century Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Taky překvapující, že to nemá. Zvlášť, když to v koncernech téže aut je. Volks, Audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Taky překvapující, že to nemá. Zvlášť, když to v koncernech téže aut je. Volks, Audi... Cakal som to aspon u S2, aspon za priplatok ako A6 pred faceliftom...Keby to bolo v O2, hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Že by konečně zadní LED-lampy nebo přední denní svícení? No jo, ale von to ještě nemá novej Superb Však jak jsem psal výše, tak SPDS budou u F/L OII... i když u RS budou možná ještě trochu vykepšeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 bohužel se mi včera nepodařilo žádnou FL OII odchytit a to sem byl přímo v závodě.. jedna jela pod plachtou, pokud to byl FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 kdy to maj ukázat veřejně? přímo někde na výstavě ten O2 Facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Jo, v Paříži za 3 týdny... a možná i F/L RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Jo, v Paříži za 3 týdny... a možná i F/L RS... Dnes jsme se byli podivat s mistrem na vyrobu oktávek a musim říct že se jich vyrábí už docela dost.Každá je sice zalepená světla a tak ale interiér jsem viděl trochu...jinak u každyho toho faceliftu na lince byli nějaky papalašove takže si to asi dost hlidaj chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Jo, v Paříži za 3 týdny... a možná i F/L RS... Snad to do éteru pustí o trochu dřív, aby nalákali lidi do Paříme teda do Paříže Jinak GC jsem si nějak nevšimnul s těmi SPDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak nový škodovácký motor 1,2 TSI 105 koní asi se už vyrábí...vyrábí se vždy od šesti hodin asi 45 minut...takže zatim jen nějaka serie nulta nebo něco.ale už se vyrábějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tož jsem dneska zahlídl novou OII facelift. Bez maskování se v klidu projížděla po okreskách kolem Bruntálu. Byla ve světlé modré metle, nicménĚ jela do protisměru a já neměl čas abych to otočil a jel za ní, ale zepředu to je celý SII, kdežto zadek je klasická O2, pouze bez spodního nelakovaného plastu. Takové jsou mé postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 kdyby nas tak panove ze Skodovky chteli prekvapit a dovezli to Brna na strojirenskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak mám takové "tušení" že už možná zítra... už se začly plnit složky na jistém škodováckém webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Georgi daj nejaky link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak a ja hodím do pléna ďaľšie info, vcelku prekvapivé! Facelift sa v 45KT dotkne aj Octavie Tour Čo presne sa zmení zatiaľ neprezradím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 najviac by ma dostalo keby dali OI tour predne svetla z Fabie alebo z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak a ja hodím do pléna ďaľšie info, vcelku prekvapivé! Facelift sa v 45KT dotkne aj Octavie Tour Čo presne sa zmení zatiaľ neprezradím... Nebud labuť, daj nieco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Přijde mi to jako blbost, že by to už jezdilo bez kamufláže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Proč?!..vždyť jde jen o blbý facelift, který se představí za pár dní..vem si např. takovou novou 7 od BMW...mnoho měsíců před oficiálními fotkami jezdilo po cestách, vše odkryto, jen pár černých pruhů na některých prolisech - a to šlo o nový, poměrně očekávaný model.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 kamarád vozí pro jako externista na ŽL u nějaké firmy O2 face kamsi do Rajchu a to už nějakou dobu, a říkal že jezdějí zásadně v noci a zastavovat můžou tak maximálně někde u lesa, u benzínky a pakrkáče mají zákaz. Fotky samo nejsmějí a ani nechce prozradit kdy jezděj že bych si na ně počíhal. Interier říkal že vypadá jako v S2 tak nevím. ten face tour zní zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Další foto venku, ještě maličko maskování, ale vidět je už dost ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 (editace) To je ten face OI Tour neeee? Editováno: 15. Září 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 To je ten face OI Tour neeee? Ne to vypada na Rooma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Kde to tam vidíte???.....bud jsem nepochopil srandu nebo jsem fakt asi slepej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 hledej hledej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 hh ty vole Karlosi tě tahaj za nos, prevíti!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.