lukkkas123 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Ahoj mam jeden dotaz. Mam v aute radio sony gt-300 --- http://www.sony.cz/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners A chtel bych se zeptat nelibi se mne zvuk ktery z repraku plyne. Mam tam sice zatim jen original repro ( octavia elegance ) sound system na rameccich a kdyz jsem ted u zname slysel radio original kazetove tak se mne zdalo ze hralo mnohem lepe. Ten zvuk u meho sony se mne zda takovej nevyraznej ( zastreny ) . Pomuze jen vymena radia nebo repro je untne.?? Jaka je kvalita techto originalu repro. ?? Napiste i klidne presne typy radii. Dekuji moc za kazdou radu. Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) Sony sice nevyniká svým soundem, ale tak zle bych to zase neviděl.Než ho vyměníš tak zkus udělat něco s těmi repro.V předních dveřích vyměnit plastové kroužky za MDF a použít nějaké komponentní repro např. tyto... Editováno: 4. Červen 2007, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.