Publikováno Červen 5, 200718 r Dokáže mi někdo s jistotou říct, jak je to s dálniční známkou při výměně čelního skla..?! Mám nárok na novou (a jak) nebo mám smůlu?! Ď.
Červen 5, 200718 r Případně by ti jí měli na poště za mírný (tuším 50K) poplatek vyměnit za novou. Musíš přinést tu původní ze skla (její podstatnou část) a samozřejmě kupón. Zatím sem neměl příležitost vyzkoušet, někde sem to vyčet když mi hrozila nutnost shánění nový známky...
Červen 6, 200718 r Případně by ti jí měli na poště za mírný (tuším 50K) poplatek vyměnit za novou. Musíš přinést tu původní ze skla (její podstatnou část) a samozřejmě kupón.Zatím sem neměl příležitost vyzkoušet, někde sem to vyčet když mi hrozila nutnost shánění nový známky... mam odzkouseno uz 2x fungujeto prijdes na postu s kuponem a znamkou ze skla podstatnou casti vyplnis lejstro zaplatis 50 kc a za 5 min mas znamku novou a jdes dom
Červen 9, 200718 r Taky jsem už dvakrát měnil na poště. 50Kč a 10 minut a nikdo se moc neptal a to sem jednou měnil při prodeji auta a nahlasil sem výměnu skla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.