Publikováno Květen 30, 200718 r Zdarec. Memá někdo skušenosti ......bi-xenonama? 6000,- komlet http://www.nissanclub.cz/shop_product_detail.php?id=23
Květen 30, 200718 r Autor potřebuji je rychle koupit, abych nemusel doma něco řešít, budu si kupovat octu jetou a chtěl bych to da toho dát, to že je to z číny mi pocitu neubere. Díky aspoň za nějakou zmínku, nechci někomu dělat reklamu potřebuji jen vědět koupit nebo nekoupit díky. PS.Nechci zakládet jiná forum
Květen 30, 200718 r potřebuji je rychle koupit, abych nemusel doma něco řešít, budu si kupovat octu jetou a chtěl bych to da toho dát, to že je to z číny mi pocitu neubere. Díky aspoň za nějakou zmínku, nechci někomu dělat reklamu potřebuji jen vědět koupit nebo nekoupit díky. PS.Nechci zakládet jiná forum RE: Dal bych jedinne origo...
Květen 31, 200718 r potřebuji je rychle koupit, abych nemusel doma něco řešít, budu si kupovat octu jetou a chtěl bych to da toho dát, to že je to z číny mi pocitu neubere. Díky aspoň za nějakou zmínku, nechci někomu dělat reklamu potřebuji jen vědět koupit nebo nekoupit díky. PS.Nechci zakládet jiná forum RE: Dal bych jedinne origo... souhlas.. vestavba je za polovinu ale origo je origo
Květen 31, 200718 r já je mám,se žárovkou se to nedá porovnat,nikdo na mě v noci nebliká,ale dají se koupit levněji,než na tom tvém odkazu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.