Publikováno Červen 10, 200718 r Po dlouhy dobe sem sedel v aute na zadnim sedadle a vsim sem si ze prava predni operka je vetsi nez leva a pak mi doslo ze velikost zadnich a prednich operek se lisi. Takze ted mam operky vpravo vetsi nez vlevo.. Muze mi nekdo rict kde maji byt mensi operky...jesi vepredu nebo vzadu?? Diky ;-)
Červen 10, 200718 r Když jsem koupil svou koktu, měl jsem je taky přeházené. Myslím si, že ty menčí mají být vzadu. Já to zjistil tak, že přední opěrky mají sklonovou regulaci a zadní ne. Takže ty co se dají sklápět jsem dal logicky dopředu a myslím, že jsou trochu větší.
Červen 10, 200718 r Autor Když jsem koupil svou koktu, měl jsem je taky přeházené. Myslím si, že ty menčí mají být vzadu. Já to zjistil tak, že přední opěrky mají sklonovou regulaci a zadní ne. Takže ty co se dají sklápět jsem dal logicky dopředu a myslím, že jsou trochu větší. Aha, to sem ani nevedel ze ty zadni nemaj nastavitelnej sklon...no vzadu moc nejezdim :-)
Červen 10, 200718 r Já vzadu taky ještě nejel. Ale moje auto to má přesně tak, vzadu jsou pevné a nedaj se sklopit. Mám SLX r.v 1999, m.r. 2000.
Červen 10, 200718 r No pánové,mne se sklápej všechny čtyřy.Na předu mají být ty širšý a na zadu ty menší kvúli výhledu dozadu.
Červen 10, 200718 r na faceliftu(elegance) se sklápí všechny 4, větší opěrky patří na zadní sedačky, nefacelift má zadní pevné....
Červen 10, 200718 r Autor No jedny jsou širší a druhý vyšší...ted mam ty širší vzadu a užší ale vyšší vepředu...
Červen 12, 200718 r na faceliftu(elegance) se sklápí všechny 4, větší opěrky patří na zadní sedačky, nefacelift má zadní pevné.... v Ambiente taky. Jsem to hned šel vyzkoušet jsem vzadu vlastně ani nikdy neseděl...
Červen 12, 200718 r Já mám předfacelift 98 a taky se mi sklápějí všechny čtyři . Ale že mají jiné rozměry jsem si nevšimnul. Budu se na to muset mrknout .
Říjen 1, 200816 r Ty nizsi co se zesikmuji do stran jsou predni, ty vyssi s rovnejma bokama jsou zadni - odhad bych, ze to je kvuli nizsim zadnim operakum m.
Říjen 5, 200816 r Pravda je ze v predu su sirsie a v zadu su tie užsie je to podla mna kvôli výhladu do zadu. Ale tiez som sa takto namotal ked som tepoval opierky a az potom som si to vsimol ale behol som kamaratovi a ten ich este nevytahoval z auta ani raz a mal ich tak ako som vissie popísal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.