Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Som zvedavý, koľko zapýtajú na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) No myslel jsem na ty pedály a opěrku Bez do toho!!! Editováno: 10. Červenec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Som zvedavý, koľko zapýtajú na Slovensku. Ceny se snad nemuzou nejak hodne lisit, ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Som zvedavý, koľko zapýtajú na Slovensku. Ceny se snad nemuzou nejak hodne lisit, ne?! Můžou, viz. ceny nové okiny u nás a jinde. A pak i v rámci jedné země se liší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Můžou, viz. ceny nové okiny u nás a jinde.A pak i v rámci jedné země se liší... Tak neco jinyho je cena noveho auta a neco jinyho je cena pouhe podlozky kolem 400Kc, tam ten rozdil nemuze byt velky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Neviem, ci to niekomu pomoze - snad ohladom ceny - mal by to mat aj Seat (Leon Cupra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dnes jsem si prijel do servisu pro tuto podlozku...objednal jsem ji, a privezli mi desku, ktera mela jiny odstin...nevím, jestli mi to vezmou zpátky...ale prosím vás, jaký je přesný název této desky?...děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dnes jsem si prijel do servisu pro tuto podlozku...objednal jsem ji, a privezli mi desku, ktera mela jiny odstin...nevím, jestli mi to vezmou zpátky...ale prosím vás, jaký je přesný název této desky?...děkuji. Zalezi co mas za interier, jsou tam ruzny druhy odstinu. U myho RSa to byla barva Antracit!! (Myslim ze takova bude u vetsiny) A cislo dilu je 1K1 864 551 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kdyt tak sem hod fotku interieru, ale jinak rekni ze chces dil cislo 1K1 864 551 v barve antracit a hotovo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kdyt tak sem hod fotku interieru, ale jinak rekni ze chces dil cislo 1K1 864 551 v barve antracit a hotovo!! Díky ....zjistil jsem, že jsem trochu slepý, na té podpěře byl krásně nalepený bílý chránicí povlak, myslel jsem si, že je to špatný materiál...pak jsem se koukl...je to ANTRACIT, a zjistil jsem, že je to jenom nálepka...tak jsem to sloupl a je to ono...trapné, ale jsem rád, že nemusím nic shánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kdyt tak sem hod fotku interieru, ale jinak rekni ze chces dil cislo 1K1 864 551 v barve antracit a hotovo!! Díky ....zjistil jsem, že jsem trochu slepý, na té podpěře byl krásně nalepený bílý chránicí povlak, myslel jsem si, že je to špatný materiál...pak jsem se koukl...je to ANTRACIT, a zjistil jsem, že je to jenom nálepka...tak jsem to sloupl a je to ono...trapné, ale jsem rád, že nemusím nic shánět Muj prvni dojem byl uplne stejny!! Jsem rikal co to ty "hnupove" objednali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Už to tam mám nainstalované...nechával jsem si to dělat v servisu, ani k tomu nepotřebovali oddělávat tu páčku na otevírání kapoty, nějak to tam dal a drží to jak přibitý!...Musím uznat, že to vypadá velice dobře, tak uceleně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Už to tam mám nainstalované...nechával jsem si to dělat v servisu, ani k tomu nepotřebovali oddělávat tu páčku na otevírání kapoty, nějak to tam dal a drží to jak přibitý!...Musím uznat, že to vypadá velice dobře, tak uceleně... Tak to jsou servisy, vždycky to tam nějak dají.. Na mně koukali jak z jara, když jsem sundaval prahy kvůli svazku na tažný, který se má natáhnout podle původního pod prahy a výslovně tak praví i návod a postup, který by měl být pro servis závazný. No tak v servisu mi vysvětlili, že to tam taky jen tak nějak dají a nemusí ani prahy sundavat, jen to tak za kraj zastrčí..a taky to drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) Už to tam mám nainstalované...nechával jsem si to dělat v servisu, ani k tomu nepotřebovali oddělávat tu páčku na otevírání kapoty, nějak to tam dal a drží to jak přibitý!...Musím uznat, že to vypadá velice dobře, tak uceleně... Tak to jsou servisy, vždycky to tam nějak dají.. Na mně koukali jak z jara, když jsem sundaval prahy kvůli svazku na tažný, který se má natáhnout podle původního pod prahy a výslovně tak praví i návod a postup, který by měl být pro servis závazný. No tak v servisu mi vysvětlili, že to tam taky jen tak nějak dají a nemusí ani prahy sundavat, jen to tak za kraj zastrčí..a taky to drží Jsou to kouzelnici...me treba ted vytrhli dratek u diody pro osvetleni klicek u dveri!! Editováno: 23. Září 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Jsou to kouzelnici...me treba ted vytrhli dratek u diody pro osvetleni klicek u dveri!! A co ti robili ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak dneska jsem si mimo jiné dovezl také tuhle malou vychytávku a bude-li čas, tak o víkendu se pustím do montáže a následně sem hodím nějaký fotečky autíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Jsou to kouzelnici...me treba ted vytrhli dratek u diody pro osvetleni klicek u dveri!! A co ti robili ve dveřích? Neustale mam problem s drncicim tapecirungem ve dverich od repraku. takze sundavali tapec a vyskubli dratek od diody..na ne musim vlitnout, at navali novou!! Neni to zrovna nejlevnejsi zalezitost ta dioda... Editováno: 26. Září 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Editováno: 3. Listopad 2007, autor: Stepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! Co to je? Tipuju to na páčku regulace výšky sedadla. A i ta s nápisem "OCTAVIA" se dá sehnat kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 S napisem OCTAVIA, tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 S napisem OCTAVIA, tady. Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! No právě že nesehnal, rád bych, ale jelikož je to zahraniční server, tak jsem při objednávce nenašel v sekci Country : Czech republic - ale třeba Slovensko a Polsko tam je, tak nevím. Stojí to 15 Eur a našel jsem to na tomhle serveru http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...handle-rs-badge Pokud někdo víte, jak to objednat, tak kdyžtak poraďte... Editováno: 3. Listopad 2007, autor: Stepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! No právě že nesehnal, rád bych, ale jelikož je to zahraniční server, tak jsem při objednávce nenašel v sekci Country : Czech republic - ale třeba Slovensko a Polsko tam je, tak nevím. Stojí to 15 Eur a našel jsem to na tomhle serveru http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...handle-rs-badge Pokud někdo víte, jak to objednat, tak kdyžtak poraďte... Je to ceska firma, je tam i cislo s predvolbou do ceska. Nechal jsem tam Germany a uz mam objednano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! No právě že nesehnal, rád bych, ale jelikož je to zahraniční server, tak jsem při objednávce nenašel v sekci Country : Czech republic - ale třeba Slovensko a Polsko tam je, tak nevím. Stojí to 15 Eur a našel jsem to na tomhle serveru http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...handle-rs-badge Pokud někdo víte, jak to objednat, tak kdyžtak poraďte... Je to ceska firma, je tam i cislo s predvolbou do ceska. Nechal jsem tam Germany a uz mam objednano. Normalne napis mail a objednaj na dobierku. Su velmi seriozni. Odporucam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.