reprom Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Objednal som OII L&K 1,8TSI DSG. Výroba sa plánuje na 2kt/2009. Problém nastal teraz, keď na oficiálnej stránke Škoda je rozpísaná výbava L&K, kde píšu, že vsérii má auto elekt. sedačky + vodič s pamäťou, predný a zadný parkovací, Sound systém, GSM III, .... Ja som si tieto veci musel priplatiť. To som teraz zvedavý, kde je pravda, či mi to z ceny odpočítajú, alebo mi povedia ,,sorry´´ chyba na stránkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 reprom:Tak ona se může lišit specifikace výbavy pro určitý trh.Viz ČR a Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 2 SKAJA: ty, jak je to vůbec celkově se spolehlivostí oktávek? ... zajíma me, jestli sem natrefil na poruchovější kus, nebo je to normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Kenvelo: No, řekl bych, že obecně sou v pohodě a šlapou jak hodinky, ale jsou některý specifický položky, který dělají problémy a stojí za prt. Takovou problematickou záležitostí je např. právě ten filtr pevných částic, resp. dvoulitry TDIčka jako takový, kde občas odejde nějaký to turbo a podobný věci a když se ti na jednom autě sejde více takový věcí, tak to celkem nasere. Občas zastávkuje elektronika, ale to je většinou způsobený vadným některým čidlem a není to zase tak strašný. - neznám žádný oficiální srovnání, ale mám takovej osobní pocit, že benziňáky jsou na tom líp než nafťáky, který mají asi víc much Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No to asi nie, keď auto som objednal na Slovensku a slovenské stránky uvádzajú zoznam seriovej výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
januar1 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Objednal som OII L&K 1,8TSI DSG. Výroba sa plánuje na 2kt/2009. Problém nastal teraz, keď na oficiálnej stránke Škoda je rozpísaná výbava L&K, kde píšu, že vsérii má auto elekt. sedačky + vodič s pamäťou, predný a zadný parkovací, Sound systém, GSM III, .... Ja som si tieto veci musel priplatiť. To som teraz zvedavý, kde je pravda, či mi to z ceny odpočítajú, alebo mi povedia ,,sorry´´ chyba na stránkach. no hold mas smolu pretoze tato vybava bude az od noveho roku teda ked by si ju isiel kupovat po novom roku tak by si ju tam mal a nemusel by si ju doplacat preto ze skoda SR ide stale podla stareho cennika a vybavy ktora je platna do konca tohto roku preto si ja pockam az bude po novom roku kedy bude vacsia vybava a motor1,4TSI nie ako niektory kupuju teraz a nemaju taku vybavu aka bude po novom roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No uvidím, zajtra budem kontaktovať predajcu, a keďže auto bude vyrobené až v polovici januára a ku mne sa dostane koncom januára, predpokladám, že cena bude upravená. A hlavne, nejakú výbavu som vôbec neobjednal a ak je v sérii, tak ťažko ju kôli mne vyberú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 reprom:Jo,ty stránky jsou stejný,ale záleží co bude v ceníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No keby sa toho chytil nejaký právnik, tak to by mohli mať problém za klamlivú reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
januar1 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No keby sa toho chytil nejaký právnik, tak to by mohli mať problém za klamlivú reklamu. ne ze bych sa zastaval skody ale kedy si si bol objednat to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No uvidím, zajtra budem kontaktovať predajcu, a keďže auto bude vyrobené až v polovici januára a ku mne sa dostane koncom januára, predpokladám, že cena bude upravená. A hlavne, nejakú výbavu som vôbec neobjednal a ak je v sérii, tak ťažko ju kôli mne vyberú. Já myslím, že smlouvu jsi podespal teď, takže asi smolík. Ale snad se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak změnit by ta objenávka měla jít........já jsem kdysi(vlastní vinou) zapoměl objednat pár věcí do Passata a po 3.týdnech od objednávky co jsem si to uvědomil to ještě změnit šlo bez problémů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Scout Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Líbí líbí...a moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Par pseudohlinikovejch plastu v cene desitek tisic, nebo ze by se polepsili i v tomhle ohledu? Ja si nemuzu pomoct, i kdyz je to porad nejhezci auto skodovky, ty svetla to przni Ke zbytku auta to proste nesedi, stejne jako ma Roomster divny okna ze strany, Superb divnej zadek, nova Fabie se slusne komentovat neda, vzdycky tam je proste posledni dobou ustrel v designu jinak moc peknyho auta, a to je skoda (Skoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Náhodou ten Scout je doost dobrej, mě se teda líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Jj,mě taky ......akorát jak jsem psal....ve světlý barvě to nemá chybu,ale v tmavý což jsou navíc mé oblíbené mi ty světla taky docela vaděj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ta fotomontaz Scouta vypada dobre, jeste by to chtelo tu RSku, ta je pro me zajimavejsi jak "offroaďák" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Takže už je v tom jasno. Škoda na slov. web stránkach uviedla nezmysly. Už ich aj stiahli. Urobili český preklad a teraz vyberú veci, za ktoré si slováci musia platiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 reprom:Já ti to říkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tohle mi pořád tak nějak hlava nebere...ty jejich přehmaty na webu...copak ten webmaster neví, co dělá a nikdo kompetentní to po něm nekontroluje?? ...V dnešní době mi to připadá jako amatérský přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Takže už je v tom jasno. Škoda na slov. web stránkach uviedla nezmysly. Už ich aj stiahli. Urobili český preklad a teraz vyberú veci, za ktoré si slováci musia platiť. Neviem, či je to nezmysel, lebo to tam viselo celý týždeň. Podľa mňa to len upgradujú, a výbavy budú OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Scout Moc pěkná práce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 kuci kuci vim jaky to je delat stranky v automobilce takze chapu ty chybky jinak faceliftovany octavii nepomuze ani to jestli bude mit svetlou barvu, korejec hnusnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.