Zitny Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Jdu zvracet panstvo pokud to takhle bude, facelift se bude spíš přestavovat na předfacelift Kliiid, nedelej ukvapeny zavery na zaklade nejaky detsky omalovanky.... za par tejdnu je to venku, pak se uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Kliiid, nedelej ukvapeny zavery na zaklade nejaky detsky omalovanky.... za par tejdnu je to venku, pak se uvidi taky si myslím, že realita bude lepší, i kdyby to mělo stejné křivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ta octavia po faceliftu se mi velice líbý!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 nárazník je tam trošku jinej, ale jinak je to velice vydařený ... ty světla budou opravdu takhle ;-) .. ještě předělat vnější zpětná zrcátka a je to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 nárazník je tam trošku jinej, ale jinak je to velice vydařený ... ty světla budou opravdu takhle ;-) .. ještě předělat vnější zpětná zrcátka a je to .. takže jak jsem psal..a jak mi psal druhý zkušený, ta světla bych měl napasovat na tu první fotomontáž a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Kliiid, nedelej ukvapeny zavery na zaklade nejaky detsky omalovanky.... za par tejdnu je to venku, pak se uvidi jasné, ale já tomu už opravdu věřím, design, kterým se škodovka ubírá je opravdu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jasné, ale já tomu už opravdu věřím, design, kterým se škodovka ubírá je opravdu ..... Bohužel, ale fakt se ubírá tam, kam ukazuje ta poslední fotomontáž.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 storno,světla taková nebudou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 dle nejnovějších poznatků člověka, který si facelift stačil prohlédnout, světla vypadají takhle nějak...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Jak to tu tak sleduju, neodpustím si osobní poznámku, že současná OII zůstane na delší dobu poslední hezkou škodovkou..designově ji asi hned tak něco nepřekoná (i pokud jde o eleganci a vyváženost křivek a nadčasovost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 no ak vyzeraju tak, tak mne to pripadá ako Superb bez dolnej vlnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) dle slov onoho člověta půjde o takovou (údajně hnusnou) nudli,připomínající Sonatu-pokud je tvar vážně podobný Sonatě, půjde to..ale bude-li tvar podobný Epice, je to v.... Editováno: 29. Červen 2008, autor: Jirik.DC Necitovat předchozí příspěvek..viz pravidla!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) hm? Editováno: 26. Červen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Mám z toho rozpačitý dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) hm? Tohle vypadá mnohem lepé, už se mi docela líbí. Editováno: 27. Červen 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 čekám na zprávu,zda to bylo myšleno takhle nějak..pokud ano,není to ještě tak zlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Mám z toho rozpačitý dojem Asi tak ..pochybuju že by OII takto dokurv....... ...u OII si na to podle mě daj sakra majzla když je tak oblíbená ve světě a tak dobře se prodává......U SII si to lajsnout mohly..prodej SI nebyl nikdy nic moc.....ale že by nějak zkurvily OII se mi nezdá... Abych pravdu řekl a bez urážky....já tu nevěřim ani jedné z těch montáží........ Už určitě nebude dloho trvat a ona někde vykoukne na silnici až jí budou prohánět borci z MB....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Sakra ľudia ale už je to ozaj napínavé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Asi tak ..pochybuju že by OII takto dokurv....... ...u OII si na to podle mě daj sakra majzla když je tak oblíbená ve světě a tak dobře se prodává......U SII si to lajsnout mohly..prodej SI nebyl nikdy nic moc.....ale že by nějak zkurvily OII se mi nezdá...Abych pravdu řekl a bez urážky....já tu nevěřim ani jedné z těch montáží........ Už určitě nebude dloho trvat a ona někde vykoukne na silnici až jí budou prohánět borci z MB....... jim je to úplně jedno,neb statistické údaje jasně vypovídají,že 90% všech octávií je služebních...(ani se nedivím,neb je strašně předražená, vč. náhradních dílů, v mnohých směrech dost zaostává, má až příliš konzervativní design, je to stále jen "blbá" škodovka a je za každým rohem)..jinak je to takřka neprodejné auto..firmám je to fuk, neb si to auto buďto pořídí v levném základu, nebo se škodovkou spolupracují, proto mají např. zvýhodněné ceny-proto i kdyby dostala světla ze Scanie, prodejní čísla by to mohlo ovlivnit opravdu jen minimálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 To tedy až si říkám, že se po takovém rozboru někdo designem aut vůbec zabývá.. A že by 90% OII bylo služebních? tak to mi nepřijde ani náhodou..a to, že by to byla zaostalá blbá škodovka, to je taky hodně dobrý Až se divím, že sis ji kupoval, neměli zrovna na krámě laciného korejce, o kterém bys mohl pět jen samé superlativy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Tak ten zrovna vubec nekupoval, akorat pomahal tatinkovi ve vyberu, vid Deny? Nebudem tady znova roztacet tu nechutnou spiralu, ze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Taky bych to tak viděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 (editace) Tak ten zrovna vubec nekupoval, akorat pomahal tatinkovi ve vyberu, vid Deny? Nebudem tady znova roztacet tu nechutnou spiralu, ze ne? ne..naše Octavia patří k těm 90%..je jasné,že si každý brání své a brát vám to nebudu - pouze je průkazné, že neberu-li příšerný design a malý kufr Focuse, co do jízdních vlastností, základní výbavy a ceny je na tom mnohem líp,než škodovka (ve své třídě, neberu-li BMW a spol. je nejlepší)..Jednou věcí je to, že to auto není mé, druhou věcí je to, že o tom něco vím a slepě si nejdu svou cestičkou toho, co máme PS: ohledně těch korejců: beru-li poměr cena/kvalita/výkon, Kia C'eed je na tom neporovnatelně líp! (možná i když vynechám tu pasáž "cena") Editováno: 28. Červen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 ...slepě si nejdu svou cestičkou toho, co máme K tomu na závěr: Předpokládám, že OII není pro většinu lidí snad nějaké východisko z nouze, jak ta tvá věta působí. Mně osobně zcela vyhovuje, proto ji mám, a nechválím ji jen proto, že ji mám!! Jinak je to už dost OT, takže zpět k věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 K tomu na závěr: Předpokládám, že OII není pro většinu lidí snad nějaké východisko z nouze, jak ta tvá věta působí. Mně osobně zcela vyhovuje, proto ji mám, a nechválím ji jen proto, že ji mám!!Jinak je to už dost OT, takže zpět k věci aby to tedy někdo špatně nepochopil: já nic nemám proti Octavii, je to super auto a fakt mě s**ou lidi,kteří o tom nic neví a kdákají,že Škodovka je krám ..jen jsem tvrdil, že už jsou i auta s lepším poměrem...avšak to neznamená,že až si budu pořiovat auto,nebude to právě Octavia..tímto se omlouvám za OT a souhlasím, že to sem nepatří..čili kdyžtak delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.