Duben 17, 200916 r jj, a ani nemají asymetrický dezén, když tak koukám na ten vzorek u těch Continentálek, tak mi ty Turanzy mi přijdou po jedné letní sezóně dost ohoblované Upraveno Duben 17, 200916 r od HjM
Duben 17, 200916 r Chystam sa objednat nove pneu rozmyslal som nad týmy MATADOR elite 3 MP 44 ale nikde som nic nanasiel ohladne testov.Objednal som Pireli P6 ale ze uz sa nerobia tak som uz znechuteny z tolkeho hladania.Moj asi posledny vyber bude Michelin Energy E3A mam ich na sluzobnej octavii a som spokojny tam nehucia ale je tam iny rozmer 195 65 R15 ja mam 195 55 R 15 Upraveno Duben 30, 200916 r od Mikoho
Duben 30, 200916 r Kupil som nakoniec ine pneu 185 55 R15 PIRELLI P 6.Poviem vam to je hudba na moje usi ani nepocujem ci sa dru o vozovku ale zas pocujem motor tak asi vymenim ten Upraveno Duben 30, 200916 r od Mikoho
Červen 4, 200916 r Chlapci, kdo mate na Fabce 17 kola na kolik je foukate?? Kdyztak motorizace a hodnoty. Nejlepe jestli ma nekdo sportline a 17 od Skoda-auto:-) diky moc
Červen 10, 200916 r Mam dotaz na boku - vnejsi strane pneumatiky se mi udelal boule neni nnijak velka ale je, nevite od ceho je a jeslit se s tim musi neco delat?
Červen 10, 200916 r Pravděpodobně došlo k poškození kordu pneumatiky, např. najetím na obrubník. Doporučuji návštěvu pneuservisu, kde zhodnotí rozsah poškození. Hrozí roztržení pneumatiky.
Červen 10, 200916 r Mam dotaz na boku - vnejsi strane pneumatiky se mi udelal boule neni nnijak velka ale je, nevite od ceho je a jeslit se s tim musi neco delat? Výmen pneumatiku , čim skôr ak vylieza , alebo to nemáš podhustené ? skus dať foto "
Červen 11, 200916 r muahehheheeee to je jasne trefenej obrubnik. Ty vado ty tem kolum davas, a to sem si myslel, jak je prasim ja. S tim vazne nejezdi, pri nejakym zaberu by to mohlo prasknout. Bohuzel ta guma je v prdeli Upraveno Červen 11, 200916 r od Blacky
Červen 11, 200916 r pneumatika je v haji a je potreba to vymenit. takle se nam boulovaly za feldovych dob matadory a jedna barumka. akorat teda ne na boku, ale po obvodu..
Červen 11, 200916 r O obrubniku nic nevim prave, proto mi to prislo divny, je tam praskla ta ocel vystuz nebo co to je vevnitr. No zkusim to vyreklamovat a necham se prekvapit jeste ze jsem si schoval predchozi letni nesjety pneu ted se hodej
Červen 11, 200916 r Tak ti stim nekdo jezdi. Vyrobni vada by to mohla byt, ale nevim nevim, jestli ti to uznaj. Pravdepodobne prasklej kord. Vic treba tady http://www.pneu-asistent.cz/Konstrukce_fun...pneumatiky.html
Červen 11, 200916 r Nacouvání na obrubník při bočním parkování mě stálo 2200 Kč. (Je to na zimní gumě která měla najeto cca 500 km!). Jenom jsem ten obrubník líznul (velmi pomalé nacouvání), bohužel v tom místě byl zrovna uštípnutej a ostrej jako žiletka. V pneuservisu mi chlapík říkal že by to snad šlo vevnitř podlepit ale bez záruky. Holt dneska už ty pneumatiky nic nevydržej.
Červen 12, 200916 r U tebe je treba videt takovej slinc asi od toho obrubniku, ale u me prave nic, no dneska to sundat a posluna reklamaci tak uvidim jeslit me vyfu..., platit nejaky 3 koliky se mim moc nechce
Červen 15, 200916 r Reklamovať sa veru dá aj pneumatika. Otázka ale je, ako to dopadne... K reklamácii pneu je vždy prizvaný zástupca danej pneu firmy, ktorý posudzuje oprávnenosť reklamácie.
Červen 16, 200916 r Co ja si matne pamatuju tak pneu se da i vratit, kdyz jsem pred nejakejma rokama kupoval Continentaly tak k tomu byla karticka ze kdyz to ma 70% vzorku tak vam daj nejakou pomernou castku, kdyz to ma 50% tak taky atd.... no a pokud ma pneu vyrobni vadu tak samo ze se da reklamovat, ted je jen otazkou jestli se to prokaze jako vyrobni vada
Červenec 20, 200916 r Ahoj, mám na Roomsteru Dunlop 195/55 R15 a když jsem na ně přezul po zimě, prohodil jsem předek za zadek. Od té doby pravidelné hučení od předních kol, frekvence se zrychluje s rychlostí. S počtem najetých kilometrů se to nezlepšilo. V pneuservisu mi řekli, že je to oskákanýma pneumatikama ze zadku, protože jezdím sám a zadek je lehký a auto je konstruovaný na zatížený zadek. Nyní už mám oskákané i ty co byly na předku a proto se s tím nedá nic dělat. Máte někdo podobnou zkušenost?
Červenec 29, 200916 r Na boku v ovalku je čtyřkombinace čísel viz obrázek Upraveno Červenec 29, 200916 r od Vlasta
Srpen 16, 200916 r Ahoj. Když jedu stejnou trasu 300 km se zimníma gumama 185/60 R 14 a s letníma 195/55 R 15, tak je tam rozdíl 15 km, který údaj je správný? Ten s těma letníma nebo se zimníma? Upraveno Srpen 16, 200916 r od mambo
Srpen 21, 200916 r Ahoj, mám na Roomsteru Dunlop 195/55 R15 a když jsem na ně přezul po zimě, prohodil jsem předek za zadek. Od té doby pravidelné hučení od předních kol, frekvence se zrychluje s rychlostí. S počtem najetých kilometrů se to nezlepšilo. V pneuservisu mi řekli, že je to oskákanýma pneumatikama ze zadku, protože jezdím sám a zadek je lehký a auto je konstruovaný na zatížený zadek. Nyní už mám oskákané i ty co byly na předku a proto se s tím nedá nic dělat. Máte někdo podobnou zkušenost? to slyšim poprvé a navíc to je blbost, že by gumy odskákaly. a co je nechat převážit v jinym servisu. třeba sou na p..u závaží.
Srpen 24, 200916 r Cafte, chcem kúpiť komplet zimné gumy na diskoch na Rooma avšak neviem kedy. bolo mi poradené, že mám počkať na sezónu, že pneu zimné pôjdu dole s cenou. čo si myslíte, kedy je najlepší čas na kúpu zimných pneu?
Srpen 24, 200916 r Ja jsem kupoval fungl nove gumy na jare a myslim si, ze za takove penize je uz nesezenu. Ja jsem pro konec zimniho obdobi. Sice koupis s dotem toho roku treba 1009, ale v zime je stejne koupis s timhle Dotem.
Srpen 24, 200916 r Jasne, ale ja ich už na zimu potrebujem, či ich mám kupovať teraz, alebo až na začiatku zimy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.