Planeta Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Kucíííí nezapomeliste na měěěě ? Jedu taky jen jeste nevim jestli svama nebo solo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 No asi budem sam. Tak by ste mi mohli chytit miesto ako cestny clen Skodafora zo Slovenska. Možná že v Přerově budeš z SK sám, ale o to víc budeš mít okolo sebe "českých" kolegů!! To jde ne? Tak co Milo, jak to vypadá, kolik nás už je, co bude mít fleka v našem hloučku??? asi jsi chtěl napsat DAVU a né hloučku v tu sobotu budu u Globusu první, páč nebudu moct dospat Zatím to vypadá na hlouček. Však taky budeš čekat na Stihacku, co? Se ještě uvidí, jestli bude čekat, abych nakonec nečekal já na vás, jen tak pro nic nemám nick stihacka. Pokud tam budeš dřív, to bude jen dobře!!! Když jsem pročítal tuning kluby tady v Olomouci, tak mají všichni odjezd už v 7 hodin. Nedokážu si to představit, jestli třeba nebude fronta u vjezdu do areálu. Každopádně přijedu na těch 8 ke Globusu, srazím se s Milanem a vyrazíme. Kdo bude chtít, tak může hned jet s náma. Je fakt, že pokud to někdo bude chtít stihnout, tak si to zařídí, ale 10 hodin je fakt už pozdě. Jasný, těch 9-10 byl jen návrh, když se domluvíme tak se budu snažit tam být třeba i dřív, přece jenom to mám 200km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) To je jasný, ten odjezd mě a Milana je proto, aby jste vy měli fleky, až dorazíte. Dnes je už načase, aby jste znovu napsali, kdo všechno chce flek!!! Místo bude, ale rozhoduje počet aut. Udělám malý seznámek o kom vím, že bude chtít místo. Znovu jsem to vše pročetl a vyšel mi tento seznam. Píšu jen ty, co napsali, že chtějí místo. MilanII Matys06 Planeta Luvirs VitaP Rolbar Stihacka Jogofogo Dundee Grygy Lube BadyS Kdo tu není napsaný, tak se omlouvám, že jsem třeba zapomněl, ale napiště a já budu seznam doplňovat. Editováno: 15. Srpen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 No asi budem sam. Tak by ste mi mohli chytit miesto ako cestny clen Skodafora zo Slovenska. Možná že v Přerově budeš z SK sám, ale o to víc budeš mít okolo sebe "českých" kolegů!! To jde ne? Tak co Milo, jak to vypadá, kolik nás už je, co bude mít fleka v našem hloučku??? asi jsi chtěl napsat DAVU a né hloučku v tu sobotu budu u Globusu první, páč nebudu moct dospat Zatím to vypadá na hlouček. Však taky budeš čekat na Stihacku, co? Se ještě uvidí, jestli bude čekat, abych nakonec nečekal já na vás, jen tak pro nic nemám nick stihacka. Pokud tam budeš dřív, to bude jen dobře!!! Když jsem pročítal tuning kluby tady v Olomouci, tak mají všichni odjezd už v 7 hodin. Nedokážu si to představit, jestli třeba nebude fronta u vjezdu do areálu. Každopádně přijedu na těch 8 ke Globusu, srazím se s Milanem a vyrazíme. Kdo bude chtít, tak může hned jet s náma. Je fakt, že pokud to někdo bude chtít stihnout, tak si to zařídí, ale 10 hodin je fakt už pozdě. Jasný, těch 9-10 byl jen návrh, když se domluvíme tak se budu snažit tam být třeba i dřív, přece jenom to mám 200km... To je jasný, ten odjezd mě a MIlana je proto, aby jste vy měli fleky, až dorazíte. Dnes je už načase, aby jste znovu napsali, kdo všechno chce flek!!! Místo bude, ale rozhoduje počet aut. Udělám malý seznámek o kom vím, že bude chtít místo. Znovu jsem to vše pročetl a vyšel mi tento seznam. Píšu jen ty, co napsali, že chtějí místo. MilanII Matys06 Planeta Luvirs VitaP Rolbar Stihacka Jogofogo Dundee Grygy Kdo tu není napsaný, tak se omlouvám, že jsem třeba zapomněl, ale napiště a já budu seznam doplňovat. Čus,namně si uplně zapomněl!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 2Lube: Doplněno!!! Omlouvám se, ale nevyčetl jsem ani v kolik dorazíš k tomu Globusu, tak jsem tě zatím nepsal. Ale už je vše opraveno a jsi tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jedu taky, ale ten čas pro mě nereálný (jedu z jihlavy), tak se snad uvidíme tam, budu v přestrojení, červená 1000MB - OVB XXXX tak mě kdyžtak odchytněte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jedu taky, ale ten čas pro mě nereálný (jedu z jihlavy), tak se snad uvidíme tam, budu v přestrojení, červená 1000MB - OVB XXXX tak mě kdyžtak odchytněte :-) Čau, nechceš držet taky fleka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jedu taky, ale ten čas pro mě nereálný (jedu z jihlavy), tak se snad uvidíme tam, budu v přestrojení, červená 1000MB - OVB XXXX tak mě kdyžtak odchytněte :-) Čau, nechceš