annonci za 1500,70tis najeto,valeo z nula trojky,jen jsem si ho musel vymontovat,ale aspon jsem si ho odzkousel,ted mu ta 98 chyta za tepla na ve otacky,predtim 5s tocil

• 2 roky později...

Hoj,mam ten samy problem ,ale kdyz dam pedal plynu na zem tak je to mnohem lepsi , startovaci davka je nastavena max,nemuze se nic stat kdyz seslapnu pedal, dik

Upraveno od KOZELL

Startovat s plynem by mě fakt nenapadlo. To jsem dělal naposledy ve Škodě 1000MB a Trabantu :smich:

Fakt bych s plynem nestartoval!

Delalo mi to taky neco podobneho. Pomohla mi nova baterka. ted mam Varta silver 77Ah/780A a startuje i za tepla dobre.

Pokud nepomuze uz nic tak mam reseni. Opravil jsem tak hromady i novych aut. O2, Turan, G5 atd .. kdzy tak SZ

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.