Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jo, v Paříži za 3 týdny... a možná i F/L RS...

Dnes jsme se byli podivat s mistrem na vyrobu oktávek a musim říct že se jich vyrábí už docela dost.Každá je sice zalepená světla a tak ale interiér jsem viděl trochu...jinak u každyho toho faceliftu na lince byli nějaky papalašove takže si to asi dost hlidaj chlapci :)

Vloženo

Tož jsem dneska zahlídl novou OII facelift. Bez maskování se v klidu projížděla po okreskách kolem Bruntálu. Byla ve světlé modré metle, nicménĚ jela do protisměru a já neměl čas abych to otočil a jel za ní, ale zepředu to je celý SII, kdežto zadek je klasická O2, pouze bez spodního nelakovaného plastu. Takové jsou mé postřehy.

Vloženo

Proč?!..vždyť jde jen o blbý facelift, který se představí za pár dní..vem si např. takovou novou 7 od BMW...mnoho měsíců před oficiálními fotkami jezdilo po cestách, vše odkryto, jen pár černých pruhů na některých prolisech - a to šlo o nový, poměrně očekávaný model.. ;)

Vloženo

kamarád vozí pro jako externista na ŽL u nějaké firmy O2 face kamsi do Rajchu a to už nějakou dobu, a říkal že jezdějí zásadně v noci a zastavovat můžou tak maximálně někde u lesa, u benzínky a pakrkáče mají zákaz. Fotky samo nejsmějí a ani nechce prozradit kdy jezděj že bych si na ně počíhal. Interier říkal že vypadá jako v S2 tak nevím. ten face tour zní zajímavě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...