držet taky fleka? jasny, kdyžtak jo, snad mě jinam nenaženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jedu taky, ale ten čas pro mě nereálný (jedu z jihlavy), tak se snad uvidíme tam, budu v přestrojení, červená 1000MB - OVB XXXX tak mě kdyžtak odchytněte :-) Čau, nechceš držet taky fleka? jasny, kdyžtak jo, snad mě jinam nenaženou Tak jsi na seznamu. Snad tě naženou k nám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 2Lube: Doplněno!!!Omlouvám se, ale nevyčetl jsem ani v kolik dorazíš k tomu Globusu, tak jsem tě zatím nepsal. Ale už je vše opraveno a jsi tam Já bych přijel kolem tak 8:30hod. U Globusu.JU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 2Lube: Doplněno!!!Omlouvám se, ale nevyčetl jsem ani v kolik dorazíš k tomu Globusu, tak jsem tě zatím nepsal. Ale už je vše opraveno a jsi tam Já bych přijel kolem tak 8:30hod. U Globusu.JU? To je akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 tak já tam nakonec nepojedu :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zdravím všechny.. vše naznačuje, že má účast je potvrzena. Pojedu od Ostravy... tak kam se mám pak řadit?? Nebo se ještě scuknem před vjezdem do areálu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdravím všechny.. vše naznačuje, že má účast je potvrzena. Pojedu od Ostravy... tak kam se mám pak řadit?? Nebo se ještě scuknem před vjezdem do areálu?? Čau, trefíš v Olomouci ke Globusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdravím všechny.. vše naznačuje, že má účast je potvrzena. Pojedu od Ostravy... tak kam se mám pak řadit?? Nebo se ještě scuknem před vjezdem do areálu?? Čau, trefíš v Olomouci ke Globusu? To by měl 40km zajížďku a to je myslím docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdravím všechny.. vše naznačuje, že má účast je potvrzena. Pojedu od Ostravy... tak kam se mám pak řadit?? Nebo se ještě scuknem před vjezdem do areálu?? Čau, trefíš v Olomouci ke Globusu? To by měl 40km zajížďku a to je myslím docela dost. No jo, on vlastně může uhnout u Lipníku přímo na přerov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) Takže znovu sem dávám seznam žadatelů o místo na srazu v Přerově. Dnes to Milan bude nahlašovat organizátorům. MilanII Matys06 Planeta Luvirs VitaP Rolbar Stihacka Jogofogo Dundee Grygy Lube BadyS Takže je to celkem 12 místeček Editováno: 16. Srpen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Takže znovu sem dávám seznam žadatelů o místo na srazu v Přerově. Dnes to Milan bude nahlašovat organizátorům.MilanII Matys06 Planeta Luvirs VitaP Rolbar Stihacka Jogofogo Dundee Grygy Lube BadyS Takže je to celkem 12 místeček SUPER! Už se těším! A je to tedy definitivně "Doktore, řekli sme bez bab!"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Chlapi !!! To nik viac nejde???. Takže znovu sem dávám seznam žadatelů o místo na srazu v Přerově. Dnes to Milan bude nahlašovat organizátorům.MilanII Matys06 Planeta Luvirs VitaP Rolbar Stihacka Jogofogo Dundee Grygy Lube BadyS Takže je to celkem 12 místeček SUPER! Už se těším! A je to tedy definitivně "Doktore, řekli sme bez bab!"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Sraz u Globusu v Olmíku: čas: 8 - 8:30 do 9h bezpodmínečný odjezd rolbar stihacka Matys06 Lube VitaP MilanII jestli jsem na někoho zapoměl, připomentě se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 v kolik budete v Přerově, že bychom se k vám přidali mi co jedem od ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) Bude mit sebou nekdo naradicko ? - potreboval bych trochu postelovat dvere Editováno: 16. Srpen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Chlapi !!! To nik viac nejde???. Takže znovu sem dávám seznam žadatelů o místo na srazu v Přerově. Dnes to Milan bude nahlašovat organizátorům.MilanII Matys06 Planeta Luvirs VitaP Rolbar Stihacka Jogofogo Dundee Grygy Lube BadyS Takže je to celkem 12 místeček SUPER! Už se těším! A je to tedy definitivně "Doktore, řekli sme bez bab!"? Určitě nás bude víc, tohle je jen seznam na rezervaci místa. Někteří rezervačku asi nechtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 v kolik budete v Přerově, že bychom se k vám přidali mi co jedem od ostravy Od Ostravy jede Luvirs, tak mu zkus napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Chlapi, ked tak hodte mi niekto na vas telefon do SZ. Ak by som vas nevedel najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.