Janko Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Díkes, zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 A nebylo by jednoduzsi uriznout kousek kulatiny stejneho prumeru.Treba stary smetak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 RS s kodem agu co to je za RS šoupni tam HKS a máš klid jj je to AUQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondzo Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 A nevala sa Vam niekde dome originalny ventil? Potreboval by som, pretoze mam problem s BOV, ktory tam mam teraz a to, ze diagnostika hadze mechanicku zavadu na ventile (vypadava mi niekedy turbo jemne a bolo mi povedane, ze to moze byt prave tym ventilom) a potreboval by som tam hodit originalny ventil. Prosim o SZ ak mate niekto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Zdar pánové, koupil jsem jetý BOV big boy od kámoše na svoje 1.8T AGU a chci se zeptat jestli nemáte někdo návod jak ho naladit bez pomoci Vagu, nebo na co se zaměřit, jestli tedy vůbec lze podle ucha, předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 mam jeden tupej dotaz, jde teda na octavii RS 132kw, nakej slusnej Blow off ????? porad se tu píse o typu AGU.... hodte prosim nake info...klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak já mám v plánu kupovat od HKS ten je prý nejlepší ale cena okolo 7000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logi Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zdravím, jako laik vybírám pro leona nějaky vhodný Blow off cena pomer/vykon... motor 1.8T AUQ 132kw rad bych trochu minimalizoval turbodíru a nejaky ten odfuk taky muže bejt.. ale nic brutalniho nepotřebuju Koukal sem na Bidrin MkIII Conus ... ten by snad pro muj typ motoru moh bejt ideální ne ? O instalaci je tady dost fotek, jen ješte info kde a jakou tu podtlakovou hadicku mam koupit kdybych si tou orig. nebyl jistej. popřípadě kde splašit ty silikonový hadicky co by nahradili puvodní od sání apod. jde mi o to jestli u tohohle typu motoru AUQ je možnst použít tenhle NE TwinPort tz zaslepí se díra po puvodnim blowoffu.... aby mi to pobrala ŘJ a nepadalo to do nouzáku, nebo nedělal nejaky jiny psí kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 já myslel že na diesel neni blowoff :palec2: http://www.sportovniautodoplnky.cz/redukce...-motory-typ-pd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenyRS Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já koupil na RSko tady osud http://hpp.devel.daryl.cz/katalog/30/?feProdPage=2 tu verzi II za 3299,- Je to naprosto věrná kopie HKS a naprostá šupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jako nechci vám nic říkat, ale bidrin sice dobře chodí to jo, ale je to největší shit, co se týče zvuku. Sám jsem ho měl a poslal jsem ho zpátky ještě ten den, co mi došel! Ten obyč za cca1500 z autodoplňků má podstatně lepší zvuk! A ještě jedna věc, vystřídal jsem 3 pístkový BOV, takže bych si dovolil tvrdit, že jistou zkušenost mám a ani jeden nebyl srovnatelný a to ani trochu podotýkám, s membránovým! Tzn. kupte si buď origo HKS (tyto ventily se dávají do imprez, lancerů atd.) pokud máte lovky a nebo repliku, prodává se i na autoplňcích 4130Kč, levnější varianta je ovšem kontaktovat RAJDLOSE z autohifiklubu 3000Kč, aspoň co vím naposledy A ti co si myslí, jak jim dobře funguje pístovej BOV a to ať je to jakákoliv značka, kupte si budíček na tlak turba. Budete se divit, co to bude ukazovat za hodnoty. To je aspoň moje zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Nemáte někdo zkušenosti s Twin portem 2009?zapojení?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj kluci... řešil už někdo blow off na motor ARX (1,8T 4x4) ... nejde mi ani tak o zvuk jako o maximální funkčnost... motřebuju se zbavit té hodinové díry, než se mi turbo roztočí jak má a pořádně začne tlačit... Díky za rady a poznatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Já mám tenhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nejakej link, nebo co je to za typ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Chci se podělit o zkušenosti s blow off ventilem od Bidrina Twinport 2009: Je to hrůza,hrozně potichu a měl jsem ho na autě chvíli a zbavil jsem se ho.Mrzí mě,že jsem si nepřiplatil a nekoupil Big Boye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kopie HKS plná spokojenost a dobrá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nove umisteni BOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nove umisteni BOV Trochu mimo mísu, ale čím to že máš tak lesklý motor babičko? To máš lakovaný nebo jen vyčištěný, opískovaný? Protože ja to mam takový matně šedý (klasický mi přijde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jeden vikend prace. Viko sundany, vybrouseny a laknuty teple odovzornou barvou. To same na sbernem kosi a skrtici klapce. Opravena kabelaz k zapalovacim modulum a ke vstrikum. Uz si jenom lakuju plasty do barvy vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jeden vikend prace. Viko sundany, vybrouseny a laknuty teple odovzornou barvou. To same na sbernem kosi a skrtici klapce. Opravena kabelaz k zapalovacim modulum a ke vstrikum. Uz si jenom lakuju plasty do barvy vozu. Joo, vypada to krasně, to se musí nechat. Ale pro mně asi moc práce a neodvážím si zatim zasahovat do motoru (hlavne to nemam jak vybrousit). Vytrvej v dobre praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 zdravim ,, možná to bude znít jako špatnej for ale mohl by mi někdo vysvětlit k čemu je vlastně BOV?čtu že super zvuk atd ale nač je to? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 zdravim ,, možná to bude znít jako špatnej for ale mohl by mi někdo vysvětlit k čemu je vlastně BOV?čtu že super zvuk atd ale nač je to? díky. http://en.wikipedia.org/wiki/Blowoff_valve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanis Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Blowoff_valve jo díky.. ale ja si to nepřeložim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jo díky.. ale ja si to nepřeložim.. http://www.tuningklub.sk/clanky/rady-a-nav...-ako-to-vyzera/ Ale zase v to mas v cudzom jazyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.