Publikováno Červenec 30, 200718 r Moje drahá polovička se tak na okraj zmínila, že by chtěla vyzkoušet bandžidžamp , já si myslím, že by se jí mohl ještě víc líbit tandemový seskok, máte nějaké zkušenosti? ceny? reference? Mimochodem, zbavit se jí nechci,
Červenec 30, 200718 r Cus, Tandem som este neskusal, no bungee je super, - totalna volnost a prazdna hlava na par sekund pocas volneho padu, no nieco uzasne. Skakal som zo Strbskeho plesa z Mostika a bolo to SUPER. Sice trochu strachu pred odrazom "do prazdna" ale SUPER. Isiel by som este raz. Tak mozno niekto kto skakal v tandeme. Adrenalinu ZDAR.
Červenec 30, 200718 r Dostal jsem k narozkám seskok a nic lepšího jsem nezažil a to nemusím výšky. Cena byla před dvěma roky cca 3500,-
Červenec 30, 200718 r Letos sem ho dal ségře k vánocům :-) Ale zatím to neabsolvovala, chystáme se na to někdy spíš asi ke konci srpna, možná až v září. Když sem zjišťoval jestli to stojí za to, reakce lidí sou veskrze velmi pozitivní, pokud to drahou polovičku láká neváhej, bude nadšená Objednával sem od Jump-tandemu - http://www.jump-tandem.cz/ Cena momentálně 3875 za seskok samotnej, plus asi 1500 za foto a video dokumentaci, pokud jí chceš.
Červenec 30, 200718 r Jdeme s Ivou na tandem,do Kunovic a cena se pohybuje,jestli chceš k tomu třebas i kameramana sólo,myslím od 3500
Červenec 30, 200718 r nazdárek mám poukaz od www.tandemove-seskoky.cz cena stále 6600 za 2 poletím zda bude dobré počásko 11.7. tak potom napíšu
Červenec 31, 200718 r Aeroklub Příbram, cena za tandem cca 5000 ,- + DVD ze seskoku. Budoucí tchán to absolvoval vloni a super.
Červenec 31, 200718 r taky o tomuvazuju ze bych s holkou sel:) nevim jake to je a asi bych ani se nedostal ztoho letadla tak lehce musel by do me nekdo strcit ale pak ten pocit musi byt super, zkusit to ted z tretiho patra a uvidim
Červenec 31, 200718 r Autor takže samé pozitivní zkušenosti, trochu jsem pátral a vlastně to mám na letišti skoro za barákem, cena je 4000,.Kč plus kamera 1700,-, seskok z 4000m, padák se otvírá v 1500m, doba cca volného pádu je 35 vteřin, cena větší jak za bungee, ale mám to pět minut a delší doba volného pádu oproti bungee mě přesvědčila, tak jsem zvědav, jak pochodím s překvapením k narozkám
Červenec 31, 200718 r S padákem jsem skákal sám(ne tandem) a je to něco naprosto užasného,mám tři seskoky,ale už je to bohužel přes 10let a teď už nějakou dobu pokukuju po bungee,ale furt nejní nějak čas,a tady u nás to nějak nefrčí tak ani není kde.
Červenec 31, 200718 r 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky.
Červenec 31, 200718 r 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. jestli budete skákat v MB, tak se koukej ozvat půjdu se s tebou rozloučit
Srpen 1, 200718 r 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. jestli budete skákat v MB, tak se koukej ozvat půjdu se s tebou rozloučit Jj, neboj, předpokládám, že máme vzít klíče od auta a od bytu sebou a dát ti je "do úschovy", že jo? Ještě že sou ty kamarádi
Srpen 1, 200718 r 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. jestli budete skákat v MB, tak se koukej ozvat půjdu se s tebou rozloučit Jj, neboj, předpokládám, že máme vzít klíče od auta a od bytu sebou a dát ti je "do úschovy", že jo? Ještě že sou ty kamarádi jo, ale já to první neřek, tebe to napadlo Fakt dej vědět
Říjen 1, 200717 r Autor takže jelikož bylo včera super počasí a zrovna vyšel i termín, byli jsme na letišti a manželka si to dost užila, ti kdo chtějí objednávat - ceny se dost liší a dost letišť seskoky nabízí jako překupníci, takže trochu hledat a ptát se docela ušetří, konkrétně jaroměř je cena 4000 seskok plus 1700 foto a DVD, lidé, kteří to skáčí, jsou tady: http://www.tandemseskok.cz/ (ceny trochu jiné ) fotek je asi tak okolo padesáti, DVD je skok a pád v plné rychlosti a potom celé zpomaleně, prima odpoledne, skákali i sólisti, super zážitek bylo přistávání kameramanů (přeci jen musí být dole dřív, aby stihli dopad klienta) z docela pro mě velké rychlosti a přesně do stoje, jak letadlo
Říjen 1, 200717 r takže jelikož bylo včera super počasí a zrovna vyšel i termín, byli jsme na letišti a manželka si to dost užila,ti kdo chtějí objednávat - ceny se dost liší a dost letišť seskoky nabízí jako překupníci, takže trochu hledat a ptát se docela ušetří, konkrétně jaroměř je cena 4000 seskok plus 1700 foto a DVD, lidé, kteří to skáčí, jsou tady: http://www.tandemseskok.cz/ (ceny trochu jiné ) fotek je asi tak okolo padesáti, DVD je skok a pád v plné rychlosti a potom celé zpomaleně, prima odpoledne, skákali i sólisti, super zážitek bylo přistávání kameramanů (přeci jen musí být dole dřív, aby stihli dopad klienta) z docela pro mě velké rychlosti a přesně do stoje, jak letadlo No koukám, že paní si to taky super užila Ceny stejný jako v tý Bolce, jen mají možná líp vyřešený to kamerování než Boleslaváci. Jinak taky mi přišlo, že padaj dost rychle při tom přistání
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.