mikl Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost? http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost?http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Zkušenost snima nemám,ale myslim že budou good.Já mám Valea,bude to všechno podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost?http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Zkušenost snima nemám,ale myslim že budou good.Já mám Valea,bude to všechno podobný. Jj,bude to obdoba Aerotwinů.ale líbí se mi víc ten adaptér pro uchycení lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já koupil v globusu něco jako aerotwin, prostě bezpáteřní za 170 kč kus a mám je 5 měsíců a naprostá spokojenost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 mam je na aute a velka spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já koupil v globusu něco jako aerotwin, prostě bezpáteřní za 170 kč kus a mám je 5 měsíců a naprostá spokojenost..... taky spokojenost za 170,- fakt pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 mam je na aute a velka spokojenost... Tak to je dobrá zpráva,už jsou objednaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost?http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Zkušenost snima nemám,ale myslim že budou good.Já mám Valea,bude to všechno podobný. podobný to sice všechno bude a určitě je, akorát u Bosche je také Boschííí cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost?http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Mám je asi 4 měsíce . super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost?http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Zkušenost snima nemám,ale myslim že budou good.Já mám Valea,bude to všechno podobný. podobný to sice všechno bude a určitě je, akorát u Bosche je také Boschííí cena Ale podobný neznamená stejný.Z těch baumaxovejch sem vyléčenej.Bosche jsem sundaval po dvou letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 já koupil v globusu něco jako aerotwin, prostě bezpáteřní za 170 kč kus a mám je 5 měsíců a naprostá spokojenost..... to Pída : koukal jsem u nás, ale nic takovýho neviděl jaký výrobce,dodavatel ???....... případně foto obalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Orig.délka je 530/475,SWF jde použít 550/475. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Orig.délka je 530/475,SWF jde použít 550/475. Kus na to same jsem se ptal mailem u te firmy co je tady napsana a tam mi napsali 530/450 tak ktere cisla teda plati????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Orig.délka je 530/475,SWF jde použít 550/475. Kus na to same jsem se ptal mailem u te firmy co je tady napsana a tam mi napsali 530/450 tak ktere cisla teda plati????????? Jdou použít oba rozměry,já si vybral tu alternativu delší před řidičem o 1cm,spolujezdcův stejnej jako orig.stěrače.Můžeš použít i to co Ti raděj jenom bude spolujezdcův kratší než orig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Před časem jsem našl tyto stěrače.Je to obdoba Bosch Aerotwin,nemá s nimi někdo zkušenost?http://www.mjauto.cz/visioflex.htm Zkušenost snima nemám,ale myslim že budou good.Já mám Valea,bude to všechno podobný. podobný to sice všechno bude a určitě je, akorát u Bosche je také Boschííí cena Videl si cenu týchto ? Ved stoja ako Bosch. Ak nie viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Orig.délka je 530/475,SWF jde použít 550/475. Kus na to same jsem se ptal mailem u te firmy co je tady napsana a tam mi napsali 530/450 tak ktere cisla teda plati????????? Jdou použít oba rozměry,já si vybral tu alternativu delší před řidičem o 1cm,spolujezdcův stejnej jako orig.stěrače.Můžeš použít i to co Ti raděj jenom bude spolujezdcův kratší než orig. Psal jsi tady,ze jsi uz mel i ty bosch aerotwiny,tak aspon muzes porovnat!Cena co jsem videl je uplne stejna jak tady ty