prtko5 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Nevíte někdo prosím vás jestli se dá mezipodlaha v zavazadlovém prostoru namontovat bez většího zásahu do auta,nebo se to musí nachystat z výroby? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 da sa namontovat, da sa aj vyrobyt, je tu niekde otom aj diskusia aj anvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) do komibka to tam frkneš během minuty a pokud bys upravoval do sedanu tak to bude chtít více zaměřovat Editováno: 4. Červen 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 da sa namontovat, da sa aj vyrobyt, je tu niekde otom aj diskusia aj anvod Já jí mám doma ve skříni jen nevím když jsem si obědnával auto jestli jsem to neměl říct, ve starým autě jsem se díval že za zadníma sedačkama je to uchycený ve výstuze a já nevěděl jestli ty otvory se tam dělaj běžně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Daval jsem ji tam dodatecne a zadne otvory ve vyztuze jsem nepotreboval. Je to otazka par minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 A jak ti to drží za sedačkama? Já to ve staré měl zastrčený ve výstuze mezi kufrem a sedačkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Toš já to tam v autíčku mnel,ale nejak mne to štvalo pořád to zdvejhat nahoru a dolu.Tak sem to jednoho krásnýho dne vyndal ven a nechal tam jenom ty boční desky.Udelal sem si tam příční předel aby my tam nelítali věci po celém kufru a mám klid. viď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 No to mi připadá že to strácí logiku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Kazdy jsme jiny ... ja ji nemam a chci, nekdo ma, a vyhazuje ... Chci se zeptat ... kdyz je ta dvojita podlaha, je pod tim i ten samy koberec jak kdyz tam ta podlaha neni? Nebo je ten koberec jiny? Ja jsem si svuj polil Olejem Castrol SLX LongLife II a teda jsem vubec nesetril, cely litr ... kdyz jsem to alespon trochu vycistil (aby jsem se na to mohl alespon divat) tak se poskodil cely ten koberec. V kazdem pripade to chci vymenit za dvojitu podlahu a nevim, jestli je tam ten samy nebo jiny koberec. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Je tam ten samý ,mezipodlaha jsou jen dvě bočnice a víko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 nene to nemáš pravdu prtko bo pokud si jdeš do škoda auto koupit dvojtou podlahu tak kupuješ ěx bočnice, +x vrchní deska podlahy a 1x koberec , ale co vím hodně lidi ten koberec nekoupí a ten původní jen trochu ořeže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 dejte nekdo nejaky fotky,bez ... s podlahou..........s odlopenou pokud ji ma nekdo v kratke octavce taky bych rad foto o kolik se podlaha zvedne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 nene to nemáš pravdu prtko bo pokud si jdeš do škoda auto koupit dvojtou podlahu tak kupuješ ěx bočnice, +x vrchní deska podlahy a 1x koberec , ale co vím hodně lidi ten koberec nekoupí a ten původní jen trochu ořeže Je to možný,protože ten koberec je užší než původní já to pak rozstřihnu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 dejte nekdo nejaky fotky,bez ... s podlahou..........s odlopenoupokud ji ma nekdo v kratke octavce taky bych rad foto o kolik se podlaha zvedne? diky Je tady od Sakina jen tam není víko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) Tak kdyz je jiny, tak si rovnou sezenu koberec co patri k dvojite podlaze, stejne potrebuju novy ... nevite na kolik to vyjde v Skoda Auto? Ne ze bych to chtel koupit, ale zajima me, kolik to stoji nove a cennik do ETKY nemam ... Editováno: 14. Červen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Auto Hégr v Olomouci to má za 6.147 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 vyjde hodně, ale když si nejdeš v bazaru človíčka s nickem Jirka Toledo(nebo GTI) tak ten Ti podlahu prodá za good price a dá Ti k tomu koberec, ale z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Tak kdyz je jiny, tak si rovnou sezenu koberec co patri k dvojite podlaze, stejne potrebuju novy ... nevite na kolik to vyjde v Skoda Auto? Ne ze bych to chtel koupit, ale zajima me, kolik to stoji nove a cennik do ETKY nemam ... Auto Hégr v Olomouci to má za 6.147 kč Á jéééje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 vyjde hodně, ale když si nejdeš v bazaru človíčka s nickem Jirka Toledo(nebo GTI) tak ten Ti podlahu prodá za good price a dá Ti k tomu koberec, ale z OII Z OII, z OI, to je jedno, len at pasuje (prip. jde dopasovat) a at je lepsi cena ... myslim, ze na Jirku mam i ICQ ... jednou jsem s nim o tom psal, ale vypadalo to, ze prodava svoji a ne ze je muze sehnat ... ja mu napisu ... dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Je to ale super pořád pořádek v kufru,vozil jsem tam i střešní nosiče ,startovací kabely atd. a když otevřeš kufr tak není nic vidět. :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 jj může sehnat a dopasovat jde já to tak udělal a tu původní mám sklepě ..podlaha byla hned první věco co jsem do kombíčka dal bo aspon není vidět bordel v kufru akorát sub a deka kvůli kočáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraseeek Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Ahoj, prosim Vas nemate nekdo nekde navod jak si vyrobit tu mezipodlahu do sedana? Pisete ze by tady mel byt,ale ja jej nenasel, mozete mi teda prosim nekdo napsat rozmery a material? potrebuju to hlavne kvuli spani uvnitr, tak dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 (editace) Ahoj, prosim Vas nemate nekdo nekde navod jak si vyrobit tu mezipodlahu do sedana? Pisete ze by tady mel byt,ale ja jej nenasel, mozete mi teda prosim nekdo napsat rozmery a material? potrebuju to hlavne kvuli spani uvnitr, tak dekuju jestli chceš pošlu ti fotky na mail jak ta podlaha vypadá , mám ji naprodej novou, ale jestli si jí chceš vyrobit tak musíš být docela kutil protože o originálu je to dost pracný a hlavně ty nosníky jsou ze dvou kusů specialně spojené aby to mělo deformační zónu kdybys vezl někoho vzadu a někdo ti dal zezadu plagát tak abys ho neprošpekoval , to samí platí o podlaze je skládací na 3x,,, Shot with FinePix S5600 at 2007-06-26 Shot with FinePix S5600 at 2007-06-26 Editováno: 26. Červen 2007, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraseeek Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Dekuji za info, uz ji mam od jednoho mistniho clena, zariznutou a napasovanou do sedana uz jsem v tom i o vikendu spal a je to prima vecicka... jeste me ale ceka zariznout puvodni koberec. Ale to uz mam vymysleny, takze no problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikoloj Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Chci se zeptat když bych si dal dvojitou podlahu do kombika, vznikne mi sklopeni sedadel UPLNĚ rovný povrch? teď když sklopím sedadla tak tam mám hranu tak 4cm a na tom se nedá spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.