Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po dlouhy dobe sem sedel v aute na zadnim sedadle a vsim sem si ze prava predni operka je vetsi nez leva a pak mi doslo ze velikost zadnich a prednich operek se lisi. Takze ted mam operky vpravo vetsi nez vlevo.. Muze mi nekdo rict kde maji byt mensi operky...jesi vepredu nebo vzadu?? Diky ;-)

Když jsem koupil svou koktu, měl jsem je taky přeházené. Myslím si, že ty menčí mají být vzadu. Já to zjistil tak, že přední opěrky mají sklonovou regulaci a zadní ne. Takže ty co se dají sklápět jsem dal logicky dopředu a myslím, že jsou trochu větší.

• Autor
Když jsem koupil svou koktu, měl jsem je taky přeházené. Myslím si, že ty menčí mají být vzadu. Já to zjistil tak, že přední opěrky mají sklonovou regulaci a zadní ne. Takže ty co se dají sklápět jsem dal logicky dopředu a myslím, že jsou trochu větší.

Aha, to sem ani nevedel ze ty zadni nemaj nastavitelnej sklon...no vzadu moc nejezdim :-)

Já vzadu taky ještě nejel. Ale moje auto to má přesně tak, vzadu jsou pevné a nedaj se sklopit. Mám SLX r.v 1999, m.r. 2000. :palec2:

No pánové,mne se sklápej všechny čtyřy.Na předu mají být ty širšý a na zadu ty menší kvúli výhledu dozadu.

na faceliftu(elegance) se sklápí všechny 4, větší opěrky patří na zadní sedačky, nefacelift má zadní pevné....

A proč by měli být v zadu ty větší???

• Autor

No jedny jsou širší a druhý vyšší...ted mam ty širší vzadu a užší ale vyšší vepředu...

Hec me se sklapi vsech pet to jen tak na okraj :p a nizsi sirsi jsou vzadu

na faceliftu(elegance) se sklápí všechny 4, větší opěrky patří na zadní sedačky, nefacelift má zadní pevné....

v Ambiente taky. Jsem to hned šel vyzkoušet :D jsem vzadu vlastně ani nikdy neseděl...

Já mám předfacelift 98 a taky se mi sklápějí všechny čtyři :p . Ale že mají jiné rozměry jsem si nevšimnul. Budu se na to muset mrknout ;) .

• 1 rok později...

Ty nizsi co se zesikmuji do stran jsou predni, ty vyssi s rovnejma bokama jsou zadni - odhad bych, ze to je kvuli nizsim zadnim operakum

m.

Pravda je ze v predu su sirsie a v zadu su tie užsie je to podla mna kvôli výhladu do zadu. Ale tiez som sa takto namotal ked som tepoval opierky a az potom som si to vsimol ale behol som kamaratovi a ten ich este nevytahoval z auta ani raz a mal ich tak ako som vissie popísal. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.