galaher Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím.Už jsem se tady na foru ptal co vyměnit na nápravě,když vrže a zatím podle rad nic.Je to pořád stejné.Když je teplo tak přední náprava při otáčení vřže jak prase,ale když je chladno tak nic.Vyměnil jsem kosti a gumy na stabíku a nic.Myslel jsem,že to vrzání můžou dělat ložiska uložení v tlumiči,ale to by dělalo přece pořád a ne jen při rozdílu teploty.Tak se chci zeptat neřešil někdo stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 no mě by spíš zajímalo jestli je tyč stabilizatoru, která vede za motorem a spojuje nápravy, jestli se taky časem mění nebo je tam nadosmrti auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím.Už jsem se tady na foru ptal co vyměnit na nápravě,když vrže a zatím podle rad nic.Je to pořád stejné.Když je teplo tak přední náprava při otáčení vřže jak prase,ale když je chladno tak nic.Vyměnil jsem kosti a gumy na stabíku a nic.Myslel jsem,že to vrzání můžou dělat ložiska uložení v tlumiči,ale to by dělalo přece pořád a ne jen při rozdílu teploty.Tak se chci zeptat neřešil někdo stejný problém. Můžou to dělat ložiska nahoře na uložení tlumičů, můžou to dělat taky spodní kulové čepy v ramenech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdravím.Už jsem se tady na foru ptal co vyměnit na nápravě,když vrže a zatím podle rad nic.Je to pořád stejné.Když je teplo tak přední náprava při otáčení vřže jak prase,ale když je chladno tak nic.Vyměnil jsem kosti a gumy na stabíku a nic.Myslel jsem,že to vrzání můžou dělat ložiska uložení v tlumiči,ale to by dělalo přece pořád a ne jen při rozdílu teploty.Tak se chci zeptat neřešil někdo stejný problém. mě přední náprava vrzala taky jakmile byly venku vyšší teploty, ale mě pomohlo promazání, všude kam se dalo jsem nastříkal silkal, mám tušení, že nejvíce to bylo od stabilizátoru ( ty gumy) padl skoro celý sprej, ale mám pokoj píšeš, žes měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 no možná to budou asi spodní kulové čepy v ramenech,ale jak poznat,že jsou na hov.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 no možná to budou asi spodní kulové čepy v ramenech,ale jak poznat,že jsou na hov.. ? No tak v okamžiku kdy ti to vrzá tak jeden zalehne, položí ruku na ten čep a druhy zatočí volantem. Pozor ať ti neskřípne ruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) no možná to budou asi spodní kulové čepy v ramenech,ale jak poznat,že jsou na hov.. ? No tak v okamžiku kdy ti to vrzá tak jeden zalehne, položí ruku na ten čep a druhy zatočí volantem. Pozor ať ti neskřípne ruku. Myslíš tento díl číslo 11 Editováno: 11. Červenec 2007, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 no možná to budou asi spodní kulové čepy v ramenech,ale jak poznat,že jsou na hov.. ? No tak v okamžiku kdy ti to vrzá tak jeden zalehne, položí ruku na ten čep a druhy zatočí volantem. Pozor ať ti neskřípne ruku. Myslíš tento díl číslo 11 Ano , myslím, že to bude ta pravá příčina. V tomto kuláči jsou teflonová pouzdra a jk to vyschne tak to je to ukrutné vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Namazal jsem gumy na stabilizátoru a mám čtvrtý měsíc pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Namazal jsem gumy na stabilizátoru a mám čtvrtý měsíc pokoj. Kua já vystříkal celé WD na přední nápravu,a je to pořád stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Resil jsem to pri najetych 12 000km, coz me hodne udivovalo. Delaly to gumy stabiku, ale menil jsi, takze tobe to asi nedelaji. Je dost mozne, ze to budou cepy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Namazal jsem gumy na stabilizátoru a mám čtvrtý měsíc pokoj. A čím si to prosím namazal? Já to namazal nějakým MD sprayem nebo co to bylo a vydrželo to týden. Tak jsem je vyměnil, koupil jsem noname v Krči za cca 50kč kus a vydrželo to tři měsíce. No name gumy nekupujte!