McMatej Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Co by mohlo být špatně?? Kdyby to byla velká sbíhavost, tak by byla velká na obou stranách. A cokoliv jiného by ojíždělo pneu nerovnoměrně. Něřešit, přehodit levá x pravá. Opravdu jsou pneu stejné? Stejný týden výroby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Geometrií to není. Může to být huštěním pneu - má jinou hodnotu nežli druhá, může to být tím, že třeba bydlíš v místě kde převládájí zatáčky do jedné strany nebo že jsi třeba někde zahrabal v rejdu. Ostatně bych to neřešil a příští sezónu prohodil jak zde někdo předemnou psal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Ty zatacky na jednu stranu mi rekl i v pneuservisu. Bral jsem to jako vtip... resit tedy nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Za predpokladu, ze jedes stejnou cestou i zpatky, to zatacky nemuzou delat. Jedine ze bys treba do prace spechal a domu se plouzil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 pracuji doma nebo 50m od baráku, takže tam autem nejezdím spíše to hodím na jiný tlak v pneumatikách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 na leve strane sedi ridic takze vetsi zatizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Že by těch mých 75kg i s botama udělalo "takový" rozdíl? :/ no řešit to nebudu, na to mám v autě jiný blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Je fakt, ze ja mam jednu stranu taky vice sjetou. Musim se podivat, jestli je to leva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Pacia sa mi VW Mallory disky. Nema ich niekto na Octavke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Téma má název "Letní pneu R17"... Umíš číst? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Zdravím vespolek. Sice nám napadl sníh, ale už se dívám po novém obutí na léto. Potřeboval bych poradit s výběrem. Přečetl jsem to tady a častokrát se tady píše o pneu Hankok, tak jsem se pro tu značku rozhodnul. Teď mě ale zajímá, který model by jste doporučili? http://pneumatiky.heureka.cz/hankook-k120-ventus-v12-evo-2-225-45-r17-94y/# http://pneumatiky.heureka.cz/hankook-k117-ventus-s1-evo-2-225-45-r17-91w/# http://pneumatiky.heureka.cz/hankook-k115-ventus-prime-2-225-45-r17-94w/# http://pneumatiky.heureka.cz/hankook-k125-ventusprime3-225-45-r17-94w/# Rád bych nějaký kompromis mezi jízdními vlastostmi a životností. Nejsem žádný pirát a zas tak moc toho nenajezdím. Za poslední tři letní sezóny jsem najel cca 25tkm na Dunlop SP Sport BlueResponse a měli ještě 5,5mm vzorku. Byl jsem s nimi moc spokojený, ale v R17 už jsou dost drahé (před tím jsem měl R16). Rád bych, aby tedy ty nové gumy vydrželi zase aspoň ty tři, čtyři sezóny. Dále by mě zajímalo, proč jsou u stejné značky, typu a velikosti pneu jiné energetické štítky? Např. 94Y má jiný štítek než 91W. Přitom je to stejná guma. A nebo ty energetické štítky nemám vůbec řešit a při výběru pneu na to vůbec nehledět? Díky moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Stejna guma to neni, rychlostni index je jiny a tim i trochu jina smes v gume a tim i jine vlastnosti na stitku. Ale ty stitky bych neresil. Je to jenom pro uspokojeni EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Má někdo zkušenosti s těmito pneu, jaký zvolit? Děkuji. Můj favorit je Dunlop Bluresponse. GOODYEAR F1 ASYMMETRIC 3 MFS 225/45 R17 91Y Dunlop SP Sport Bluresponse 225/45 R17 94 W XL Dunlop SP Sport MAXX RT2 225/45 ZR17 94 Y XL Editováno: 5. Únor 2017, autor: mbaud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) Měl jsem tu čest s Dunlopama SP Sport Maxx. První rok dobrý, a pak začali být velice hlučné a neskutečně hučet. Tak jsem je prodal. Editováno: 6. Únor 2017, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 SP Sport Maxx je už starý vzorek i když se ještě někde doprodává a ty jsou hlučnější. Já jsem vzal ty nové RT2 na zkoušku na předek ve stejné šířce, jen snížené na 50, najel jsem s nimi 2tis km před zimou a jsem spokojen. Na jaře koupím další 2 na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Tak asi taky pujdu do SP Sport Maxx RT2, hodne jsem premyslel nad Hankookama co ma Sniper,ale o tolik levnejsi zas nejsou a prijde mi ze Dunlop je lepsi znacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Dunlop jsem měl 17" a dost hlučné, na Hankook je celkem chvála, možná půjdu do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Mám Hankook v rozměru 225/45 r17 a maximální spokojenost, doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Já měl dosud ty Goodyeary (ale 2-ky) a nemohu si stěžovat. Nebo ano, ale pro většinu lidí to není úplně relevantní - že v hraničních podmínkách úplně 100% nedrží, mají tendence se sunout a proto hledám něco lepivějšího.Hlučnost v rámci normy, opotřebení v mém případě po 2 sezónách, čili asi 30-35tkm. Ochrana ráfku funguje, pokud tedy nezarveš jo silně.Teď na další sezónu zkusím Pirelli P Zero, tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 U Hankooku je hlucnost 71 a u Dunlopu 69, ma cenu vybirat pneu podle stitku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ne, jak je již několikrát zde i jinde zmíněno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Tak nakonec jdu taky do Hankooku,ted jen vybrat spravnej typ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Já koukám po Hankook Ventus Prime, vypadají dobře a jsou na ně celkem dobré recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Nakonec jsem se taky rozhodnul a koupil Ventus Prime 2, tak jsem zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 On 10. 2. 2017 at 6:42 AM, sumar said: Mám Hankook v rozměru 225/45 r17 a maximální spokojenost, doporučuji. A co ta hlučnost a hloubka dezénu. Prý nové mají jen 7mm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.