Přejít na obsah

Jaký alarm, když mám DO?

RaKa

Doporučené příspěvky

Tak to trvalo jen týden, co mi auto parkuje na ulici a už je origo rádio v tahu :aggressive:

A to jsem si nechal vyndat zámek u řidiče, v domění, že odradím zlodějíčky a stížím přístup. Ale to jsem se poplet - mi to nezavařili ani nevybrousili. A origo rádio se mi líbilo, kvůli regulaci zesílení podle rychlosti, ale v Praze bez šance...

Takže alarm. Jaký doporučujete? Chci, aby to chodilo na DO v klíčích.

Jaký je rozdíl mezi jednocestným a dvoucestným alarmem? Radši mikrovlný nebo ultrazvukový senzor?

Občas vozíme v autě psa, takže by se šiklo vypnutí vnitřního senzoru, jako je tomu např. u OII.

Našel jsem zatim toto autoalarmy na originalni dalkova ovladani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tu trochu hledal a googlil a zatím mě vycházejí tyto možnosti

1) přeprogramovat komfortku (s/bez ultrazvuku)

2) nějaký alarm na CAN např. GT 902, Tytan DS400

3) Magicar a používat AUTO zamčení/odemčení

Nejradši bych šel do 1 popř 2. Proti jsou obavy, že to maj čórkaři nacvičené, takže je takový alarm nepřekvapí a ani nezastaví. Je opravdu tak snadné alarm vyřadit popř. si odposlechnout DO?. Na druhou stranu na feťáka to stačí. Ten si radši vyhlídne auto bez alarmu.

Taky bych chtěl dodělat čidlo pod záslepku zámku, aby alarm spustil hned, co se vyloupne. Např. to spojit s čidlem kapoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...