Publikováno Červen 30, 200718 r zdravim , poslední dobou mi něco fučí z motor prostoru ,za pravým předním kolem ,myslel jsem že turbo ,nebo nějaká hadička.Nevim co to může být. Jestli máte někdo stejnou zkušenost jako já ,poraďtě kde hledat chybu. (od té doby mi nějak přestalo "pískat" turbo) . díky moc (1,9Tdi 81kW )
Červen 30, 200718 r Děravý IC Nebo vysmeknuta hadice od něj.Vlastní zkušenost. Šlapneš na plyn a začne to syčet od praveho kola. Upraveno Červen 30, 200718 r od dědek
Červen 30, 200718 r Autor Děravý IC Nebo vysmeknuta hadice od něj.Vlastní zkušenost. Šlapneš na plyn a začne to syčet od praveho kola. Zdravim děkuju za odpověď. To snad ne IC? ...to mě trefí ,když vypustím další tisíce za IC Je možné že proto ztrácí turbo na tlaku???
Červen 30, 200718 r Autor Děravý IC Nebo vysmeknuta hadice od něj.Vlastní zkušenost. Šlapneš na plyn a začne to syčet od praveho kola. Zdravim děkuju za odpověď. To snad ne IC? ...to mě trefí ,když vypustím další tisíce za IC Je možné že proto ztrácí turbo na tlaku??? Ještě jeden dotaz. Při výměně IC , na co dávat pozor, TDIFUN mě varoval že bych mohl odrovnat turbo,a to už pak snad koupím radši nový motor Nevíš něco o tom?
Červen 30, 200718 r proč bys měl odrovnat turbo??Nechápu.Pokud je IC ďouravý,jasně že je bez tlaku.Jinak IC mám doma
Červen 30, 200718 r Autor proč bys měl odrovnat turbo??Nechápu.Pokud je IC ďouravý,jasně že je bez tlaku.Jinak IC mám doma no nevim jak by se to stalo ,ale ptám se ,radši. Máš IC ,no tak ted by mě zajímala cena a kam bych pro něj mohl zajet . dva problémy. Ale už nevim co s tím ,jestli je to IC, ,tak aspon bude po závadě.
Červen 30, 200718 r Autor zjisti závadu a pak se domluvíme- cosby@centrum.cz ještě jsem chtěl , nedávno jsem měl vyndanou tu pixlu co je az IC ,(černá) byla z půlky naplněná olejem ... CHYBA???
Červen 30, 200718 r Autor jakou pixlu? pixla no já nevim jak se to jmenuje. je to hned za IC.od toho vede trubka k turbu. ( černá .obdélníkového tvaru ,přímo za kolem.
Červen 30, 200718 r Autor za kolem je IC Ta ktím pádem je to ono...byl v tom olej... nevim odkud a proč ,ale byl.. takže zítra ho jdu vyhodit. Joo a ktomu syčení..když odpojím tu trubku k turbu syčení přestane.jestli to bude IcC ,tak zítra napíšu , dáš mi kontakt, v pondělí bych přijel ,nebo až by se to hodilo, když to nebude 300km. zatim ahoj , a díky... to už mě asi trefí.
Srpen 29, 200718 r Dnes jsem taky zpozoroval syčení (fučení), ale nevím, odkud to jde. Výkon neztrácím, turbo pěkně píská, ale je to jakoby v pozadí toho syčení... Na co se mám mrknout? Hadičky apod? Snad to nebude IC? . Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.