Publikováno Červen 6, 200718 r nazdárek mám takovej problém při rozdělání dveří mě vypadlo táhlo od toho čudlíku k zámku - ukazuje zda je otevřeno či zavřeno jak ho nasadit nemá někdo radu - jedná se o dveře u řidiče s el. stahovačkou díky moc
Červen 7, 200718 r Autor to je fajn rozdělám (pokusím se) jen necgápu proč zámek (jinak tám mám záslepku) no snad to udělám
Červen 8, 200718 r pokud se dostaneš z vnitřka dveří k zámku tak nemusíš Cosi ale pamatuji, tak je pěkně zastrčenej
Červen 8, 200718 r Mne to tiež raz vypadlo no po hodinovej snahe sa mi to pdarilo nasadiť naspäť ale fakt neviem ako. bolo to cvičenie ako sa patrí.
Červen 8, 200718 r Strč si tam ruku tiahlo čudliku si daj do takej polohy ako ked je normalne a skušaj to tam najsť a nasunuť,ak sa ti to nepodari tak to cele rozober a uvidiš.
Listopad 3, 201311 r Zdravím... mám takový menší problém, při vracení stahovačky a nasazování tohoto táhla zámku se mi podařilo to plastové očko v zámku zlomit a táhlo tam nemůžu ted zacvaknout.. dá se s tím něco udělat? třeba výměna jen toho plastového očka na zámku? zámek vyndaný nemám, jen jsem si teď našel v ETCE že by to teoreticky mohlo jít.. viz obrázek..
Listopad 15, 201311 r Je třeba dochutit tento guláš-Zámek je to co drží 3 torxy z boku dveří.To do čeho se strká klíč je vložka nebo fabka.I když to spolu s oběma klikama spolupracuje,je třeba to rozlišovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.