foromen Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak a dneska jsem už přezul na letní, hned Romča vypadá k světu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 hihi ja dnes privezl z Prahy rumikem skrin jako krava a prezovat budu v tydnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to já si ještě nějakou chvilku počkám. Příští týden má být mizerně, a gumy mám nový, nezajetý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 no vzhledem k tomu, ze na ostravsku je i pres den max 6 stupnu, tak si s prezouvanim asi pockam. minuly tyden nam tu jeste i snezilo. sice to sobotu roztalo, ale kosa tam je porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no ještě má sněžit na celém území Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no vzhledem k tomu, ze na ostravsku je i pres den max 6 stupnu, tak si s prezouvanim asi pockam. minuly tyden nam tu jeste i snezilo. sice to sobotu roztalo, ale kosa tam je porad. Moje řeč,máme tady počasí,které na letňáky zatím není. Přezutí tipuji na začátek dubna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jo tady v Brně chci vidět to sněžrní, nevěřím tomu, pokud ano okamžitě a nebo nejpozději ráno je sníh pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 O sněžení ani snad nejde ale dokud dlouhodobá teplota nebude vic jak 9 stupnu tak fakt nemá význam spěchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Přesně tak, jde o teplotu, kvůli vlastnostem směsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jasná zpráva.Je fakt že když jezdíš prcačky po městě tak to jen tak neubrousíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ví někdo, jaký pneu se teď dává z výroby na 16" kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ja myslim ze Continentaly ale ted nevim jeslti sportcontact2 nebo premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Vo výrobe dávajú pneu podľa toho, čo je aktuálne po ruke - na 16" väčšinou idú Bridgestone Turanza ER300, pomenej sú Continentaly SportContact2 a úplne najmenej Dunlop SP Sport. Iné som na 16" nevidel, teda nie na autách, čo ich mali z výroby. S najväčšou pravdepodobnosťou teda budeš mať Bridgestone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ja mam Continentaly SportContact2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mě dali 16" Bridgestone Turanza ER300 a jako rezervní kolo 15" Continental Sport Contact 2. (FII vyrobena začátkem července 2008) Mimochodem, s těma Turanzama ER300 jsem velmi spokojen, už jsem je měl i na staré Fabii v 15" provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pokud vim, aktualne se montuji tyto pneu: V rozmeru 195/55 R15 se aktualne (a uz delsi dobu) davaji 3 varianty: Bridgestone Turanza ER300 Continental PremiumContact 2 Dunlop SP Sport 01 V rozmeru 205/45 R16 pak nasledujici: Bridgestone Turanza ER300 Continental SportContact 2 Michelin Pilot Exalto (velmi vyjimecne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mam 16tky z vyroby a mam tam Continental Premium Contact 2 Uz se na ne tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Na 16" mas PremiumContact 2? Jeste jsem nevidel, muzes nafotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Za sebe musim rict, ze su maximalne spokojenej s tim, ze se z vyroby davaji kvalitni pneumatiky. Turanzy mam taky, su spokojenej a skoro ve vsech testech sou prvni. Kvalitni guma se vzdycky vyplati. Dival sem se, ze se davaji i na 15ky, takze super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Maverick: az je budu mit na aute tak ti je blejsku... Mam je ulozene v pneuservisu s kolama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ok, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Turanzi mam taky, a jsem s nima taky spokojenej. Jsou nehlucny a dobre sedej. Akorat je otazka, jak dlouho vydrzej. Mam pocit, ze se rychle sjizdej. Vidim to tak na vydrz dve, maximalne tri sezony...(samozrejme zalezi na strihu zatacek) to Crake: jaky si volil pneu na zimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky mam turanzy a OK. 3 sezony je akorat. Jak dlouho by si na tom chtel jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 no pro me nejlip tak 5 sezon...ale to asi neprojde takze 2,5 je akorat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 po ctyrech letech sou stejne na vyhozeni kvuli tvrdnuti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.