Červenec 10, 200718 r Autor No myslel jsem na ty pedály a opěrku Bez do toho!!! Upraveno Červenec 10, 200718 r od Doli
Červenec 10, 200718 r Autor Som zvedavý, koľko zapýtajú na Slovensku. Ceny se snad nemuzou nejak hodne lisit, ne?!
Červenec 12, 200718 r Som zvedavý, koľko zapýtajú na Slovensku. Ceny se snad nemuzou nejak hodne lisit, ne?! Můžou, viz. ceny nové okiny u nás a jinde. A pak i v rámci jedné země se liší...
Červenec 12, 200718 r Autor Můžou, viz. ceny nové okiny u nás a jinde.A pak i v rámci jedné země se liší... Tak neco jinyho je cena noveho auta a neco jinyho je cena pouhe podlozky kolem 400Kc, tam ten rozdil nemuze byt velky!!
Září 18, 200718 r Neviem, ci to niekomu pomoze - snad ohladom ceny - mal by to mat aj Seat (Leon Cupra)
Září 18, 200718 r Dnes jsem si prijel do servisu pro tuto podlozku...objednal jsem ji, a privezli mi desku, ktera mela jiny odstin...nevím, jestli mi to vezmou zpátky...ale prosím vás, jaký je přesný název této desky?...děkuji.
Září 18, 200718 r Autor Dnes jsem si prijel do servisu pro tuto podlozku...objednal jsem ji, a privezli mi desku, ktera mela jiny odstin...nevím, jestli mi to vezmou zpátky...ale prosím vás, jaký je přesný název této desky?...děkuji. Zalezi co mas za interier, jsou tam ruzny druhy odstinu. U myho RSa to byla barva Antracit!! (Myslim ze takova bude u vetsiny) A cislo dilu je 1K1 864 551
Září 18, 200718 r Autor Kdyt tak sem hod fotku interieru, ale jinak rekni ze chces dil cislo 1K1 864 551 v barve antracit a hotovo!!
Září 18, 200718 r Kdyt tak sem hod fotku interieru, ale jinak rekni ze chces dil cislo 1K1 864 551 v barve antracit a hotovo!! Díky ....zjistil jsem, že jsem trochu slepý, na té podpěře byl krásně nalepený bílý chránicí povlak, myslel jsem si, že je to špatný materiál...pak jsem se koukl...je to ANTRACIT, a zjistil jsem, že je to jenom nálepka...tak jsem to sloupl a je to ono...trapné, ale jsem rád, že nemusím nic shánět
Září 18, 200718 r Autor Kdyt tak sem hod fotku interieru, ale jinak rekni ze chces dil cislo 1K1 864 551 v barve antracit a hotovo!! Díky ....zjistil jsem, že jsem trochu slepý, na té podpěře byl krásně nalepený bílý chránicí povlak, myslel jsem si, že je to špatný materiál...pak jsem se koukl...je to ANTRACIT, a zjistil jsem, že je to jenom nálepka...tak jsem to sloupl a je to ono...trapné, ale jsem rád, že nemusím nic shánět Muj prvni dojem byl uplne stejny!! Jsem rikal co to ty "hnupove" objednali...
Září 22, 200718 r Už to tam mám nainstalované...nechával jsem si to dělat v servisu, ani k tomu nepotřebovali oddělávat tu páčku na otevírání kapoty, nějak to tam dal a drží to jak přibitý!...Musím uznat, že to vypadá velice dobře, tak uceleně...
