tomina Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Vim ze se to tu uz resilo ale nemuzu to najit :-( Uvazuji o repro Morel ale maji prumer magnetu 98mm a bojim zda se do otvoru vejdou, je mi jasny ze musim ohnout ten plechovy roh kde drzi stahovacka ale bude to stacit? Nerad bych to rezal a nechaval navarit jinam :-( Tedy jaka je maximalni hloubka repr. a prumer magnetu? Diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Nevim, zda ti poslouzi ma odpoved, ale toto je rozmer origo beden: hloubka 50mm sirka magnetu 70mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Dane on se ptá na max. hloubku no to mi jednou říkal Vitto jen si to nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Dane on se ptá na max. hloubku no to mi jednou říkal Vitto jen si to nepamatuju. Jakej Vitto to je?? Je tu bud Vito nebo Vittorio...zkusim se ho zeptat...dost to pospicha :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Já tam narval magnát clasic 216 a tohle píšou instalační hloubka 64/18 mm a to byl fakt krajní případ větší už tam asi nenacpeš. Musel jsem sklepat výztuhu a dát 6mm podložku. Tady je jak sem to tam nacpal http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/predniRepro.htm Editováno: 24. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Hmm docela dobra otazka, me se ani nechce nic ohybat ci rezat. Asi tam necham ty puvodni repro pro zabiak : heled 0.6mm to asi nebude jak mas v tom navodu to bys asi z MDF neudelal leda tak 0.6cm nebo jen 6mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Já tam narval magnát clasic 216 a tohle píšou instalační hloubka 64/18 mm a to byl fakt krajní případ větší už tam asi nenacpeš. Musel jsem sklepat výztuhu a dát 0,5mm podložku.Tady je jak sem to tam nacpal http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/predniRepro.htm Podle info co sem nasel primo na strankach Morelu maji ty repro montazni hloubku 66mm takze bych si taky musel nechat udelat podlozky :-( ale porad nevim jesi nebude vadit tan pomerne velkej prumer magnetu - 98mm :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Podle mého názoru a zkušenstí, když se ustřihne rožek držáku stahovačky okna (rozhodně ne ohýbat!), tak tam jde dát repro s magnetem o max průměru do 95 - 100 mm. Pro ještě větší vůli mezi plechem a magnetem je potřeba ten "rovný"střih propilovat do oblouku (viz žlutá šipka) tak aby se magnet držáku nedotýkal. Co se týká hloubky repro, tak ve dveřích je místa v celku dost. Extra velká hloubka repra jde částečně minimalizovat MDF podložkou. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) No jde taky o průměr protože já ho měl velkej a nevešel by se mě tam hlubší protože je tam ta stahovačka a o ní se to zastavilo a překážela tam a sní nic dělat nejde. JIRBE: díky už jsem to opravil 6mm Editováno: 24. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Jeden clovek co prodava a montuje autohifi mi rikal, ze jde stahovacku posunout a to tak, ze puvodni uchyceni se urizne a navari kousek dal...co vy na to? Ten roh sem uz driv rezal a brousil vice mene stejne jako na fotce...takze myslis ze repr s prumerem magnetu 98mm by se tam mel vejit? Nerad bych tam neco varil, hlavne kdyz nevim co to provede :-( Editováno: 24. Květen 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 (editace) Jeden clovek co prodava a montuje autohifi mi rikal, ze jde stahovacku posunout a to tak, ze puvodni uchyceni se urizne a navari kousek dal...co vy na to?Ten roh sem uz driv rezal a brousil vice mene stejne jako na fotce...takze myslis ze repr s prumerem magnetu 98mm by se tam mel vejit? Nerad bych tam neco varil, hlavne kdyz nevim co to provede :-( Ono nejlepší by bylo zkusit repro "na sucho" namontovat a zjistit jak velký je to problém. Teď záleží na tom, jestli ty repra už máš doma, nebo je máš jen vyhlídnutý někde v Shopu. Těžko ti někdo jen tak půjčí takový drahý repro, že jo... Rozhodně bych nedrdal do usazení (pozice) stahovačky jako takové. Myslím si, že by to ani nešlo. Vždyť ližina stahovačky vede sklo. Když jí posuneš, tak jak bude sklo jaksi zešikma jezdit? Tak že, aby jsme se dopracovali k nějakému závěru: Já mám repro Hertz ESK-165. Čučím tady do manuálu, že mají prům. magnetu nějakých usmrkaných 85 mm a už to byl problém dostat je do dveří! To znamená, že by jsi musel držák stahovačky propilovat ještě o dalších 7 mm na poloměru hlouběji, než já. Ale to už by jsi byl durch v oku držáku... Editováno: 25. Květen 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 (editace) Jeden clovek co prodava a montuje autohifi mi rikal, ze jde stahovacku posunout a to tak, ze puvodni uchyceni se urizne a navari kousek dal...co vy na to?Ten roh sem uz driv rezal a brousil vice mene stejne jako na fotce...takze myslis ze repr s prumerem magnetu 98mm by se tam mel vejit? Nerad bych tam neco varil, hlavne kdyz nevim co to provede :-( Ono nejlepší by bylo zkusit repro "na sucho" namontovat a zjistit jak velký je to problém. Teď záleží na tom, jestli ty repra už máš doma, nebo je máš jen vyhlídnutý někde v Shopu. Těžko ti někdo jen tak půjčí takový drahý repro, že jo... Rozhodně bych nedrdal do usazení (pozice) stahovačky jako takové. Myslím si, že by