visioflexy tak ty aerotwiny!Porad teda co je lepsi at vim,urcite do jednech z tech dvou jdu!A rikas,ze ty visioflexy maji hezci adapter?A ten rozmer mas teda 550/475?Dikes za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Orig.délka je 530/475,SWF jde použít 550/475. Kus na to same jsem se ptal mailem u te firmy co je tady napsana a tam mi napsali 530/450 tak ktere cisla teda plati????????? Jdou použít oba rozměry,já si vybral tu alternativu delší před řidičem o 1cm,spolujezdcův stejnej jako orig.stěrače.Můžeš použít i to co Ti raděj jenom bude spolujezdcův kratší než orig. Psal jsi tady,ze jsi uz mel i ty bosch aerotwiny,tak aspon muzes porovnat!Cena co jsem videl je uplne stejna jak tady ty visioflexy tak ty aerotwiny!Porad teda co je lepsi at vim,urcite do jednech z tech dvou jdu!A rikas,ze ty visioflexy maji hezci adapter?A ten rozmer mas teda 550/475?Dikes za odpoved! Na porovnávání je příliš brzo.Bosche jsem měl dva roky a na rozdíl od jiných jsem s nimi by velmi spokojený. SWF jsem nekoupil proto,že by mě Bosche zklamaly,ale chtěl jsem vyzkoušet něco jiného.Oboje stírají perfektně.První co Tě překvapí je,že při stírání nejsou slyšet jako klasická stírátka. Napadá mě jenom jedna rada a platí pro obě značky,když použiješ sadu s rozměrem 475 u spolujezdce,stěrač v krátkém úseku na začátku zdvihu nedosedá na okno.Je to ale zanedbatelné a pro funkci stěrače nepodstatné. 4jaydoo - ano,při porovnání stejných rozměrů jsou SWF o dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec hosi,pokazde kdyz prsi,tak v aute jenom kurvim! Okamzite to chci objednat! Jakou delku maji vlastne sterece na octu?Ta delka L1,L2? Orig.délka je 530/475,SWF jde použít 550/475. Kus na to same jsem se ptal mailem u te firmy co je tady napsana a tam mi napsali 530/450 tak ktere cisla teda plati????????? Jdou použít oba rozměry,já si vybral tu alternativu delší před řidičem o 1cm,spolujezdcův stejnej jako orig.stěrače.Můžeš použít i to co Ti raděj jenom bude spolujezdcův kratší než orig. Psal jsi tady,ze jsi uz mel i ty bosch aerotwiny,tak aspon muzes porovnat!Cena co jsem videl je uplne stejna jak tady ty visioflexy tak ty aerotwiny!Porad teda co je lepsi at vim,urcite do jednech z tech dvou jdu!A rikas,ze ty visioflexy maji hezci adapter?A ten rozmer mas teda 550/475?Dikes za odpoved! Na porovnávání je příliš brzo.Bosche jsem měl dva roky a na rozdíl od jiných jsem s nimi by velmi spokojený. SWF jsem nekoupil proto,že by mě Bosche zklamaly,ale chtěl jsem vyzkoušet něco jiného.Oboje stírají perfektně.První co Tě překvapí je,že při stírání nejsou slyšet jako klasická stírátka. Napadá mě jenom jedna rada a platí pro obě značky,když použiješ sadu s rozměrem 475 u spolujezdce,stěrač v krátkém úseku na začátku zdvihu nedosedá na okno.Je to ale zanedbatelné a pro funkci stěrače nepodstatné. 4jaydoo - ano,při porovnání stejných rozměrů jsou SWF o dražší. Dikes za odpo,pujdu asi do tech visioflexu 550/475 takovy rozmer mas i ty ne?A jak to je prosim te jeste s tim adapterem,vypada u tech visio lip nebo jakse ti to zda?nemel by jsi nahodou foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Foto Bosch Aerotwin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 SWF Visioflex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 No ...vypadají dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Dikes za ty fota,uz jsem se rozhodl a objednal jsem ty swf visioflex 530/475 jsou trosku drazsi nez ty bosche,ale nejak vice se mi zamlouva ten adapter! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdarec,chtel jsem se zeptat ma nekdo tady taky ty sterace VisioFlex?Uz mi pomalu odchazi gumky tak jsme se chtel zeptat daji se ty gumicky nahradit nebo tak?Nebo jako zase kupovat i s celym adapterem?To doufam,ne?Kdyz tak odkud jste to objednali dikes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.