Publikováno Květen 31, 200718 r Kto by bol ochotny dorobit klimu do fabky 1,4 combi clasic r.v. 2001?
Květen 31, 200718 r a priblizne cenu s matrosom??? Nejlepší nabídku co jsem měl (starší klima + práce) - a nebyl to servis ale člověk co by udělal bokem byla 23tis kč to už je dost alespon myslím.
Květen 31, 200718 r Kto by bol ochotny dorobit klimu do fabky 1,4 combi clasic r.v. 2001? mas sajnu co by to stalo? ... mas sajnu co vsetko treba vymenit/doplnit a kolko rozobrat? moc sa to nedoporucuje, ja som nad tym uvazoval a zavrhol som to, nie koli cene (origo DIAVIA origo servis a origo diely s pracou 33tSk), ale koli tomu co vsetko by robili ...
Květen 31, 200718 r inak ak je to rocnik 2001 tak podla mna bude vhodnejsia varianta to auto predat a kupit s klimou. naozaj je tam strasne vela roboty je to rozobratie celeho predku a polky interieru. neoplati sa. inak uz je tu dokonca aj fotodokumentacia tusim makov alebo kto to tu daval ako prerabal klimosku a mozno ta to vylieci
Červen 2, 200718 r mně to dělal jeden známý za 6000Kč včetně plnění. Práce trvá 3-5 dnů. JInak klimu jsem sehnal za 10tis. a pak tedy komplet vyšla za 16tis a zatím spokojenost
Červen 3, 200718 r Já klimu dodělával sám a vyšlo mě to na 15200Kč i s plněním. Velkej problém to není a ten studenej vzduch stojí za to :-D
Červen 3, 200718 r Mám 1,4 16v a nějakej blb na firmě zapoměl klimu objednat takže pokud se bude dodělávat přes Arval což je naše Leasingovka tak má být cena okolo 45tis. bez porušení záruky.Jinak třeba v Auto Jarov stojí dodělání okolo 50tis.
Červen 9, 200718 r Ahoj, chci klimu do Fabie 1,4MPi. Ale nevím kdo by mi ji udělal. Buď nějaký člověk nebo firma. Poraďte prosím. 50tis. za ní nedám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.