hawkehi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Editováno: 29. Květen 2007, autor: hawkehi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Jekej sportovní? Nějaká samovýroba nebo něco značkovýho, třeba se vypálila vata a je to tak otevřený že si to občas práskne...a jak smrdí z výfuku? Jestli je to štiplavej zápach tak to může být taky vypálenej KAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Jekej sportovní? Nějaká samovýroba nebo něco značkovýho, třeba se vypálila vata a je to tak otevřený že si to občas práskne...a jak smrdí z výfuku? Jestli je to štiplavej zápach tak to může být taky vypálenej KAT. Samovýroba to není, je to origo Layting.Štíplavý kouř z toho rozhodně nejde,takže snad KAT bude O.K. Tak mě spíš napadlo, že to bude asi tím, že bude hodně otevřený,jak píšeš a proto si práskne.Já měl hlavně strach aby to nebylo třeba ve spalování.Zvýšenou spotřebu zatím nezaznamenávám,tak snad to bude tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Jekej sportovní? Nějaká samovýroba nebo něco značkovýho, třeba se vypálila vata a je to tak otevřený že si to občas práskne...a jak smrdí z výfuku? Jestli je to štiplavej zápach tak to může být taky vypálenej KAT. Samovýroba to není, je to origo Layting.Štíplavý kouř z toho rozhodně nejde,takže snad KAT bude O.K. Tak mě spíš napadlo, že to bude asi tím, že bude hodně otevřený,jak píšeš a proto si práskne.Já měl hlavně strach aby to nebylo třeba ve spalování.Zvýšenou spotřebu zatím nezaznamenávám,tak snad to bude tím. Tak Layting je sice značka, ale je z těch levnějších, tak je možný že se trochu vypálila vata nebo co do toho dávaj a projevilo se to až teď. Neřešil bych to, při vyšších otáčkách a zařazeným kvaltu ti jednotka vypíná benzín takže to nestřílý, max při dojezdu když jsou otáčky pod cca 1500 si to pšoukne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 A slyšel jsi někdy WRC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 A slyšel jsi někdy WRC? Jo slyšel, ale tam je to trochu něco jinýho. U WRC máš před turbo přiváděný palivo, proto aby se pořád točilo a nepadaly mu otáčky při přeřazování a tím se neztrácel výkon a to je důsledek těch plamenů z výfuku a rachotu jak na ohňostroji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 jóó, já to nemyslel vážně, .... humor.... Když jsem poprvé slyšel WRC, tak jsem myslel že právě slyším konec toho motoru - že mu prdly ojnice a prorazily blok... když to práskání pokračovalo pořád dál tak jsem pochopil že to je schválně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 jóó, já to nemyslel vážně, .... humor.... Když jsem poprvé slyšel WRC, tak jsem myslel že právě slyším konec toho motoru - že mu prdly ojnice a prorazily blok... když to práskání pokračovalo pořád dál tak jsem pochopil že to je schválně.... Já to pochopil, no je to trošku jiný než u těch našich "sériovek"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.