Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nazdárek mám takovej problém při rozdělání dveří mě vypadlo táhlo od toho čudlíku k zámku - ukazuje zda je otevřeno či zavřeno :) jak ho nasadit nemá někdo radu - jedná se o dveře u řidiče s el. stahovačkou díky moc

rozdělat dveře, vyndat zámek a nandat táhlo ;)

• Autor

to je fajn rozdělám (pokusím se) jen necgápu proč zámek (jinak tám mám záslepku) no snad to udělám

pokud se dostaneš z vnitřka dveří k zámku tak nemusíš ;) Cosi ale pamatuji, tak je pěkně zastrčenej ;)

Mne to tiež raz vypadlo no po hodinovej snahe sa mi to pdarilo nasadiť naspäť ale fakt neviem ako. :p bolo to cvičenie ako sa patrí.

• Autor

nemáte někdo foto nebo nákres kam to tam padne

Strč si tam ruku tiahlo čudliku si daj do takej polohy ako ked je normalne a skušaj to tam najsť a nasunuť,ak sa ti to nepodari tak to cele rozober a uvidiš. :palec2:

• 6 let později...

Zdravím... mám takový menší problém, při vracení stahovačky a nasazování tohoto táhla zámku se mi podařilo to plastové očko v zámku zlomit a táhlo tam nemůžu ted zacvaknout.. dá se s tím něco udělat? třeba výměna jen toho plastového očka na zámku? zámek vyndaný nemám, jen jsem si teď našel v ETCE že by to teoreticky mohlo jít..  viz obrázek.. 

post-38353-0-83287800-1383484669_thumb.p

• 2 týdny později...

Sice opačné dveře, ale je to stejné.

post-45575-0-70109900-1384519955_thumb.j

Upraveno od p.stefl

Je třeba dochutit tento guláš-Zámek je to co drží 3 torxy z boku dveří.To do čeho se strká klíč je vložka nebo fabka.I když to spolu s oběma klikama spolupracuje,je třeba to rozlišovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.