Květen 14, 200817 r Tak s motorovkou ani s BSG by taky neměl být problém. Vikino: Maxik nemusí vědět o otevřených dveřích. Pokud to nechceš ty. Buď bude signalizovat jen dveře řidiče nebo signalizaci uplně vypne.
Květen 20, 200817 r zalezi na tom za kolko zozenies maxik A treba ho dobre nakodovat a pozor na origo servisy Kolega tuna z fora mi volal ze mu dorabali maxik lebo mal auto v zaruke a daval tam aj PP dorobit a ono to nejako neslo.A zistil ze mu to pri stlaceni reset skratuje......... Skoda servis simpyl never!
Prosinec 14, 201212 r Ak chces mozem aj ja TRENCIN... carsec@carsec.info www.carsec.info Zdravim, nasiel by sa jeden kus maxidot budiky pre fabiu1 htp?modelova rada 2005. Privital by som cenovu ponuku aj s montazou. Vopred dakujem.
Prosinec 14, 201212 r Ak chces mozem zohnat aj namontovat.MYJAVA. Zadarilo by sa zohnat jeden maxidot pre fabiu1 htp, rocnik 2005? spolu aj s montazou? Nakolko v roku 2012 je tato tema uplne mrtva diky
Leden 16, 201312 r Caute, mam Fabiu rv 2005..mal by som zaujem o Maxidot, nasiel by sa niekto z okolia Ziliny?
Leden 20, 201312 r Tiez ho zhanam, ono je problem ho vobec zohnat, tiez mam fabcu 2005 a som zo ZA. Upraveno Leden 20, 201312 r od žralok Necituj předchozí příspěvek !
Leden 20, 201312 r benzín nebo diesel? Je to benzin, 1,2 htp-cko , nebodaj sa mi crta moznost konecne mat v aute maxac??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.