Říjen 9, 200816 r Autor Tak to je zaujimave. Len by ma zaujimalo ako sa totam upevnuje? A cena...ja to tusim v navode ani nemam...asi nejaka novinka. Ked zistite co to stoji, sem s cenou...
Říjen 9, 200816 r montáž je v návodu popsaná na další stránce, mezi sedákem a opěrkou se zezadu protáhne takový spešl kus a do něho se ten box má zacvaknout... jinak, stran boxu jsem psal na Škoda Info, ale zatím se neozvali
Říjen 16, 200816 r Takže odpověď ze Škoda Info: "Vážený pane, k Vašemu dotazu jsme získali informace od kolegů a dle nich byl tento box v době přípravy návodu k vozu ve zkouškách v technickém oddělení. Tento produkt však nakonec nebyl do sériové výroby ani do příslušenství schválen. V současnosti se připravuje aktualizace návodu, kde již tento box uveden nebude. Děkujeme za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého dne info@skoda-info.cz Škoda Info"
Listopad 10, 200816 r Mate nekdo zkusenost s neogigo sitemi do kufru? Origo jsou priserne drahe. Zatim jsem nasel vyrobce ktery dodava pro skoda origo a v jejich nabidce jsou univerzalni (mikra.cz). A v neposledni rade by mne zajimala mezipodlaha zavazadloveho prostoru. Nalezl jsem cenik http://new.skoda-auto.com/cze/Documents/Ca...ricelist_CZ.pdf, ale mate nekdo a mate praktickou zkusenost? Jinak mozna zajimavy seznam paketu na: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=810&t=1049640.
Prosinec 11, 200816 r nemáte někdo k Roomovi tuhle origo lednici, pls? dá se sehnat levněji přímo od výrobce (Hella)... něco takového bych potřeboval a tahle vypadá navíc i jako opěrka
Prosinec 28, 200816 r pořád jsem řešil, čím alespoň opticky oddělit zavazadlový prostor od kabiny vozu při sklopené středové opěrce, prostě čím přehradit tu "díru" do kufru .... mám tam toto příslušenství od Octavia - je to UNI a pasuje do té díry, jak ..... na hrnec ... cena 223,- Kč
Červen 13, 200916 r chlapi neviete akoo vyzera drziak na koleso do kufra ked mam lpg? v roomiku? nemozem to najst a kdesi som ciital ze nieco take je ale neviem to najst. dik
Červenec 13, 200916 r kde se dají sehnat rozumné doplňky na roomika ? nemyslím škoda ceny Upraveno Červenec 13, 200916 r od KoNG
Červenec 13, 200916 r zalezi co si predstavujes. www.spoilercentrum.cz ma dost veci, kdyz juknes po netu, tak urco na neco narazis.
Srpen 21, 200916 r cafte, uvažoval som o plastových krytoch prahov, máte to niekto? chcel by som to vidieť na oceán modrej a ako je to tam uchytené...lepené?
Říjen 2, 201014 r belper http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=DMK770005&searchcat=0000000174&ref=%3fc%3d0000000174%26p%3d3
Říjen 27, 201014 r Potřeboval bych zjistit přesné pojmenování nebo objednací číslo z ETky pro plastové přihrádky, nasazené do výřezů ve výplních těsně nad zadními podběhy Rooma - od značkového prodejce/servisu už nechci ani odznáček, protože za samotný plastový panel do středního dílu palubovky pro neorigo 1DIN rádio si řekli 1100,- bez DPH + práce. Takovou nehoráznou zlodějinu nehodlám podporovat - ten panýlek se dá koupit za 300 i s poštovným, bratru 200,- stojí adaptéry mezi MOST a ISO a napájecí výhybka pro anténu s redukcí na spešl anténní konektor (jako by tam kurva nemohli nechat normální ISO-DIN anténní...). Za ten plastový program do kufru by si taky řekli minimálně litr - a to jsou to jen kusy plastu tak jak vypadnou z lisu...
Říjen 27, 201014 r belper http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=DMK770005&searchcat=0000000174&ref=%3fc%3d0000000174%26p%3d3 Neviete ako je to s objednávkou pre Slovensko? Toto budem určite chcieť.
Říjen 27, 201014 r Pro Ekkara: číslo dílu je 5J7867145 (je varianta A a B - série) "schránka odkládací" pro levou stranu, pro pravou stranu je číslo 5J7867146. Doporučená cena je 55,- Kč bez DPH (NORA-síť Škoda). Upraveno Říjen 27, 201014 r od Kedarek1
Listopad 14, 201014 r Kedarek-1 - díky, bohužel "díky" zmršenýmu zdrojáku fóra, kterej neumí upozornit na odpověď ve vláknu s dotazem jsem Tvou odpověď našel až dneska - po skoro 3 nedělích...
Srpen 11, 201114 r to mrmobil: Napad s tou sietkou za stredne sedadlo je super! Kupil som tu sietku za prijatelnu cenu a urcite bude mat v aute svoje uplatnenie. Vdaka za tip
Prosinec 18, 201113 r Prosím Vás má někdo zkušenosti s mezipodlahou do rooma? Jak to vypadá, když se sklopí sedačky. Jestli to lícuje s hranou kufru? Jestli to někdo máte namontované napište pár postřehů. Když pošlete foto bude to super. Dík
Prosinec 9, 201212 r 24.XI.2012 som kúpil v škodovke L lišty - schránka odkladacia pravá , ľavá v cene 2,78€ za kus.Toť aktuálna cena.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.