Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky překvapující, že to nemá. Zvlášť, když to v koncernech téže aut je. Volks, Audi...

Taky překvapující, že to nemá. Zvlášť, když to v koncernech téže aut je. Volks, Audi...

Cakal som to aspon u S2, aspon za priplatok ako A6 pred faceliftom...Keby to bolo v O2, hmmm :palec2:

Že by konečně zadní LED-lampy nebo přední denní svícení? No jo, ale von to ještě nemá novej Superb :kol-48:

Však jak jsem psal výše, tak SPDS budou u F/L OII... i když u RS budou možná ještě trochu vykepšeny. :ph34r:

bohužel se mi včera nepodařilo žádnou FL OII odchytit :feve: a to sem byl přímo v závodě.. jedna jela pod plachtou, pokud to byl FL...

kdy to maj ukázat veřejně? přímo někde na výstavě ten O2 Facelift?

Jo, v Paříži za 3 týdny... a možná i F/L RS...

Dnes jsme se byli podivat s mistrem na vyrobu oktávek a musim říct že se jich vyrábí už docela dost.Každá je sice zalepená světla a tak ale interiér jsem viděl trochu...jinak u každyho toho faceliftu na lince byli nějaky papalašove takže si to asi dost hlidaj chlapci :)

Snad to do éteru pustí o trochu dřív, aby nalákali lidi do Paříme teda do Paříže :D

Jinak GC jsem si nějak nevšimnul s těmi SPDS ;)

Tak nový škodovácký motor 1,2 TSI 105 koní asi se už vyrábí...vyrábí se vždy od šesti hodin asi 45 minut...takže zatim jen nějaka serie nulta nebo něco.ale už se vyrábějí :)

Tož jsem dneska zahlídl novou OII facelift. Bez maskování se v klidu projížděla po okreskách kolem Bruntálu. Byla ve světlé modré metle, nicménĚ jela do protisměru a já neměl čas abych to otočil a jel za ní, ale zepředu to je celý SII, kdežto zadek je klasická O2, pouze bez spodního nelakovaného plastu. Takové jsou mé postřehy.

kdyby nas tak panove ze Skodovky chteli prekvapit a dovezli to Brna na strojirenskej

Tak mám takové "tušení" že už možná zítra... už se začly plnit složky na jistém škodováckém webu. :p

Tak a ja hodím do pléna ďaľšie info, vcelku prekvapivé! Facelift sa v 45KT dotkne aj Octavie Tour :punk: Čo presne sa zmení zatiaľ neprezradím...

najviac by ma dostalo keby dali OI tour predne svetla z Fabie alebo z OII :D:kol-98:

Tak a ja hodím do pléna ďaľšie info, vcelku prekvapivé! Facelift sa v 45KT dotkne aj Octavie Tour :punk: Čo presne sa zmení zatiaľ neprezradím...

Nebud labuť, daj nieco.

Přijde mi to jako blbost, že by to už jezdilo bez kamufláže.

Proč?!..vždyť jde jen o blbý facelift, který se představí za pár dní..vem si např. takovou novou 7 od BMW...mnoho měsíců před oficiálními fotkami jezdilo po cestách, vše odkryto, jen pár černých pruhů na některých prolisech - a to šlo o nový, poměrně očekávaný model.. ;)

kamarád vozí pro jako externista na ŽL u nějaké firmy O2 face kamsi do Rajchu a to už nějakou dobu, a říkal že jezdějí zásadně v noci a zastavovat můžou tak maximálně někde u lesa, u benzínky a pakrkáče mají zákaz. Fotky samo nejsmějí a ani nechce prozradit kdy jezděj že bych si na ně počíhal. Interier říkal že vypadá jako v S2 tak nevím. ten face tour zní zajímavě.

Další foto venku, ještě maličko maskování, ale vidět je už dost :palec2:

ZDE

To je ten face OI Tour neeee? lol

Upraveno od LUKY-007

To je ten face OI Tour neeee? lol

Ne to vypada na Rooma ;)

Kde to tam vidíte???.....bud jsem nepochopil srandu nebo jsem fakt asi slepej...

hledej hledej ... :t

hh :D ty vole Karlosi tě tahaj za nos, prevíti!!! :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.