to ani nešlo. Vždyť ližina stahovačky vede sklo. Když jí posuneš, tak jak bude sklo jaksi zešikma jezdit? Tak že, aby jsme se dopracovali k nějakému závěru: Já mám repro Hertz ESK-165. Čučím tady do manuálu, že mají prům. magnetu nějakých usmrkaných 85 mm a už to byl problém dostat je do dveří! To znamená, že by jsi musel držák stahovačky propilovat ještě o dalších 7 mm na poloměru hlouběji, než já. Ale to už by jsi byl durch v oku držáku... Tak a sem zase na zacatku :-( tyhle repro se mi fakt libej a 5000Kč sem jeste ochoten dat...doma je nemam, mam je teprve vyhlidnuty. Ten clovek nevidel problem v tom, ze by se hybalo se stahovackou ale me se to zda taky divny :-( Uz sem pro ne byl skoro rozhodnutej :-) Muzes mi poradit jiny repro do 5000Kč na zesik (70W RMS na kanal..)?? Premyslel jsem bud o Hertz ESK165 (jako mas ty koukam ;-) a nebo Hertz 165.2 http://www.nakupni-dum.cz/hertz-esk-1652/f-1-s-2-dp-33905/ Je mezi nima velky rozdil? Kdyz uz nebudu kupovat Moral rad bych neco 100% vyzkouseneho kde nebude problem s montazi... Editováno: 25. Květen 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Podle mého názoru a skušenstí, když se ustřihne rožek držáku stahovačky okna (rozhodně ne ohýbat!), tak tam jde dát repro s magnetem o max průměru do 95 - 100 mm. Pro ještě větší vůli mezi plechem a magnetem je potřeba ten "rovný"střih propilovat do oblouku (viz žlutá šipka) tak aby se magnet držáku nedotýkal. Co se týká hloubky repro, tak ve dveřích je místa v celku dost. Extra velká hloubka repra jde částečně minimalizovat MDF podložkou. Milane prosím tě, píšeš ustřihnout ten plech a rozhodně ne ohýbat? Proč ne ohýbat? Budu to za pár dnů dělat a chtěl jsem to jen ohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) ahoj, nejsem hifista tak se radsi ptam chci si k origos radiu symphony poridit nove repro do prednich dveri mam sehnane MDF podlozky plus vytlumeni tecsound 2mm zesilovac Tonsil ws 600 2x 160W http://eshop.dexon.cz/popisy/n06.jpg nyni se ptam zdali me na octavku 2002 do prednich dveri sednou repraky http://www.revilohifi.cz/product_info.php?...products_id=662 příkon max : 170W příkon RMS : 85W Impedance : 4 ohm frekvenční rozsah : 45Hz - 22kHz citlivost : 91 dB/W/M montážní hloubka : 67 mm hedvábná výška Papírová membrána s příměsí syntetycké vlny zpevněná kevlarem Kaptonový nosič cívky Butil-Gumový závěs HP-LP 12dB/Oct. výhybky s nastavením útlumu výšky 0/-3/-6 db/oct. je to dobra volba a hlavne vejdou se me do dveri ? montážní hloubka : 67 mm nebo radsi volit osvedcene Hertz ESK 165 http://www.ahifi.cz/reproduktory/hertz-esk-165.html diky Editováno: 14. Červen 2007, autor: houba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) Po střihnutí rožku držáku stahovačky lze repro Hertz ESK 165 bez problémů namontovat. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 nj tak asi dam ty hertzy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Po zvukovy strance jsou urcite daleko lespi ty Powerbasy. Jsou dost hluboky ale zalezi jak mas udelany MDF redukce. Takze tezko ti tu nekdo odpovi. Ja je k sobe do Octavky pres MDF redukce dostanu, takze obecne receno - jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Máte někdo zkušenost s těmito repro? Vejdou se do předních dveří u O1? http://www.autokap.cz/obchod/ozvuceni/inde...s=2&id=2049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Máte někdo zkušenost s těmito repro? Vejdou se do předních dveří u O1?http://www.autokap.cz/obchod/ozvuceni/inde...s=2&id=2049 zkušenost ne,ale do předních dveří se vejdou repro s průměrem 165 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Díky, někde jsem četl něco o velikosti magnetu, tak právě nevím. Jen by mne zajímalo jak budou hrát za takovouhle tesco cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Máte někdo zkušenost s těmito repro? Vejdou se do předních dveří u O1?http://www.autokap.cz/obchod/ozvuceni/inde...s=2&id=2049 Urcite nebrat..stokrat lip ti tam zahrajou ty co tam mas ted... Potrebujes komponentni... s oddelenym vyskovym reproduktorem a vyhybkou... prumer 165,hlubka zalezi..pokud by se to neveslo staci odstrihnou ruzek u dveri.... takze urcite priplat za kvalitnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Urcite nebrat..stokrat lip ti tam zahrajou ty co tam mas ted... Potrebujes komponentni... s oddelenym vyskovym reproduktorem a vyhybkou... prumer 165,hlubka zalezi..pokud by se to neveslo staci odstrihnou ruzek u dveri.... takze urcite priplat za kvalitnejsi No bohužel mé toho už moc nezahrajou, Rozpadla se mi guma držící membránu. Tak hledám nějakou náhradu. Proaď nějaké levné, nechci zas nic extra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 A co toto? http://www.alarmtuning.cz/reproduktory/red...-165mm-q451.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 A co toto?http://www.alarmtuning.cz/reproduktory/red...-165mm-q451.htm Joo to je jina... to uz ti zahraje celkem slusne,a za pekny peniz !! Takze muj nazor je zebych se nebal jit prave do tady tech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Nojo ale ty repráky jsu vpodstatě stejný, jen se liší tím že maj oddělené výškáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.