garny Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Zdravím vše co tu chodíte... asi všichni víte.. ,že se zde starám o clubové vozy.. volitelně.. a tak jsem chtěl vás vše.. seznámit co se v servisu děje a neděje... Protože IT stránky jsou pořád v řešení.. tak vás tu nějakýma fotkama seznámím co a jak... Děkuji všem za přízen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tak hned popořádku.. Tet naposled jsem dělal panu henselovi... členovi tady v klubu octavia... parkovací asistent... tak nějaké foto... tak takle to začíná.. narazník dolů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Jo ten zesilovač to jsem nadával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Jo ten zesilovač to jsem nadával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Sada od badyse... A čidlo... detail... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 No direčky celkem 4 x ..no trochu práce... ale znáte to... samé mněření.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Pohled zezadu... lepení čidel.. detail .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 No musím uznat ,že honza mněl v autě docela dost věcí.. jako dvojtá pohlaha ..no a nějaké to harampádí... dobrej starej stěrač posloužíl.... Jak říkám.. na zadní sedačky jsem mu to musel nandat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Natáhnout elektro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 No a finální produkt..... Další detail.... Jednotka.. elektro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 No a konečné práce.. a bylo hotovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 No kdo by mněl zájem o montáž... tak není problém... parkovací senzory mám také a na barvě se domluvit.. jinak Badys to také prodává... a kdo je s Prahy a okolí tak není problém se domluvit... tak to je vše... zatím zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tady jsem udělal pár fotek ... jedná se o výmněnu vodního chladiče.... musí se rozebrat celý předek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 No tady byl zakopanej pes... prostě to uhnilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tak a je to.. chladic se vymněnil .... tot vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Tady nějaké foto dalšího parkovacího asistentu... barva bílá ..a tak to bohužel není tak dobře vidět.. ale o to taky jde ,že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 a další zbyteček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Pár foteček nového podvozku bauhího... bourak... jedná se podvozek sport ,tlumiče KONI stavitelná tuhost a pružiny Eibach se snížením cca 2-3 cm... pro srovnání ,podvozek jsem nastavil na sport confort.. takže tak 50:50 ...takže něco jako podvozek RS.. pan majitel volal ,že je to super a je spokojen... tak hlavně at to jezdí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 tak tet tu mám trochu prácičku... octa nabouraná na přední část ..docela dost ,náraz do stromu okolo 50-60 km /hod.. motor se utrhl a docela se toho pokazilo dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 další... tot satím vše. tet záleží co řekne pojištovna.. zda opravovat či co...až to bude v kupě tak foto dodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) tak autí mi dnes Petr dal se musím akorát podívat jak mi ten kufr uklidil a jestli zapojil zesík no to poznám až tam dám woofer jinak nedělal mi jen PDC, ale měnil i olej a filtry zatím co já jsem se válel u moře a hned o taky zkoušel a funguje je to je to šikulka Editováno: 28. Červen 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 další... tot satím vše. tet záleží co řekne pojištovna.. zda opravovat či co...až to bude v kupě tak foto dodám... To je hovno proti tomu,co tady hoši dělají.Tomu by řekli -pohoda-klídek-tabáček :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 jj za podvozek dekuji...a spoluprace taky super...doporucuji...jen pro me skoda ze ho mam tak daleko kluka jednoho sikovnyho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jen dotaz garny. Ty pytle nevyletely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Jen dotaz garny. Ty pytle nevyletely? však stačí že vyletěli tak ne ? nebo měli letět dál ? Editováno: 28. Červen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.