Publikováno Červenec 6, 200718 r Zdarec, může mi někdo vysvětlit co je to žhavící svíčka pro vozidla s topením se žhavící svíčkou? Jak často se mění a k čemu to vlastně je dobré? Našel jsem v Etce podle Vinka, že bych to měl mít v autě. Jetli to má mít nějaký vliv na rychlejší zahřátí vody v motoru, nebo případně na větší teplo při zapnutí topení, tak jsem nic nezpozoroval. Díky za odpovědí. Jo a hlavně mě nekamenujte, kdyby to tu jižněkdo přede mnou zmiňoval. Sem to tu nenašel, ale možná, že jsem hledal špatně.
Červenec 9, 200718 r Zhavica sviecka v topeni sluzi na prihrievanie chladiacej vody ktora sa u dieselov, hlavne v zime nenahreje na 80 stupnov, kontrola je jednoducha, staci ju prepojit priamo s plus polom baterie,[ samozrejme po odpojeni konektoru], a po cca. 10 sekundach pri vypnutom motore pocut sicanie pripadne vretie vody, tj. zhaviaca sviecka je v poriadku, podobne vyskusaj ostatne 2, nachadzaju sa vpravo od hlavy motora v telese nad snimacom teploty kvapaliny. Ak mas problem pis na adresu dialmalcov@gmail.com
Červenec 10, 200718 r Tyto svíčky mají extra relátka v takovém černém boxu, který je chycen kousek nad hl. brzdovým válcem - posilovačem. Jsou v tom dvě relátka jedno je na jednu a druhé na dvě svíčky.
Září 6, 200717 r Všechny 3 svíčky jsem kontroloval a jsou o.k,relátka taky dobrá ale přesto u studeného motoru nespínají.Jaké čidlo to řídí?
Září 6, 200717 r Všechny 3 svíčky jsem kontroloval a jsou o.k,relátka taky dobrá ale přesto u studeného motoru nespínají.Jaké čidlo to řídí? a nespina to nahodou az pod teploty pod nulou?Mam takovej pocit,ze ano
Září 6, 200717 r Zhavicky motoru taky zhavi jen do +4 st. kontrolu udelej kablikem dej na + a druhym koncem projet po kontaktu zhavicky.Pokud zajiskri je ok.
Září 6, 200717 r Zhavicky motoru taky zhavi jen do +4 st. kontrolu udelej kablikem dej na + a druhym koncem projet po kontaktu zhavicky.Pokud zajiskri je ok. maji namysli ty tri nad cidlem teploty
Září 6, 200717 r Zhavicky motoru taky zhavi jen do +4 st. kontrolu udelej kablikem dej na + a druhym koncem projet po kontaktu zhavicky.Pokud zajiskri je ok. maji namysli ty tri nad cidlem teploty No jiste ja jen rikam ze i zhavicky motoru zhavi jen do 4 st.Vim ze se jedna o ty ve vode.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.