Září 22, 200718 r Už to tam mám nainstalované...nechával jsem si to dělat v servisu, ani k tomu nepotřebovali oddělávat tu páčku na otevírání kapoty, nějak to tam dal a drží to jak přibitý!...Musím uznat, že to vypadá velice dobře, tak uceleně... Tak to jsou servisy, vždycky to tam nějak dají.. Na mně koukali jak z jara, když jsem sundaval prahy kvůli svazku na tažný, který se má natáhnout podle původního pod prahy a výslovně tak praví i návod a postup, který by měl být pro servis závazný. No tak v servisu mi vysvětlili, že to tam taky jen tak nějak dají a nemusí ani prahy sundavat, jen to tak za kraj zastrčí..a taky to drží
Září 23, 200718 r Autor Už to tam mám nainstalované...nechával jsem si to dělat v servisu, ani k tomu nepotřebovali oddělávat tu páčku na otevírání kapoty, nějak to tam dal a drží to jak přibitý!...Musím uznat, že to vypadá velice dobře, tak uceleně... Tak to jsou servisy, vždycky to tam nějak dají.. Na mně koukali jak z jara, když jsem sundaval prahy kvůli svazku na tažný, který se má natáhnout podle původního pod prahy a výslovně tak praví i návod a postup, který by měl být pro servis závazný. No tak v servisu mi vysvětlili, že to tam taky jen tak nějak dají a nemusí ani prahy sundavat, jen to tak za kraj zastrčí..a taky to drží Jsou to kouzelnici...me treba ted vytrhli dratek u diody pro osvetleni klicek u dveri!! Upraveno Září 23, 200718 r od Doli
Září 23, 200718 r Jsou to kouzelnici...me treba ted vytrhli dratek u diody pro osvetleni klicek u dveri!! A co ti robili ve dveřích?
Září 26, 200717 r Tak dneska jsem si mimo jiné dovezl také tuhle malou vychytávku a bude-li čas, tak o víkendu se pustím do montáže a následně sem hodím nějaký fotečky autíčka
Září 26, 200717 r Autor Jsou to kouzelnici...me treba ted vytrhli dratek u diody pro osvetleni klicek u dveri!! A co ti robili ve dveřích? Neustale mam problem s drncicim tapecirungem ve dverich od repraku. takze sundavali tapec a vyskubli dratek od diody..na ne musim vlitnout, at navali novou!! Neni to zrovna nejlevnejsi zalezitost ta dioda... Upraveno Září 26, 200717 r od Doli
Listopad 3, 200717 r Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Upraveno Listopad 3, 200717 r od Stepa
Listopad 3, 200717 r Autor Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!!
Listopad 3, 200717 r Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! Co to je? Tipuju to na páčku regulace výšky sedadla. A i ta s nápisem "OCTAVIA" se dá sehnat kde?
Listopad 3, 200717 r Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! No právě že nesehnal, rád bych, ale jelikož je to zahraniční server, tak jsem při objednávce nenašel v sekci Country : Czech republic - ale třeba Slovensko a Polsko tam je, tak nevím. Stojí to 15 Eur a našel jsem to na tomhle serveru http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...handle-rs-badge Pokud někdo víte, jak to objednat, tak kdyžtak poraďte... Upraveno Listopad 3, 200717 r od Stepa
Listopad 3, 200717 r Autor Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! No právě že nesehnal, rád bych, ale jelikož je to zahraniční server, tak jsem při objednávce nenašel v sekci Country : Czech republic - ale třeba Slovensko a Polsko tam je, tak nevím. Stojí to 15 Eur a našel jsem to na tomhle serveru http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...handle-rs-badge Pokud někdo víte, jak to objednat, tak kdyžtak poraďte... Je to ceska firma, je tam i cislo s predvolbou do ceska. Nechal jsem tam Germany a uz mam objednano.
Listopad 3, 200717 r Asi to sem nepatří, ale co říkáte na tohle? Mně se to moc líbí! Kdes to sehnal?? Uz o tom uvazuju, ale sehnal jsem jen s napisem "OCTAVIA"!! No právě že nesehnal, rád bych, ale jelikož je to zahraniční server, tak jsem při objednávce nenašel v sekci Country : Czech republic - ale třeba Slovensko a Polsko tam je, tak nevím. Stojí to 15 Eur a našel jsem to na tomhle serveru http://www.superskoda.com/octavia-ii/inter...handle-rs-badge Pokud někdo víte, jak to objednat, tak kdyžtak poraďte... Je to ceska firma, je tam i cislo s predvolbou do ceska. Nechal jsem tam Germany a uz mam objednano. Normalne napis mail a objednaj na dobierku. Su velmi seriozni. Odporucam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.