LuVIrs Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 v kolik budete v Přerově, že bychom se k vám přidali mi co jedem od ostravy z které části ostravy jedeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 U me ta rezervacka plati, pokud nebude chcat.Jinak Ja pojedu z Havirova pres Frydek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 (editace) v kolik budete v Přerově, že bychom se k vám přidali mi co jedem od ostravy z které části ostravy jedeš?? já pojedu z místku Editováno: 17. Srpen 2007, autor: Dundee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Jak se máme směrovat na "náš" plácek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Jak se máme směrovat na "náš" plácek Tak vy co jedete od Ostravy se tedy nějak spojte a až bude plácek od organizátorů schválený, tak sem dá Milan II plánek s označeným místem pro nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak přikládám fotku výstaviště. Tam kde je ta červená šipka, tak to by mělo být to místo, kde bysme měli stát. Milan si dnes během odpoledne pročte svého maila a zjistí, jestli nám místo organizátoři přiklepli nebo ne. Každopádně sem dá info, kde se tedy bude stát. Je to jen orientační foto, pro představu areálu a umístění aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Čau,kurnik nevím asi to mám méjt nebo ne,tady unás docela dost prší Jak to vypadá uvás?????Budete leštit,nebo ne,nebo až tam na place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Čau,kurnik nevím asi to mám méjt nebo ne,tady unás docela dost prší Jak to vypadá uvás?????Budete leštit,nebo ne,nebo až tam na place Mé týdenní snažení zničil hnusnej déšť, tak zajedu maximálně na myčku, víc ani tuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Kucííí, počasí neřešte. Já ještě ani nezačal, ale tady v Olomouci zatím bez deště. Celkem se to drží!!! Ale na myčku ještě raději zajedu, ať mám dobrej pocit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 TAKŽE PO TELEFONICKÉ DOMLUVĚ MÁME NOVÁ MÍSTA!!! VŠICHNI SE MRKNĚTE!!! JE TO TA ČERVENÁ ŠIPKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 taky doufám že se počasí vybere, předpověď slibuje pěkné počasí, v kolíně už bylo před chvílí pěkně, ted v jihlavě prší, ale co stejně to přepucuju místo je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak hlásím déšť i z Olomouce, ale tady prší málokdy, tak věřím, že to bude zítra O.K. Stojím si tak v myčce, dívám se ven a najednou mě zamrazí, venku začalo pršet!!! KUWA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 do kolika musím zaparkovat?? a v kolik tam tak budete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 teď mi volal DUNDEE a domluvili jsme se, že se k němu připojím u motorestu na nájezdu na Příbor kolem 8.15, tak kdyby ještě náhodou někdo.. tak tam a nebo ve Frýdku u Tesca jak je Bossh v 8.00 tam bude DUNDEE a podle počasí GRYGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Byl sem aspon v mycce dojel sem zagarazoval sem a chrst ho - ale raci at se to vyprsi ted a zitra je pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 do kolika musím zaparkovat?? a v kolik tam tak budete... zdarec kluci, s časem vašeho příjezdu si nějak nedělejte starosti! Mám rezervovaný místa a ty tam budou!!!! A přesně tak, jak už bylo napsáno o pár řádků výš, pořadatelé o tom ví. Tak že vás na plac nasměrují, nebojte... Pro ty, co se ještě dnes před odjezdem dostanou na net, můj tel. je: 776 702 065 (help linka) PS: i v Olomouci už prší! Leštil jsem auto, přehodil jsem 2 kola (z pleců po STK) a už jsem to nestihl ani schovat do garáže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Prší a prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Sice už neprší, ale odpolední leštení je v háji Zítra bude ale počasí určitě gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Sice už neprší, ale odpolední leštení je v háji Zítra bude ale počasí určitě gut Tak v Olomouci už je lehce poprchá, tak snad už to bude O.K. Umyté auto v garáži nemám a už to nemá ani cenu. Asi si zítra přivstanu a něco s tím ještě udělám. Asi lehký oplach a utření do sucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 (editace) Ano, ano Bruntál - déšť! Nejhorší je, že na myčku nemůžu, kvůli čerstvému laku na lištách a tak se budu modlit aby to do rána přestalo a uschlo. Kluci, pokud se nestane nic cestou tak lehounce po osmé jsem u Globu tak mi neujeďte. Editováno: 17. Srpen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ufff, spocenej jsem až na řiti, čistím, leštím a pigluju. Pořád ale trochu prší, tak že se možná dřu úplně zbytečně. Nejvíc mě štve, že se na tento Škoda víkend rychtuju už dva měsíce! A až je to tady, tak fakt začne pršet. Když jsem kopal výkop na kanalizaci, tak bylo přímo na chcípnutí 36°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Jih prostejovska take stale hlasi dest - piglovani uz jsem vzdal - stejne to nemam ani tak v cajku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Olomouc déšť. Už mi na auto prší 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak já jsem teď dojel do Uničova a mám auto v takovém stavu, jako když ho meju jednou ročně zítra jdu na myčku, víc nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.