Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lidičky nevíte včem by mohl bejt problém. Zničeho nic to přestalo fungovat. Po zapnutí se vubec nic neděje. Zkoušel jsem jen tak lehce odfouknout z tech plnících ventilku a je tak šilený tlak. Je možné že i přes tak silný tlak klima nejede právě kvuli tomu že ten tlak je nedostatečný? V čem by ještě mohl bejt problém. Jedná se o OII r.v. 2005 a 1.6 motor. Dík zy rady

Hele, zkoušel jsi jít po elektrice? Pojistky myslím...

• Autor

Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde?

já mám podobný problem-klima fouká, ale nefouká z ní studený vzduch. (nefungujou ventilátory) Měl jsem to na noťasu a a vyhodilo mi to přebijení na kostru, chybu čidla...

Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde?

To bys viděl kdyby byla spálená...

• Autor

Tak fajn a kde to čidlo najdu. Koukal jsem nato ale nic jsem nenašel. Zkoušel jsi ho vyměnit? Mně se totiž ty ventilátory roztočí jen když otočím kličkem, dostanous ena nějaé otáčky a pak už nefungují.

A je to Climatic nebo Climatronic?

Smazal jsem..nějak se mi to sem vložilo dvakrát :doh

Upraveno od Jirik.DC

spousta možností.Jednotka dochlazování,KO ventilátor-dost odchází u OII,čidlo nízko a vysoko tlaků,

• 2 týdny později...

Jedine napichnúť na diagnostiku a skontrolovať, či RJ klimy komunikuje, prípadne či sa hlásia všetky snímače a či ich hodnoty sú v norme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.