Přejít na obsah

chvenie radiacej paky POMOC ! ! ! ! !

Host Reso

Doporučené příspěvky

Caute ,mam taky problem vcera som som si vsimol chvenie radiacej paky mal som v 3 prevodovom stupni a brzdil som a teraz neviem presne ci som mal stlacenu spojku ale vsimol som si ked som drzal paku tak som citil chvenie (alebo proste ako sa mi tocia kolieska v prevodovke) :feve: mam nieco s prevodovkou?? diki

Editováno: , autor: Reso
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute ,mam taky problem vcera som som si vsimol chvenie radiacej paky mal som v 3 prevodovom stupni a brzdil som a teraz neviem presne ci som mal stlacenu spojku ale vsimol som si ked som drzal paku tak som citil chvenie (alebo proste ako sa mi tocia kolieska v prevodovke) :feve: mam nieco s prevodovkou?? diki

No podle mě ale tohle patří do interiéru........ne?

Odkaz ke komentáři

Ale názov si tomu Reso dal jak keby ti neštartovalo auto a ty si HNEĎ potreboval odísť alebo ako keby Ti niekto umieral a nebolo by toho čo by v okoli mal Bčkovú skupinu....

Ale k tomu chveniu..vieš, z riadiacej páky na prevodovku vedú dva bowdeny s tuším tvrdým lankom a jedno sa pohybuje keď posúvaš riadiacu páku dopredu a do zadu a druhé sa pohybuje keď posúvaš riadiacou pákou do prava a do lava to znamená že riadiaca páka je mechanicky týmito bowdenmi spojená s prevodovkou a motorom ktorý ako si si možno všimol keď si mal naštartované a mal si otvorenú kapotu sa trasie a vibruje....

Odkaz ke komentáři

Ale názov si tomu Reso dal jak keby ti neštartovalo auto a ty si HNEĎ potreboval odísť alebo ako keby Ti niekto umieral a nebolo by toho čo by v okoli mal Bčkovú skupinu....

Ale k tomu chveniu..vieš, z riadiacej páky na prevodovku vedú dva bowdeny s tuším tvrdým lankom a jedno sa pohybuje keď posúvaš riadiacu páku dopredu a do zadu a druhé sa pohybuje keď posúvaš riadiacou pákou do prava a do lava to znamená že riadiaca páka je mechanicky týmito bowdenmi spojená s prevodovkou a motorom ktorý ako si si možno všimol keď si mal naštartované a mal si otvorenú kapotu sa trasie a vibruje....

Profor som rad ze si mi odpovedal :) ale strasne ma sere tvoja arogantnost ! nikto nieje taky dokonaly ako ty :) Dakujem za odpovede problem je vyrieseny ! Prosim vymazat ! PS: profor stacilo napisat je to v pohode robi to kazdemu a bol by pokoj :) este raz diki

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...