cartmanko Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 ale vieme, ale riesime to, ze bez racne to nevyberies... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 co tady pořád řešíte s tím pásem? To neumíte vzít 17 ořech, dát na nádstavec a ráčnu a povolit ten jeden šroub který ten pás drží ? pak už jen ten pás vyháknete a máte venku i opěradlo. No já si taky myslím, že to není velká věda a zvládnul jsem to i bez ráčny, obyčejným kličem velikosti myslím 17?? nejsem si jistý, ale přijde mi to normální a to opět opakuji, kutil Tim teda nejsem... :-) a div by mě tady ukamenovali, že se mi to povedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) co tady pořád řešíte s tím pásem? To neumíte vzít 17 ořech, dát na nádstavec a ráčnu a povolit ten jeden šroub který ten pás drží ? pak už jen ten pás vyháknete a máte venku i opěradlo. No já si taky myslím, že to není velká věda a zvládnul jsem to i bez ráčny, obyčejným kličem velikosti myslím 17?? nejsem si jistý, ale přijde mi to normální a to opět opakuji, kutil Tim teda nejsem... :-) a div by mě tady ukamenovali, že se mi to povedlo... neboj neukamenovali , jen jsem nepostřehl v tom manuálu tu pasáž o vyjmutí pásu, toť vše a ta byla ta nejdůležitější, páč odjištění pojistek a vytažení opěradla mi ukazoval už prodejce. Bohužel však na krátké sedačce kde nebyl problém, o dlouhé s tříbodovým se nezmínil a po zkušenosti s Feldou, kde to nebyl problém vůbec žádný (2b pás), jsem si myslel že to bude totéž, tudíž bez potřeby jakéhokoli nářadí. Jelikož nevím jak to má Fábka s dvoubodovým, tak stačilo jako odpověď "mám tříbodový pás, musí se jeho spodní úchyt odšroubovat, potřebuješ takový a takový klíč" Editováno: 29. Srpen 2007, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček. sice pěkné, ale nějak jsem nepostřehl, že by byl řešen problém nás s tříbodovým pásem uprostřed, nebo se mýlím?? Hmmm, já bych taky mohl napsat, že se stačilo slušně zeptat a ne hned hrrrrr, že zrovna Tvůj problém jsem neřešil, viz. výše.... tak jako tak je už snad jané, jak na to a to je to hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček. sice pěkné, ale nějak jsem nepostřehl, že by byl řešen problém nás s tříbodovým pásem uprostřed, nebo se mýlím?? Hmmm, já bych taky mohl napsat, že se stačilo slušně zeptat a ne hned hrrrrr, že zrovna Tvůj problém jsem neřešil, viz. výše.... tak jako tak je už snad jané, jak na to a to je to hlavní. no jasně, reagoval jsem tak proto že tam byli asi tři příspěvky ohledně jak s tříbodovým (to jak vyvléknout opěradlo z prostředku - zakladatel threadu - se vyřešilo) a žádná reakce. Pak se objevil tvůj návod ale opět bez toho konkrétního řešení (tedy jedině odšroubovat závěs pásu). apropo doteď stejně nevím jaký ten pás vzadu vlastně máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček. sice pěkné, ale nějak jsem nepostřehl, že by byl řešen problém nás s tříbodovým pásem uprostřed, nebo se mýlím?? Hmmm, já bych taky mohl napsat, že se stačilo slušně zeptat a ne hned hrrrrr, že zrovna Tvůj problém jsem neřešil, viz. výše.... tak jako tak je už snad jané, jak na to a to je to hlavní. no jasně, reagoval jsem tak proto že tam byli asi tři příspěvky ohledně jak s tříbodovým (to jak vyvléknout opěradlo z prostředku - zakladatel threadu - se vyřešilo) a žádná reakce. Pak se objevil tvůj návod ale opět bez toho konkrétního řešení (tedy jedině odšroubovat závěs pásu). apropo doteď stejně nevím jaký ten pás vzadu vlastně máš Ale to je snad jedno, ne? třeba má jawu 250 a jen okrajově se zajímám o fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ale to je snad jedno, ne? teď už naprosto, ikdyby jsi tam měl třeba liány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Uvolnil jsem zadní sedačky kvůli stěhování a narazil na střední pád (3-bodový). Protože jsem neměl u sebe nářadí, taK jsem na tom i skončil a opěradlo mi zůstalo ležet v kufru. Nějak jsem to nakonec odstěhoval, nicméně jak bylo opěradlo položené, střední pás se navinul, ale už nejde odvinout. Lépe řečeno se odvine jen cca 30 cm a pak se zablokuje. To je velký problém, protože je teď tak krátký, že tam opěradlo prostě zpět nedám. Mluvil jsem s prodejcem, prý je tam nějaké závaží, které pás blokuje, když není ve vodorovné poloze, takže s tím budu zkoušet nějak lavírovat a pak tu napíšu, jak to dopadlo. Přinejhorším pás odmontuji, abych aspoň mohl dát zpět zadní sedadlo (toho šroubu 17 jsem si tedy nevšiml, snad tam ale někde je). UPDATE: bylo to tak, stačilo opěradlo otočit a nahnout tak, aby bylo v poloze podobné, jako když je na místě, a fungovalo to jako kouzlo Možná je to všem známé, nicméně si dovolím to tu nechat, snad to někdy někomu ještě pomůže. Prý to funguje obodbně i pro všechny ostatní pásy, tj. když nejsou v poloze, pro kterou jsou konstruovány, nefungují. Editováno: 17. Květen 2012, autor: prom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 To je přeci základní funkce bezpečnostních pásů. Na co by Ti byly, kdyby ses otočil přes boudu, a ty pásy by se nezablokovaly - zlomil by sis vaz o střechu... (To nás učili už v autoškole ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.