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Doufám,že ten kulák půjde dobře vyměnit.Není na to nějakej fígl ? JO a gumy na stabíku a kosti jsem kupoval originál,alspon jsem je v mototechně požadoval,tak doufám,že mi je daly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twin7 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 tiez mi vrzgala predna naprava len ked bolo teplo. vystriekal som vsetky gumy a silentbloky a pod. na prednej naprave, robil som to asi dva tyzdne dozadu, sprej SILKAL 93 od Coyote (95Sk). Padol skoro cely ale odvtedy pokoj. PS: WD40 vytesnuje vodu, cize v konecnom dosledku ti tie gumy este viac vyschnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 tiez mi vrzgala predna naprava len ked bolo teplo. vystriekal som vsetky gumy a silentbloky a pod. na prednej naprave, robil som to asi dva tyzdne dozadu, sprej SILKAL 93 od Coyote (95Sk). Padol skoro cely ale odvtedy pokoj.PS: WD40 vytesnuje vodu, cize v konecnom dosledku ti tie gumy este viac vyschnu ještě bych dodal že VD40 sám o sobě velmi brzo vysychá a mazací účinek se ztrácí, takže opravdu spíše silkal a nebo něco ještě víc mastného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 pokud ti to vrže od silnetbloků stabilizátoru, tak olej pomůže tak na 2-4 týdny pak to vyschne a je to z5 dej tam grafit vazelinu aje klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 keramická vazelína ve spreji, 8 měsíců ani vrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ahoj. Když zavřu přední dveře, tak něco vepředu vrzne. Dělá to u zavírání LP i PP. Začalo to dělat i při startu a pak je slyšet na pozadí chodu motoru jemné pískání. Při rozjezdu je to slyšet nejvíce, ale jen někdy. Na co mám kuknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zdravím.Už jsem se tady na foru ptal co vyměnit na nápravě,když vrže a zatím podle rad nic.Je to pořád stejné.Když je teplo tak přední náprava při otáčení vřže jak prase,ale když je chladno tak nic.Vyměnil jsem kosti a gumy na stabíku a nic.Myslel jsem,že to vrzání můžou dělat ložiska uložení v tlumiči,ale to by dělalo přece pořád a ne jen při rozdílu teploty.Tak se chci zeptat neřešil někdo stejný problém. me to vrzalo jako starej zebrinak, koupil jsem injekcni strikacku s jehlou a nastrikal jsem pod ty vsechny gumy na ose olej a mam pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twin7 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zatial nevrzga, pozeram ze to je uz vyse roka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Ahoj. Když zavřu přední dveře, tak něco vepředu vrzne. Dělá to u zavírání LP i PP. Začalo to dělat i při startu a pak je slyšet na pozadí chodu motoru jemné pískání. Při rozjezdu je to slyšet nejvíce, ale jen někdy. Na co mám kuknout? Asi mi to dela to samy, pri zavreni ridicovejch dveri, od predniho zarezonuje jakoby plech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 kamos me to vystrikal na kanale Wd POTOM JSEM MEL ALE NA 2MESICE POKoj,ted to zase zacalo vrzat strikl jsem to WD snad cvse co jde a porad vrze.prestane jen kdyz prsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 burek wd je len docasne riesenie skus dat grafitovu vazelinu a bude to lepsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) a bylo by i doporuceni jako vazelinu presne? cetl jsem diskuzi na toyota foru a tam rikal jeden prispivajici, ze neni dobre ji davat vsude, ze tento typ vazeliny ma specificke pouziti... http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.p...43de6d5fe80e91b H. Editováno: 16. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Vidím že dlouho byl klid z vrzáním když mrknu na datum posledního příspěvku. Takže to zkusím obnovit taky mi začla vrzat náprava tak jsem zjistil výskyt těch protivných zvuků byly to již zmíněné gumy stabíku ty jsem vyměnil tak 2 dny dobré krásně ticho a pak jedu přes retardéch a slyším je to zpět. Tak by mě zajímalo jak je možné že 2 dny pohoda a pak zas. Tak to zatím jak pako pořád stříkam silikonovým sprajem a funguje to tak 2 dny a pak zase vržu. Doma se mi válí grafitka ale nevím proč bych to měl mazat když se to ve výrobě nemazalo a nevrzalo nic a teď najednou když se vymění to vrže. Mě z toho mrdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.